Azazelkg Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Pozlilo treneru Radničkog u Lučanima sredinom prvog poluvremena. Samo se srušio čovek. Odvezla ga hitna.... 😞 1
onomatopeja Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Gledao utakmicu na Areni, kako je sudija odsvirao kraj u 30 i nekom minutu i kako su igraci popadali na zemlju sledio sam se. Tuga.
fradler Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Užas, u šoku sam. Šaltam kanale i baš prebacim na taj meč u trenutku kad je sudija u tipa 40. minutu odsvirao kraj utakmica, uplakani igrači se hvataju za glavu i padaju kao pokošeni, a kadar prelazi na Neška Milovanovića koji sočno psuje Boga. Ništa mi nije bilo jasno, a onda reče komentator... Jezivo. Ne znam ni što su nastavljali nakon što se trener srušio, odmah je bilo jasno da se bori za život. Posle sam vratio da vidim, čovek u jednom momentu širi ruke i nešto prigovara 4. sudiji, par sekundi kasnije se srušio. 44 godine. Jebem ti život.
Perkos2 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Nisam gledao meč nego videh vest, strašno! Nek počiva u miru.
Molina23 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Užasne vesti, jadan čovek 😔 Definitivno se moraju pojačati lekarski pregledi svih sportskih radnika, nevezano za godine, rang takmičenja i sl. Mladen je bio veliki deo sada već istorijske sezone Borca BL, sigurno bi i RKG vratio u top 5 lige. Počivaj u miru.
dzoneee Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ја данас чуо на послу. Катастрофа жива како један живот може да оде. Нек му је вечна слава.
Recommended Posts