crni96 Posted May 10 Posted May 10 Danas još jedno finale za Nišlije. Favoriti su blagi samo zato što su domaćini. Biće zanimmljivo, neće se Mladost predat tek tako
Markoss Posted May 12 Posted May 12 Ali ovaj cirkus u Pancevu. Saranov koji ujedno ima svoju agenciju, ali je i SD kluba. I kao nikom nista, lagano.
Petkovic Miroslav97 Posted May 15 Posted May 15 Dobre utakmice za vrh, ali i za opstanak. Ima se šta pogledati za vikend.
crni96 Posted May 16 Posted May 16 (edited) Moram pohvalit da je ove sezone itekako zanimmljivo u borbi za opstanak. Javor ako dobije a ostane ovako u Topoli, hladno TSC ide u crvenu zonu. 😬 Ipak Mladost okreće na 2:3* Edited May 16 by crni96
Milko Miller Posted May 16 Posted May 16 Radnicki Nis i IMT obezbedili opstanak, Javor ispao iz lige.
crni96 Posted May 16 Posted May 16 TSC ozbiljno visi sada, sledeće kolo gostuju IMTu, dok Mladost dočekuje poslednji Napredak. Jedina stvar je što je IMT rasterećen al kako god moraju ići na 3 boda na strani, što nije lak zadatak. Mladost mora odradit poslednjeg kući a da Kragujevčani ili TSC se oklizne i ostaju.
Petkovic Miroslav97 Posted May 16 Posted May 16 Javor vodio 2:0 i ispao iz lige. Steta, bili su osvezenje lige.
crni96 Posted May 16 Posted May 16 (edited) Žalosno je malo da se oba Radnička bore za opstanak. Već ispričana priča i realno zvuči kao kliše al nama u domaćem fudbalu trebaju ovi gradovi da igraju barem neku ulogu u ligi al konstantno. Evo Kruševac nas napušta, pitanje kada će se vratiti. Neki kultni timovi koji su i za vrijeme Jugoslavije bili na mapi nam nestaju a neke privatne prćije bez stadiona se guraju. Gledam neku veče finale kupa, brate top stadion ko god kaže da nije, laže. Al kome?? Pa bolje Niš da su renovirali možda bi privukli ljude barem da okače selfie. Edited May 16 by crni96 1
McLeod Posted May 16 Posted May 16 Misterija je kako smo mi danas odigrali 0-0. Realan rezultat je bukvalno bio 0-5. Jedna od najneverovatnijih utakmica koje sam ikad video.
dali_man Posted May 17 Posted May 17 3 hours ago, McLeod said: Misterija je kako smo mi danas odigrali 0-0. Realan rezultat je bukvalno bio 0-5. Jedna od najneverovatnijih utakmica koje sam ikad video. Sto je najveca fora, milimetri su odlucivali da Napredak ne uzme sva tri boda. 1
crni96 Posted May 17 Posted May 17 14 hours ago, dali_man said: Sto je najveca fora, milimetri su odlucivali da Napredak ne uzme sva tri boda. Jest smorio ovaj logo naše lige. Ja mislim da zadnjih 10 godina isto sve imamo i gdje piše rezultat i statistika. 1
crni96 Posted May 17 Posted May 17 Kad podvučeš crtu i vidiš igrače OFKe. Loš je ovo plasman na kraju sezone. Imaš neke igrače iskusne poput Gobelje i Rodića, koji su za našu ligu i dalje bitan faktor. Imaš ovog Šljivića, Kabića kao neke talente + na golu prejaka glava, stranci kad god sam ih gledao djeluju i više nego korektni.
Petkovic Miroslav97 Posted May 17 Posted May 17 Deluje mi da nisu imali ambiciju da se trkaju za Evropu. Svakako mislim da nisu podbacili, zavrsili su tamo gde kvalitetom zasluzuju. Najveća razočarenja su Čukarički, Tsc, Kragujevac.. Očekivao sam ih na mestu Železničara.
McLeod Posted Sunday at 07:43 PM Posted Sunday at 07:43 PM TSC. Neredi na kraju utakmice. Neki su dosli samo da prave sranje. Nepojmljivo mi je ovo.
Perkos2 Posted Sunday at 07:47 PM Posted Sunday at 07:47 PM Koliko vidim imaju bolju gol razliku od Kragujevca, moguće da se gleda međusobno
Recommended Posts