Jump to content

Recommended Posts

Posted

napisao sam na prosloj temi, konkvistadori su kontraktor, bbb je manu, 3 jarde po nosenju je tvister, wtf je vesli, a za snejk pliskina ne znam ko je.
tvister igra, a za ostale ne znam.

Послато са SM-J510FN помоћу Тапатока

Posted

Necu igrati ja, ali moje mesto moze da ostane popunjeno posto ce igrati ortak umesto mene. Videcemo da li ce mi biti coowner ili ce se registrovati i igrati sam, posto bi igrao i NBA fantasy.

Posted
Necu igrati ja, ali moje mesto moze da ostane popunjeno posto ce igrati ortak umesto mene. Videcemo da li ce mi biti coowner ili ce se registrovati i igrati sam, posto bi igrao i NBA fantasy.
Daj mu onda neka igra na tvoj nalog ili co owner da ne mrsimo. Eto Manu se javio, jos jedan clan ostao da potvrdi. Ako bude 13, moj ortak Laka moze i da izadje, rekao mi, da bi nas bilo 12 a mozemo i da nadjemo 14og ako neko ima neku ideju. Ili, ako taj poslednji ne potvrdi, ima nas tacno 12
Posted

Kad vam je draft, da pitam ortaka? I odgovaracu malo sporije verovatno, na odmoru sam, pa dok pitanja i odgovori proputuju verovatno cu tek sutra da kazem igra li 😄

Posted
Jesmo se skupili? Ostaje nedelja u 21h za draft?
Ostaje. Termin u kome najvise nas moze a i nekako godinama bude nedelja pred prvo kolo. Ako neko ne moze, nek podesi za autopick tamo koga da mu draftuje. Cekamo ovog nlavrnjinog druga da konacno upadne, poslao sam mu na mejl pozivnicu
Posted

Jel draft moze da se odradi i sa telefona ili kako? 

Iskrsle mi neke obaveze pa 99% necu moci da budem pri kompu, a ne znam ni gde da podesim autodraft heh (novajlija)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...