Azazelkg Posted Monday at 06:31 PM Posted Monday at 06:31 PM Pozlilo treneru Radničkog u Lučanima sredinom prvog poluvremena. Samo se srušio čovek. Odvezla ga hitna.... 😞 2
onomatopeja Posted Monday at 06:53 PM Posted Monday at 06:53 PM Gledao utakmicu na Areni, kako je sudija odsvirao kraj u 30 i nekom minutu i kako su igraci popadali na zemlju sledio sam se. Tuga.
Milko Miller Posted Monday at 07:04 PM Posted Monday at 07:04 PM Bas jezive scene, saucesce porodici.
fradler Posted Monday at 07:19 PM Posted Monday at 07:19 PM Užas, u šoku sam. Šaltam kanale i baš prebacim na taj meč u trenutku kad je sudija u tipa 40. minutu odsvirao kraj utakmica, uplakani igrači se hvataju za glavu i padaju kao pokošeni, a kadar prelazi na Neška Milovanovića koji sočno psuje Boga. Ništa mi nije bilo jasno, a onda reče komentator... Jezivo. Ne znam ni što su nastavljali nakon što se trener srušio, odmah je bilo jasno da se bori za život. Posle sam vratio da vidim, čovek u jednom momentu širi ruke i nešto prigovara 4. sudiji, par sekundi kasnije se srušio. 44 godine. Jebem ti život. 1
Perkos2 Posted Monday at 07:29 PM Posted Monday at 07:29 PM Nisam gledao meč nego videh vest, strašno! Nek počiva u miru.
Molina23 Posted Monday at 07:42 PM Posted Monday at 07:42 PM Užasne vesti, jadan čovek 😔 Definitivno se moraju pojačati lekarski pregledi svih sportskih radnika, nevezano za godine, rang takmičenja i sl. Mladen je bio veliki deo sada već istorijske sezone Borca BL, sigurno bi i RKG vratio u top 5 lige. Počivaj u miru. 2
dzoneee Posted Monday at 10:06 PM Posted Monday at 10:06 PM Ја данас чуо на послу. Катастрофа жива како један живот може да оде. Нек му је вечна слава.
McLeod Posted Thursday at 01:06 PM Posted Thursday at 01:06 PM Ki Klaksvik poslao venac... gospodski klub. 8
dali_man Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Srpsko novinarstvo at his best Quote Vojvodina preživela u Kragujevcu, Mladost zakucala Napredak za dno Superlige! Quote Do pobede je došla i Vojvodina, koja je u Nišu minimalcem savladala Radnički. Quote U nastavku su Kragujevčani bili bolji rival, imali su više udaraca ka golu, ali je na kraju Vojvodina stigla do tri boda, golom Džona Marija u 75. minutu susreta. https://sportal.blic.rs/prica/vojvodina-i-mladost-pobedili-u-15-kolu-superlige-srbije-2025110821062548262 1
goldberg bcd Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Strasno je to sto se desilo u Lucanima. Juce si legenda koja je dovela svoj klub do 1/8 finala ECL, danas te nema. Sto se tice lige, gledao sam danas mec u Nisu - koliko je to lose, koliko ti ljudi ne mogu dva pasa da povezu, ma nista. I onda ovi iz Vojvodine pricaju nesto o trecem mestu. Sta je poenta treceg mesta, da se ispada na stadionu TSC - a od nekog tamo Rapida iz Beca?
Recommended Posts