Mile1 Posted December 22, 2019 Share Posted December 22, 2019 nije los ovaj boucher Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted December 23, 2019 Share Posted December 23, 2019 NBK, čestitke na sjajnom duelu. Baš je bilo ludo, imao sam 8 igrača sinoć i oni choukovali pa izgubih STL za 2, Jokić nije uzeo DD sinoć a imao 6 skokova u trećoj a 70 T0 mislim da nikad nisam imao. S druge strane, imao sam sreću da Janis stane na ast od TDa pa i to ostade nerešeno, moji ludaci kupili 55 blokada a DREB sam dobio 203-184, ludilo. Dao si 500+ poena na ogroman PPM, bravo. I FG% je sinoć bio blizu. Obojica smo imali povrede. Čestitke još jednom, kao što rekoh pre duela, jedna od najboljih ekipa u ligi, favorit si za osvajanje. Srećno u nastavku i vidimo se u PO.. Ako može što kasnije. 😉 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted December 23, 2019 Share Posted December 23, 2019 Jel Gaga Gotham Luzeri? Bice zanimljivo ove nedelje. Uhvatio sam nekakav zalet pa valjda nastave moji u tom ritmu. Mogao bi se i Dragic vise vratit. Harden vs Westbrook😂😂😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted December 23, 2019 Author Share Posted December 23, 2019 Čestitke Mile. Bilo, ne ponovilo se nedelja. Ne toliko za mene koliko za mog protivnika, baš surovo. Idemo dalje, vraća se Collins. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted December 23, 2019 Share Posted December 23, 2019 konacno i meni da se otvori jedna nedelja.Jako bitna pobeda uzimajuci u obzir da je gaga isto dobio u dueku a to mi je jedan od najvecih konkurenata za c ligu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nelson Bighetti Posted December 23, 2019 Share Posted December 23, 2019 Potpuno neocekivan trijumf vs @realno *w, ni sam ne znam kako sam preziveo LBJ+George+Dinvidie MVP decembra kombinaciju. Opasan tim i jedan od glavnih kandidata za prolaz u A. Nastavlja se potera za play-off mestom Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaboss90 Posted December 23, 2019 Share Posted December 23, 2019 Minimalan, podnosljiv poraz na kraju. Cestitke Manu, kapiram da bi me pocistio da smo bili healthy i ti i ja. Sad protiv Trash-a, valjda moze tu neka pobeda da se izvojeva nakon tri uzastopna poraza, mada zavisi da li ce Towns da se vraca brzo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted December 23, 2019 Share Posted December 23, 2019 1 hour ago, lord_slawe_ said: Potpuno neocekivan trijumf vs @realno *w, ni sam ne znam kako sam preziveo LBJ+George+Dinvidie MVP decembra kombinaciju. Opasan tim i jedan od glavnih kandidata za prolaz u A. Nastavlja se potera za play-off mestom LBJ 2 tekme samo, PG i Dinvidi u suštini donose poene i ppm koji sam i dobio. Jbg, u dve kategorije "season low" brojke i to je to. Posebno su mi fascinantni bili ti DDovi, tipa 8-9 "devetki" sam imao. Nema veze, tebi čestitke, idemo dalje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted December 23, 2019 Share Posted December 23, 2019 4 hours ago, stefan81888 said: NBK, čestitke na sjajnom duelu. Baš je bilo ludo, imao sam 8 igrača sinoć i oni choukovali pa izgubih STL za 2, Jokić nije uzeo DD sinoć a imao 6 skokova u trećoj a 70 T0 mislim da nikad nisam imao. S druge strane, imao sam sreću da Janis stane na ast od TDa pa i to ostade nerešeno, moji ludaci kupili 55 blokada a DREB sam dobio 203-184, ludilo. Dao si 500+ poena na ogroman PPM, bravo. I FG% je sinoć bio blizu. Obojica smo imali povrede. Čestitke još jednom, kao što rekoh pre duela, jedna od najboljih ekipa u ligi, favorit si za osvajanje. Srećno u nastavku i vidimo se u PO.. Ako može što kasnije. 😉 cestitke. na kraju tako blizu a tako daleko i brown stao na skok od dd. ceracemo se jos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted December 23, 2019 Share Posted December 23, 2019 (edited) @realno *w Mozda izdrzim ovo kolo: Mark 2 PG 2 Spens 2 LBJ 3 tekme.. mada mogu uvek da se raspanem kao proslo kolo. Srecno i nek pobedi bolji Edited December 23, 2019 by Squabbit Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted December 24, 2019 Share Posted December 24, 2019 Da ne bude da samo kenjam po Jokiću, sad ću da ga pohvalim, igra poslednje 2 nedelje kao zmaj. TD od sinoć zlata vredan pošto se Šonetu vraća Luka, da probamo i tu da se takmičimo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted December 24, 2019 Author Share Posted December 24, 2019 Dobrodošlica drogošu Kolinsu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted December 24, 2019 Share Posted December 24, 2019 Idemoo Bozicni specijal!!! Draymond po vrlo povoljnooj ceni!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted December 24, 2019 Share Posted December 24, 2019 kakve su ovo smesne ponude za Porza.Kolega uozbilji se Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted December 26, 2019 Share Posted December 26, 2019 4 igraca su mi u out-u, Kennarda i Oladipo na popustu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted December 27, 2019 Share Posted December 27, 2019 Daću ti ja za Dipa Smita Isha, pouzdanog pleja iz Buletsa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted December 27, 2019 Share Posted December 27, 2019 Neka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted December 28, 2019 Share Posted December 28, 2019 Baš znam da biram FA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nelson Bighetti Posted December 29, 2019 Share Posted December 29, 2019 Cestitke Djole, cele nedelje dominantno do ubedljivog rezultata. Mnogo sam los, ovo je nekako bas appropriate da zavrsavam godinu potucen do kolena. Srecna nova godina svima btw, zivi iz zdravi bili! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noćna mora B92 fantazera Posted December 29, 2019 Share Posted December 29, 2019 11 hours ago, lord_slawe_ said: Cestitke Djole, cele nedelje dominantno do ubedljivog rezultata. Mnogo sam los, ovo je nekako bas appropriate da zavrsavam godinu potucen do kolena. Srecna nova godina svima btw, zivi iz zdravi bili! Daj bre čoveče, istripova me najstrašnije, morao sam da proverim datum na telefonu, da vidim da nisam doživeo onaj "gubitak vremena" k'o u filmovima, pa da sam preskočio cela 2 dana u trenu. 😁 Još neki klinci tu rokaju petarde, k'o da je doček. 😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted December 30, 2019 Author Share Posted December 30, 2019 Cestitke Djole, cele nedelje dominantno do ubedljivog rezultata. Mnogo sam los, ovo je nekako bas appropriate da zavrsavam godinu potucen do kolena. Srecna nova godina svima btw, zivi iz zdravi bili! E sad mogu da prihvatim čestitke :DOvako je mene Mile nagrdio prošle nedelje, morao sam ja nekom da vratim :DSrećno u nastavku! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted December 30, 2019 Share Posted December 30, 2019 Šone, čestitke na borbi i srećno u nastavku sezone. 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted December 30, 2019 Share Posted December 30, 2019 Kakvu sezonu igra CP3, hvala mu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobby Shurda Posted December 30, 2019 Share Posted December 30, 2019 Dobri vilenjak Tajus Džons spašava Peru od suicida Novu godinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted December 30, 2019 Share Posted December 30, 2019 kakve dve nedelje i tu smo u plej of zoni.Sada protiv sledece sezone deluje da su poeni ppm trojke njegove ostalo je otvoreno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts