Jump to content

Recommended Posts

Posted

Navijači Novog Pazara koji Stojkoviću skandiraju "Mustafa" je verovatno nešto najgluplje što se ikada desilo u ovoj bednoj ligi.

• Ha-ha 5
Posted

Ostala još 3 kola do presjeka tabele.

Borba za opstanak gori, skoro nije bilo zanimljivije. S druga strane biće zanimljivo i kome će pripast ta 4. pozicija. Imamo Lalatov Novi Pazar kojem dajem prednost i fantastični Železničar. Bukvalno obožavam gledat utakmice u Pančevu ove sezone 😊

Posted

Novi jak momenat je taj da je uprava Radnika saopštila da su iz medija saznali za prelazak trenera u Čuku, dan pre svoje utakmice. 

Bilo bi lepo da Čuka i Ofka završe u plej-autu.

• Like 1
Posted

Danas u Subotici hvatanje za travku spasa. Sve osim 3 boda je ispadanje u niži rang a i s 3 boda se visi previše. Uglavnom očekujem pobjedu Spartaka.

Posted
39 minutes ago, Petkovic Miroslav97 said:

U Spartaku se već spremaju za PLS, svesni su i oni koliko su zaglibili. Inače, super je što ispadaju 4 tima, dobija se mnogo veći draž, manje se šteluje.. 
Savo trener, Upiparip SD 

Jbg krivo mi samo što ide Napredak zbog grada i stadiona. 😬

Inače top što se liga smanjuje, napokon da se napravi taj potez. I PLS sam ispratio unekoliko i drago mi je što ne ulazi neka šlj ekipa tipa IMT. Zemun će biti pravo osvježenje, za drugu poziciju navijam za Mačvu ili Loznicu. I ako sam tipovo na Smederevo na početku sezone ali daleko su sada realno. Nemam ništa protiv Voždovca al nisu mi interesantni kao klub.

Posted

Ne znam al meni su simpatični prije svega Subotica je itekako istorijski sportski grad. 

Ljudi su igrali hokej kad pola evrope nije znalo šta je lopta 😄