Jump to content

karipesic

Član foruma
  • Posts

    324
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

881 profile views

karipesic's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • Conversation Starter Rare
  • Dedicated
  • Reacting Well
  • Very Popular
  • First Post

Recent Badges

118

Reputation

  1. Sjajno QF sa odlicnim @Zijan Ispostavice se da je na kraju presudio moj waiver odbrana Cikaga u poslednjem momentu inace moglo bi se reci da je on vise zasluzio pobedu, mnogi igraci su mi se povredjivali u toku tekmi a moji su masovno podbacivali. Ali eto, mnogo srece i nesto malo znanja i eto mene u SF. Idemo dalje.
  2. Ja sam izgubio u QF od @Immanuel Kant . Njegov prebacaj projekcija je bio previse za mog Preskota i Kuksa kojj su kombinovano unesto 30ak, doneli 7 bodova. Cestitam mu i zelim srecu u SF. [emoji56] Sto se tice sledece sezone, ja zaista ne moram da igram, igram B ligu ( doduse tamo sam u SF pa mozda plasmanom zasluzim A) , ono sto sam gore pricao je stvar principa da se gosti postuju a ne olajavaju, inace meni je igranje 1 lige sasvim dovoljno. Kad se dogovorite i vidite sta i kako, pisite. Srecu zelim svim polufinalistima a ja se okrecem obavezama u B ligi, da spremam ekipu za to polufinale [emoji2]
  3. Apsolutno. Ovo je jedini zdravorazumski stav. ...
  4. Ne. Zeleli su. Ja im nisam dao. Stavio sam online barikade na Xpertov poziv da vam TREBA 5 IGRACA. JA SAM DIREKTNO UZEO SVIH 5 MESTA.
  5. Ti si decko u velikom problemu. Xpert je usao u topik B lige i napisao ljudi fali nam igraca upadajte. Nije bila nikakva navala. Javilo se nas par bukvaljo da ucinimo i pitalo jel treba igraca, decko je rekao upadajte. Nije bilo pitanje ko je bio 3i ko 4i ko 5i nego hitno je,, treba igraca. Ja prvi ne volim da igram 2 lige, volim da imam fokusiranost na jednu. Al aj reko kad covek lepo pitao. Sto se tice spajanja 2 lige i da se na taj nacin pogube neki momci iz B lige jer ne bi svi mogli da predju sam naravno odbio. Ko svaki normalan covek, ako mozes da uklaviris analagije koje sam gore, vise nego jasno napisao. Al takvi kao ti treba da slave sami.
  6. [emoji1787] Gluvom saputati i coravom namigivati...
  7. Al pazi ti, ne mogu da ostanem imun na ovaj bezobrazluk. Komsija i ja slavimo istu slavu. I komsiji od 14 dodje 10 gostiju a meni od 12 svih 12. I komsija dodje i pita me aj da spojimo slave kod mene da slavimo al tebi svih 12 ne mogu da predju, neka ide par njih kuci. Ja kazem nije fer, al evo posto ti je hitno, neka predje 3 4 njih koji se jave prvi posto ti je frka ali neka budu i kod mene malo. A onda to 3 4 sto je preslo kod komsije da komsiji ucine da mu ne bude prazna slava, dodju i prozivaju ih tamo sto su dosli nepozvani. [emoji1787] [emoji3059]
  8. Sta isprica to? Vi niste mogli da popunite ligu. Ja sam u B ligi sve popunio. Onda kada ste videli da ne mozete da popunite, zvali ste iz B lige u pomoc ili da spajamo lige. Ja nisam bio za spajanje jer smo dole imali 12 igraca vec i nij3 bilo fer da neki otpadnu. Onda je bila prica da upadne ko se javi jer je bio vremenski tesnac. Dakle, treba da kazes hvala sto smo pristali a ne da nas prozivas sto smo ista preko reda radili. Zbog tako bezobraznog stava ja igrati dogodine necu tacno osvojio ove godine i A i B ligu. Igraj sam sa sobom bratic.
  9. Niko nije upao preko reda. Ni Nlavrnja ni ja a ni Lineker. Mi smo pozvani da udjemo. Vama je trebalo igraca. Mi smo vama ucinili uslugu da udjemo u ligu. Nema tu najpostenije ili ne.
  10. Ljudi. Kako je Nlavrnja prvi u drugoj ligi a vec igra prvu, hocemo li automatski onda drugoplasiranog iz regularnog dela da uvrstimo u prvu uz naravno osvajaca druge lige?
  11. Izdominirao si. Ja sam usao u oba PO, i smatram uspehom ali ti si ga pokidao. [emoji122][emoji122][emoji122] Sent from my SM-S918B using Tapatalk
  12. Tua meni doneo 9 od projektovanih 22 poena. Da je doneo mizernih 12 ti bi isao u PO, a Sky kuci. Ovako, nemas srece, sada vec uslo u poslovicu: "Baksuz si ko Lineker na fantaziju. " Sent from my SM-S918B using Tapatalk
×
×
  • Create New...