Jump to content

Recommended Posts

Posted
Just now, vepar said:

Bravo Spanci, iskustvo je iskustvo

Ne mogu ove divljacke ekipe tipa Australija

Ti namerno provociraš ovakvim postovima? Ovo divljacka ekipa je neko likovanje, šta? 

Posted

Ne radujem se zbog Spanaca, ali mi je drago zbog poraza Australije. Jako prljava i prgava reprezentacija. Svaki put kad smo igrali protiv njih sam strahovao da ce nekoga da nam povrede. Prizeljkujem im cetvrto mesto.

Posted
1 minute ago, Ječmendo said:

Davili kengure, davili - i na kraju udavili. Čestitke Španiji, zasluženo idu u finale! :thumbsup:

ma gde su ih davili. australija se sama dobila svojim greskama pre svega promasajem milsa sa penala.

• Like 2
Posted

Ovde smo se sprdali sa Spancima i pricali kako je vreme da naplatimo dugove i da ih odvalimo 30 razlike

A oni fino, lagano, bez pompe do finala... jos nas lozili kako smo bogovi kosarke haha

Svaka cast, nema sta. Mark preuzeo ulogu brata

• Like 2
Posted
1 minute ago, AgroUrban said:

Samo Francuska da uzme, da utesna mesta budu Spanci, Italijani i i njihovi derivati... Samo to moze da mi popravi utisak ovog turnira. 

Nema vise popravljanja utiska sto se mene tice posle ovoga.

• Like 1
Posted

Sami su krivi što su ispali. Bukvalno sami sebe pobedili. Šteta jer su igrali najlepšu košarku na prvenstvu.

Sada navijati za Francuze. Bila bi tragedija da ovakva Španija (U stvari bilo kakva) bude šampion 

Posted
1 minute ago, kalistenika u rutini said:

skariolo peske dolazi u kragujevac da donese medalju. :classic_biggrin:

Pokusao kasnije da ispravi, ali jbg, steta je vec bila nacinjena