Jump to content

Super liga Srbije

Drug Crni

Recommended Posts

I vi preterujete, malo vise se "poradovao" :classic_laugh:  Ja sam u prvi mah mislio da je upućeno jednom od saigrača,  kad ono ... I vise nego zasluzen crveni, nadam se I minimum 3 utakmice suspenzije. 

Bode oci koliko je Vosa bila loša u IIp, Napredak je mogao da im da još par komada samo da znaju da ističe kontru a da se ne sudare. I da imaju snage da je istrce i upute zavrsni udarac/pas.

I uvek iznova kada gledam prenos sa ova 3 stadiona se podsetim obima korupcije i lopovluka prilikom izgradnje ovih stadiona. Jbt u sta su sprcali 20+ miliona .

2 hours ago, Perkos2 said:

Voša nastavlja starim dobro oprobanim receptom raspada posle prvih obećavajućih igara

sad će krenuti masovna prodaja da se popune džepovi lopova iz uprave

Bandović nije "preživeo" ali i ova vest o angažovanju Veselinovića još uvek nije definitivna. Još se tu nešto mulja.

Bold: zanimljivo....ne znam ni jednog iz te Uprave da je gadljiv na pare. Ne sme se tako sa ugledom "Stare dame"....

9 minutes ago, Milko Miller said:

Oba Veselinovića su za trenerski standard u Srbiji odlični treneri i cudi me sto je Miloš toliko dugo ostao pomoćnik Ivica i sto Aleksandar nije imao ponudu TSC-a ili Čukaričkog na leto nego sad “mora” u Albaniji da trenira. 

U Srbiji postoji trenerski klan koji međusobno sarađuje i kad se pojavi neko nov a da nije k dilu sa njiima oni ga izminiraju zajedno sa sudijam a i svojim igračima koje rasporede po klubovima i onda kombinuju rezultate. Zato na primer Sivić, Lalatović, Krunić me mogu nikad da ispadnu iz lige. Verovarno se i ovi Veselonovići ne uklapaju

Nisam pristalica brozog smenjivanja treanera,ali lik je zaslužio ekspresan nogobulj ...

Em te ponizi jedan mediokritetski tim iz Izraela,em u domaćem prvenstvu izgledaš kao raštimovani orkestar ...

Tek sada se vidi koliko je Lazetić značio TSCu ...

• Like 5

Vuk kozu menja, ali...

Haos na derbiju: Lola Smiljanić nasrtao na sudiju

I sta ovakvi I slični mogu da nauče decu i kakav primer daju istima. 

I da ne bude zabune,  nema ovo nikakave veze sto Prtzn na drugoj strani, ima takvih primera sirom Srbije. Problem je sto se svi ( odnosno vecin )  "ugledaju" i imaju reper u Cz/Partizanu.

• Like 2

1 minute ago, Charles De Ketelaere said:

Baš sramotan crveni karton za Gluščevića. Ali voda ispod mosta, pauza, idemo dalje.

Malo je crvenih kartona podeljeno, koliko je zasluženo. Generalno, govorim za celu ligu i sve utakmice. Nema razgovora sa sudijom. Dao ti je žuti karton zbog prigovora, a ti i dalje isteruješ pravdu - napolje. Sve je to u duhu propisa, ali ajde da primenjujemo propise na drugima, a mi ćemo da ti objasnimo....

39 minutes ago, Charles De Ketelaere said:

Baš sramotan crveni karton za Gluščevića. Ali voda ispod mosta, pauza, idemo dalje.

Naravno. Svi žuti,  crveni kartoni, penali i faulovi Zvezdinih protivnika su sramotni.  

Mslim,  znam da bacas udicu,  ali neka granica bi trebalo da postoji.

• Like 1