GlennGould Posted August 30, 2019 Share Posted August 30, 2019 Ova sezona će mu ujedno biti i karijerni maximum. #teamMcL Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted August 30, 2019 Share Posted August 30, 2019 Eto ti sad, rekao bi čovek kad vas čuje da Kecmanović cele godine igra barem polufinala raznih mastersa pa se nakupio nezasluženih bodova Inače upravo je pobedio u dublu sa Rudom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GlennGould Posted August 30, 2019 Share Posted August 30, 2019 I ovo što je uzeo - mnogo je. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted August 30, 2019 Author Share Posted August 30, 2019 (edited) Juce nemacki komentatori dramili kad je Tjafo uzeo dugacku pauzu pred (valjda) 4. set, kako je to nesportski itd. I danas pitali Zvereva o tome. On u principu nije bas kritikovao Tjafoa (ima valja dobar odnos s njim i inace Tjafo nije poznat po nesportskom ponasanju) ali je pricao o tendenciji "mladjih generacija" (bas ih je nazvao mladje generacije, on je valjda sad iskusan prekaljeni vuk ) da pribegavaju raznim taktikama koje remete ritam protivnika. I onda konkretno prozvao Tsitsipasa kako to radi, kako je to radio protiv njega. . Cini se da je ovo pocetak jednog lepog prijateljstva rivalstva. Edited August 30, 2019 by wwww Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted August 30, 2019 Share Posted August 30, 2019 Počelo je to još u Torontu prošle godine, imao je i tada lepe reči za njega pa onda oni komentari oko peškira u Milanu... Ali super je ovo za mlađe generacije Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted August 30, 2019 Author Share Posted August 30, 2019 Inace, britanski novinari juce bili presrecni (da ne upotrebim neki malo zivopisniji izraz ) sto je Fed nazvao Evansa "Deni". Ono kao kad klnike-tinejdzerke dobiju potpisanu sliku nekog iz tinejdzerskog bojbenda . Mogu da zamislim kako se sad osecaju posle Fedovog intervjua posle meca 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted August 30, 2019 Author Share Posted August 30, 2019 (edited) Nishikori totalni raspad. Zenski sudija na Sereninom mecu Edited August 30, 2019 by wwww Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted August 30, 2019 Share Posted August 30, 2019 Kakav problem ima Medvedev? Sad sam procitao postove od sinoc, ne znam o cemu se radi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noćna frajla Posted August 30, 2019 Share Posted August 30, 2019 Ono malo sto sam videla bas jake grceve i umor, ne znam da li i nesto vise od toga. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GlennGould Posted August 30, 2019 Share Posted August 30, 2019 Pa kako je građen, ova ludačka sezona mora negde da se naplati... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted August 30, 2019 Share Posted August 30, 2019 Sta radi ovaj covek. Umalo da popije diskvalifikaciju protiv fkin Lorencija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted August 30, 2019 Share Posted August 30, 2019 Šta se desilo? Ne mogu da gledam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted August 30, 2019 Share Posted August 30, 2019 Vratio mu Lorenci brejk i onda je bacio reket iz nepoznatog razloga prema svojoj stolici koji je dosao cak do baseline sudije i potkacio ga po nozi valjda. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted August 30, 2019 Share Posted August 30, 2019 Uzeo set srecom. Delovao je bas nervozno, nadam se zato sto je skapirao sta je moglo da se desi da je reket isao samo malo jace. Da uzme jos 2 komada pa imam 48h da gledam najbolje detalje iz prethodnih meceva po internetu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted August 30, 2019 Author Share Posted August 30, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted August 30, 2019 Share Posted August 30, 2019 Ja ne shvatam kako se Lorenci uopšte više drži na nogama, a kamoli igra i osvaja gemove Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted August 30, 2019 Share Posted August 30, 2019 Gotov je Lorenci, sad ide brz treci set za kraj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted August 30, 2019 Share Posted August 30, 2019 Napokon. Cim je skapirao da ne treba da ide na Lorencijev BH sve je bilo ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted August 30, 2019 Share Posted August 30, 2019 Pravda za Miomira, kad se i višestruki slem osvajač ovoliko muči sa čovekom koji je na terenu proveo ne znam ni ja više koliko sati Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted August 30, 2019 Share Posted August 30, 2019 Strasno koliko je Lorenci naporan protivnik, bas nista ne moze da ga poremeti. Lose servira debeli bas, a i nije agresivan sa BH strane, morace to dosta drugacije u sledecem kolu ako se nada bilo cemu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted August 30, 2019 Share Posted August 30, 2019 Ako nista drugo, ponovo je neverovatno clutch, prestao sam i da brinem kad dodje do brejk lopte za protivnika, znam da ce da resi situaciju lagano. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted August 30, 2019 Share Posted August 30, 2019 Pešikan kaže da će VavrInka morati mnogo bolje da igra u idućem kolu da bi imao bilo kakve šanse. Jezik pregrizao dabogda 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted August 30, 2019 Share Posted August 30, 2019 12 minutes ago, alcesta said: Pešikan kaže da će VavrInka morati mnogo bolje da igra u idućem kolu da bi imao bilo kakve šanse. Jezik pregrizao dabogda Pa nista nije ni pogresio. Ozbiljan kvalitet je potreban da bi se dobio Djokovic i u ovakvom stanju. To je veliki kompliment za Novaka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted August 30, 2019 Share Posted August 30, 2019 Lorenci kralj Sent from my SM-N950F using... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted August 30, 2019 Share Posted August 30, 2019 Just now, Drakaris said: Pa nista nije ni pogresio. Ozbiljan kvalitet je potreban da bi se dobio Djokovic i u ovakvom stanju. To je veliki kompliment za Novaka. Ma on je već stavio Novaka u naredno kolo, a ko zna kakav će izaći večeras Šta se ovo desilo u zadnjem poenu na brejk loptu, uopšte nisam videla loptu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts