Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ovi Filipinci ne umeju ni da sutnu, ne umeju da nameste telo. U dotrcavanju se bacaju nekako unapred da sto pre sutnu, iako imaju vremena da se nameste. Amateri.

Posted

Ja sam mislio da je ova Obala Slonovace jedna od najslabijih ekipa, kad ono pola sastava im igra u francuskoj ligi plus Deon Thompson. Lagano mogu dobiti Koneze.

Posted
1 hour ago, Cavani said:

Ovi Filipinci ne umeju ni da sutnu, ne umeju da nameste telo. U dotrcavanju se bacaju nekako unapred da sto pre sutnu, iako imaju vremena da se nameste. Amateri.

Debeli Blec je i trener, centar, plej 😄 Ovima bi Gagic i Covic bili Meloun i Stokton 🙂

Posted

Inace, da Redklif ne igra za Koreju ja ne znam... ovo je verovatno najgora ekipa na prvenstvu i sa njim, bez njega nasa druga liga nivo, ako i toliko.

• Like 1
Posted
1 hour ago, Kosjan Willavić said:

Debeli Blec je i trener, centar, plej 😄 Ovima bi Gagic i Covic bili Meloun i Stokton 🙂

Fmp bi ih dobio 20ak sigurno.

• Like 1
Posted

Nema tu dileme, opšti utisak je da postoje baš drastične razlike u kvalitetu ovde. Barem 10 reprezentacija ovde ne bi imalo šta da traži ni protiv najslabijih ABA ligaša. Tuga. 

• Like 2
Posted

Ipak je SP u pitanju, brzo će to da se pročisti, već u sledećem krugu biće malo ozbiljnije.

Takav je i sistem takmičenja, treba pružiti šansu i "malim" ekipama ...

• Like 1
Posted (edited)

Takav je i sistem takmičenja, treba pružiti šansu i "malim" ekipama ...

...da im se zatre i to malo košarke u otadžbini.

ja priznajem gledao danas koreju i kad ušla žena brže bolje promenio kanal.

Edited by Wingwalker
  • Ha-ha 2
Posted

Ponovo je nemoguće gledati prvenstvo u BiH, šugava država. Kanada - Australija, Grčka - Crna Gora, Francuska - Njemačka, sve sam planirao gledati, a moći ću samo Jordan i Dominikansku republiku. 

• Like 1
  • Ha-ha 1