Markoss Posted July 6, 2023 Share Posted July 6, 2023 30 minutes ago, Cooper said: Natho je dobio po zakonu, posle 3 godine provedene u Srbiji bez prekida. Ovo je klasično teranje sile da 3 igrača za par meseci dobiju državljanstvo mimo procedure. A Rikardo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted July 6, 2023 Share Posted July 6, 2023 A Rikardo?On je usvojen.Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted July 6, 2023 Share Posted July 6, 2023 Rikardo svakako ne spada pod cirkus i bahatost.A ovo negiranje problema ne znam kako bih nazvao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted July 6, 2023 Share Posted July 6, 2023 Svi oni, koji uzmu srpski pasoš, malo sutra će da naplate svoje plate. Pošto su naši čelnici klubova poznati po tome što ne vole nikome da duguju.Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted July 6, 2023 Share Posted July 6, 2023 3 hours ago, Cooper said: Rikardo svakako ne spada pod cirkus i bahatost. A ovo negiranje problema ne znam kako bih nazvao. Pod sta spada Rikardo? Koja je razlika izmedju Rikarda i Bukarija? 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ljubitelj baklave Posted July 7, 2023 Share Posted July 7, 2023 (edited) Moraju klubovi da se snalaze , kad FSS koci klubove. Bilo bi zanimljivo videti, gde bi nasi klubovi bili u Evropi da igraju sa 4 stranca u timu. Edited July 7, 2023 by Ljubitelj baklave 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlaDixXx Posted July 7, 2023 Share Posted July 7, 2023 50 minutes ago, Ljubitelj baklave said: Moraju klubovi da se snalaze , kad FSS koci klubove. Bilo bi zanimljivo videti, gde bi nasi klubovi bili u Evropi da igraju sa 4 stranca u timu. Pobedili smo Liverpul,sa JEDNIM strancem u celom sastavu,racunajuci i klupu nereseno sa Napolijem, i sve ostalo porazi,neki i teski Dinamo Zagreb igrao prosle godine igrao sa 1 ili 2 stranca u LS dobili Celzi i onda teski porazi Baharom Makabi pobedio Juventus i onda teski porazi Igrali sa strancima ili bez, neizbezni su teski porazi u LS u LS ajde ima i neka zarada,mozda neko i uzme Eraka,Stamenica,Sljivica,Kangwu,Bukarija(jedini koji imaju neku trzisnu vrednost) ne racunam ove nove dovedene igrace ako ne,u teskim smo dugovima,da nisamo drzavni klub,da drzava ne vraca dugove odavno bi se ugasili,i jos veci bi bio dug,nego sto je sad 76 miliona evra,ja bi rekao svakako vise,ali ajde..... i da jos jedna stvar, postoji ponuda za Irakli Azarova od 3 miliona mi smo ga doveli nepovoljno, 6 meseci pre isteka ugovora za 300 000 evra i 40 posto od prodaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted July 7, 2023 Share Posted July 7, 2023 protiv čelzija u prvih 11 Dinama bilo četvorica stranih igrača plus ušla dva u drugom delu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted July 7, 2023 Share Posted July 7, 2023 (edited) Ne mozemo mi sa Dinamom tu da se poredimo, jer su Hrvati za nas avion u fudbalu. Na stranu sto imaju vise vrhunskih fudbalera, imaju i daleko siri dijapazon solidnih igraca koji mogu da zavrse u Dinamu, rekao bih duplo veci nego kad su u pitanju Srbi i Zvezda. Edited July 7, 2023 by Markoss 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted July 7, 2023 Share Posted July 7, 2023 9 hours ago, Ljubitelj baklave said: Moraju klubovi da se snalaze , kad FSS koci klubove. Bilo bi zanimljivo videti, gde bi nasi klubovi bili u Evropi da igraju sa 4 stranca u timu. Pa koliko stranaca imaju TSC, Cukaricki, Vojvodina? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TB Told Posted July 7, 2023 Share Posted July 7, 2023 6 minutes ago, goldberg said: Pa koliko stranaca imaju TSC, Cukaricki, Vojvodina? I koliko imaju učešča u grupnim takmičenjima do ove sezone? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted July 10, 2023 Share Posted July 10, 2023 FSS ukinuo status stranaca igračima koji dolaze iz Evropske unijehttps://www.telegraf.rs/sport/fudbal/3711685-saznajemo-fss-ukinuo-status-stranaca-igracima-koji-dolaze-iz-evropske-unijeПослато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока Link to comment Share on other sites More sharing options...
Small Owl Posted July 10, 2023 Share Posted July 10, 2023 @Markoss Kakav je Matijasevic, SD Čukaričkog? Ima li on kapacitet za neku jaču priču ili je Čuka i sl. njegov maksimum? Ne izgleda mi mutav ili glup, čini mi se da razumije posao..A opet, ne mogu reci ni da je imao neke ubode. Čini mi se da mogu živjeti od transfera ali samo živjeti, ne i napredovati pa su već duže godina u mjestu. Doduše, ja pričam isključivo o rezultatima, ne znam šta rade po pitanju infrastrukture, škole itd (čini mi se da su spominjali neki novi stadion, manjeg kapaciteta ali tip top). Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted July 10, 2023 Share Posted July 10, 2023 52 minutes ago, Constantin said: FSS ukinuo status stranaca igračima koji dolaze iz Evropske unijehttps://www.telegraf.rs/sport/fudbal/3711685-saznajemo-fss-ukinuo-status-stranaca-igracima-koji-dolaze-iz-evropske-unije Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока Ok da su u nekom drugom momentu ovo uradili kao nacin da probaju da pojacaju kvalitet lige recimo, ali je jasno da se odluka donosi jer odgovara Zvezdi trenutno. I to kazem kao Zvezdas. Sutra da se ne osvoji titula Terzic bi opleo po tom istom savezu koji mu uvek izlazi u susret. Sramota. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlaDixXx Posted July 10, 2023 Share Posted July 10, 2023 1 hour ago, Constantin said: FSS ukinuo status stranaca igračima koji dolaze iz Evropske unijehttps://www.telegraf.rs/sport/fudbal/3711685-saznajemo-fss-ukinuo-status-stranaca-igracima-koji-dolaze-iz-evropske-unije Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока Hahahhaahaa A Srbi stranci u Eu Sad recimo Hrvati kod nas nisu stranci Sad ce stub srbstva da ima 20 stranaca, bez problema. Banana drzava Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted July 10, 2023 Share Posted July 10, 2023 O čemu god da se radi uvek su mi vrh izmene u pravilima 20 dana pred početak prvenstva. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlaDixXx Posted July 10, 2023 Share Posted July 10, 2023 ocekujem napredak kao i u kosarci aba liga ima neogranicen broj stranaca danak placaju na pocetku mladje kategorije, uskoro i seniorska reprezentacija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted July 10, 2023 Share Posted July 10, 2023 Dobro, nećemo primetiti neku razliku u pogledu uspeha naše seniorske reprezentacije. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted July 10, 2023 Share Posted July 10, 2023 45 minutes ago, vlaDixXx said: ocekujem napredak kao i u kosarci aba liga ima neogranicen broj stranaca danak placaju na pocetku mladje kategorije, uskoro i seniorska reprezentacija Unaprediće nas enorman broj anonimnih Ganjina i Kamerunaca, Nigerijaca ? Nešto kvalitetno mogu da dovedu Zvezda i Partizan, ali to je premalo za podzianje kvaliteta lige. Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted July 10, 2023 Share Posted July 10, 2023 Bas da vidim koji ce to klub osim Zvezde i Partizana da ima vise od 4 stranaca … Jedva cekam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted July 10, 2023 Share Posted July 10, 2023 13 minutes ago, Nele said: Bas da vidim koji ce to klub osim Zvezde i Partizana da ima vise od 4 stranaca … Jedva cekam Radnički ima nekakvih 5-6 plus 3-4 kojima ne znam status, jer imaju i švajcarsko i srpsko i bosansko i srpsko.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted July 10, 2023 Share Posted July 10, 2023 Pa ti nisu ni stranci … Ali opet izuzetak koji potvrdjuje pravilo … Pisao sam vec o tome na fkcz temi da je po meni pravilo o strancima idiotsko, ukinuti ogranicenje i ubaciti da moras da imas 3 bonusa iz svoje omladinske skole u startnoj postavi i “razvijace” se igraci. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted July 10, 2023 Share Posted July 10, 2023 6 minutes ago, Nele said: Pa ti nisu ni stranci … Ali opet izuzetak koji potvrdjuje pravilo … Pisao sam vec o tome na fkcz temi da je po meni pravilo o strancima idiotsko, ukinuti ogranicenje i ubaciti da moras da imas 3 bonusa iz svoje omladinske skole u startnoj postavi i “razvijace” se igraci. Znam da su nam dvojica iz Gane, dvojica iz Kameruna, jedan iz Obale Slonovače i jedan koji ima FRA i državljanstvo Malija. Jedan "čist" BiH i trojica SRB i BIH, trojica(dvojica registrovanih) SRB i švajcarsko......gomila nepotrebna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted July 10, 2023 Share Posted July 10, 2023 Pa da ali imali ste to i pre ovog novog pravila … Zvezda ne moze da se oslanja iskljucivo na domace igrace da bi napravila nesto u evropi a vecina domaceg sto vredi je vec u inostranstvu i ne vraca se osim ako ga ne preplatis. Da mozda ovo za nijansu poveca broj stranaca u ligi ali ako to poveca i kvalitet lige ne moze da bude lose a kvalitetan klinac ce uvek da ispliva … Ne vezuju im zli stranci noge kad dodju u Srbiju 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted July 10, 2023 Share Posted July 10, 2023 1 minute ago, Nele said: Pa da ali imali ste to i pre ovog novog pravila … Zvezda ne moze da se oslanja iskljucivo na domace igrace da bi napravila nesto u evropi a vecina domaceg sto vredi je vec u inostranstvu i ne vraca se osim ako ga ne preplatis. Da mozda ovo za nijansu poveca broj stranaca u ligi ali ako to poveca i kvalitet lige ne moze da bude lose a kvalitetan klinac ce uvek da ispliva … Ne vezuju im zli stranci noge kad dodju u Srbiju 😁 Ma ne može od tih da napraviš jednog, kasvetnog. Nego Tončev, zinulo mu dupe za pare, dobija igrača za dž. u nadi da ga uvali za koliko-toliko. Ovaj Yamkam nam se isplatio, dobar je, ovo ostalo.....može da diže kvalitet u neku zonsku ekipu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts