ćušpajz Posted August 23, 2019 Share Posted August 23, 2019 7 minutes ago, McLeod said: Neki se ne bi slozili. ja se ne slažem. ima vas 10ak a ti si ih sve odgajio svojim informer postovima. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomiprunet Posted August 23, 2019 Share Posted August 23, 2019 Bolje i Vasa nego ovakav Teo Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 23, 2019 Share Posted August 23, 2019 16 minutes ago, mare80 said: Samo...😀 pa eto, treba da pobede jednu bolju ekipu od sebe Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted August 23, 2019 Share Posted August 23, 2019 1 minute ago, uini said: ja se ne slažem. ima vas 10ak a ti si ih sve odgajio svojim informer postovima. Prestani da me juris, nisi mi interesantan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bojdo Posted August 23, 2019 Share Posted August 23, 2019 Akcije za Jokica i preko njega se kriju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 23, 2019 Share Posted August 23, 2019 Just now, slavisa said: Bolje i Vasa nego ovakav Teo jel treba da prijavljujem ovo trolovanje ili će neko da ga upozori? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted August 23, 2019 Share Posted August 23, 2019 Za sad najvise zabrinjava sto Sale ne zna kako da iskoristi Jokica i Bobija. Ne zna da iskoristi ni Raduljicu i Bircevica, ali njih doduse ni Fil Dzekson ne bi znao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Meks Posted August 23, 2019 Share Posted August 23, 2019 Just now, Bojdo said: Akcije za Jokica i preko njega se kriju. Daj boze... inace na 4 je mozda malo korisniji od birče Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 23, 2019 Share Posted August 23, 2019 1 minute ago, McLeod said: Prestani da me juris, nisi mi interesantan. ti si meni interesantno glup, pa cu nastaviti Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 23, 2019 Share Posted August 23, 2019 1 minute ago, Cavani said: Za sad najvise zabrinjava sto Sale ne zna kako da iskoristi Jokica i Bobija. Ne zna da iskoristi ni Raduljicu i Bircevica, ali njih doduse ni Fil Dzekson ne bi znao. a phil jax bi znao da iskoristi bobija? kako?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nnn Posted August 23, 2019 Share Posted August 23, 2019 Odavno sam predložio da ovo bude fan tema. Skydigler i ostali koji ne navijaju za ovu reprezentaciju, i koji su zainteresovaniji za društveno-političko okruženje u kojem reprezentacija bitiše, neka pišu na nekoj drugoj temi ili neka se posvete temama reprezentacija za koje navijaju.. Samo neka prestanu da glupostima truju ovu temu. Čovek koji izjavi kako bi bilo odlično izgubiti na SP je provokator i ne navija za ovaj tim. 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Golijat Posted August 23, 2019 Share Posted August 23, 2019 1 minute ago, uini said: a phil jax bi znao da iskoristi bobija? kako?? Znao bi Radonja 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted August 23, 2019 Share Posted August 23, 2019 Ako je ovako za vreme pripremnih mečeva, šta li nas tek čeka za vreme prvenstva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted August 23, 2019 Share Posted August 23, 2019 1 minute ago, medobrundo said: Čovek koji izjavi kako bi bilo odlično izgubiti na SP je provokator i ne navija za ovaj tim. Da li sam propustio trenutak kad smo proglasili da je ovo RSB/Juzni Front/Avangarda forum? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 23, 2019 Share Posted August 23, 2019 Just now, Golijat said: Znao bi Radonja eto bajern uzeo monroea, jebiga radonja Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 23, 2019 Share Posted August 23, 2019 Just now, McLeod said: Da li sam propustio trenutak kad smo proglasili da je ovo RSB/Juzni Front/Avangarda forum? ajde sramoti se još malo pa će neka dobra duša da obriše tvoje postove i kao nema veze 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted August 23, 2019 Share Posted August 23, 2019 1 minute ago, uini said: a phil jax bi znao da iskoristi bobija? kako?? Za pocetak bi ga pustio da igra i napravi kakvu takvu odbranu da njim ako ga je vec zvao, nije da Bobi nije koriscen u Fiba kosarci. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted August 23, 2019 Share Posted August 23, 2019 15 minutes ago, Green23 said: Ajde prekini više sa ovime, koji su to trolovi? I da pišu tako nešto, zašto su trolovi i zašto moraš da prigovaraš tome? Jedini trol ovde si ti. Tip je smorio u picku materinu, vise ne smes ni da pomislis da cemo dobiti Amere jer ce ti odmah skociti za vrat. Ko hoce da se lozi neka se lozi, i nema niko pravo ovde nekome da kaze da je trol jer misli da cemo dobiti SAD. Bezobrazluk. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted August 25, 2019 Share Posted August 25, 2019 može ovde Danas samo bez ikakvog zatezanja, što više trojki itd... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted August 25, 2019 Share Posted August 25, 2019 pero cameron je tu, kao da sam striku ugledao 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted August 25, 2019 Share Posted August 25, 2019 Haka. 😍 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted August 25, 2019 Share Posted August 25, 2019 Kako ih gleda Birča 🤣 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted August 25, 2019 Share Posted August 25, 2019 Veoma neprofesionalno od Koleta i Edina sto su pricali u toku Hake. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted August 25, 2019 Share Posted August 25, 2019 Šareni ispoštovaotm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted August 25, 2019 Share Posted August 25, 2019 3 minutes ago, Xpert said: Haka. 😍 bolje izgleda kad su u crnom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts