Piksi Posted Sunday at 05:44 PM Share Posted Sunday at 05:44 PM Šteta da se troši pozadi, prebaciti ga u sredinu i nek izvadi Mainooa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted Sunday at 05:49 PM Share Posted Sunday at 05:49 PM Nek mi neko objasni dje ce De Ligt? Sto uklizava ovako? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piksi Posted Sunday at 05:49 PM Share Posted Sunday at 05:49 PM I sad... de Licha... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piksi Posted Sunday at 05:56 PM Share Posted Sunday at 05:56 PM Ovaj nije normalan... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr sleep Posted Sunday at 06:01 PM Share Posted Sunday at 06:01 PM Jos jedan u nizu potpisa celavog koji je apsolutno promasen. Eventualno ugarte, mazraui i nadam se joro, ostalo ozbiljna sramota sta je sve dovodjeno. Inace bar 10ak istih ili slicnih situacija junajtedu nisu svirani penali kao sto je sada svirano, na stranu sto je cist penal. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piksi Posted Sunday at 06:02 PM Share Posted Sunday at 06:02 PM E sad ovo nije bio faul Maguirea. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted Sunday at 06:04 PM Share Posted Sunday at 06:04 PM (edited) 3 minutes ago, dr sleep said: Jos jedan u nizu potpisa celavog koji je apsolutno promasen. Eventualno ugarte, mazraui i nadam se joro, ostalo ozbiljna sramota sta je sve dovodjeno. Inace bar 10ak istih ili slicnih situacija junajtedu nisu svirani penali kao sto je sada svirano, na stranu sto je cist penal. Nisu prikazali ponovo situaciju iz 16 Liverpoola, igrao je rukom Edited Sunday at 06:05 PM by Miki28 Teoljub typo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piksi Posted Sunday at 06:07 PM Share Posted Sunday at 06:07 PM Hojlund a.k.a. Peppa the pig izgubio svaki duel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted Sunday at 06:09 PM Share Posted Sunday at 06:09 PM Diallo macka. Apsolutno zasluzeno 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piksi Posted Sunday at 06:09 PM Share Posted Sunday at 06:09 PM Bravo Amad !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piksi Posted Sunday at 06:19 PM Share Posted Sunday at 06:19 PM I bravo Lenny, a Bruno mrtvo puvalo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr sleep Posted Sunday at 06:19 PM Share Posted Sunday at 06:19 PM Kakav start joroa, au. Al bruno u nastavku akcije sramota. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted Sunday at 06:26 PM Share Posted Sunday at 06:26 PM Megvajer hahahaha. Dajte mu ispisnicu. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted Sunday at 06:27 PM Share Posted Sunday at 06:27 PM Kako? Kakooooo? 1 minute ago, suptil said: Megvajer hahahaha. Dajte mu ispisnicu. Na stranu promasaj ali bio je sjajan danas. U ovom sistemu sa 3 stopera nesumnjivo najbolji stoper trenutno. Navikao je sa Engleskom da igra. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted Sunday at 06:30 PM Share Posted Sunday at 06:30 PM A budale Megvajera 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piksi Posted Sunday at 06:45 PM Share Posted Sunday at 06:45 PM Ne mogu da zamerim Maguireu, mada bi u prvom trenutku mogao da eksplodiram. Jedini pravi štoper, prošao je sve i svašta, a još uvek je tu, kakav takav. Ja bi mu dao (vratio) i traku, pa kud puklo puklo. Mislim da jedini ima tu crtu, da povuče celu ekipu, jer Bruno je baš otrov ove ekipe (odma iza njega Dalot). Nadam se da je će Amorim malo odmarati de Ligta, par da budu Harry i Lenny. Ja bi čak i Martineza stavio ili ispred ili levo, desno nek bude Mazraoui. Sve u svemu zaslužen bod, makar smo pokazali, da ipak nismo najveći luzeri i seronje. Glavu gore, biće bolje. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BattleBender Posted Sunday at 07:52 PM Author Share Posted Sunday at 07:52 PM A ubedjovaste me da je najgori. Maguire da je presao u neki drugi klub, ne u United bio bi jedan od najboljih stopera u poslednjih 10 godina. Iako se bully javnost potrudila da ga unisti, i mnogobrojnost united botina navijaca, on se izvukao iz bule. Plus je igrao sa onim autisticnim statistom na golu (DDG). Bukvalno je bolji do De Ligta koliko je Vidic bio bolji od Tutorica. Uzasava me De Ligta, lik igra sa nekim delusional samopouzdanjem kao da je Maldini ili Bekenbauer. A zapravo je Lindelof 0.9… Ugarte ili Maguire kapitenska traka. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted Monday at 03:18 AM Share Posted Monday at 03:18 AM Potpis. BB knows football 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted Monday at 12:43 PM Share Posted Monday at 12:43 PM SuperŠkot razbija u Napoliju. Nama nije bio dovoljno dobartm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polivalentni Stevica Posted Monday at 12:50 PM Share Posted Monday at 12:50 PM Očekivao sam da će Ugarte prodisati dolaskom Amorima,ipak se dobro poznaju iz Sportinga.Može biti ozbiljna aždaja na zadnjem veznom. 5 minutes ago, Drug Crni said: SuperŠkot razbija u Napoliju. Nama nije bio dovoljno dobartm Moraš imati u obziru da je u Italiji dosta slabiji tempo nego u Engleskoj,iako Skot je bio sasvim korektan igrač da bude u rotaciji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BattleBender Posted Monday at 01:25 PM Author Share Posted Monday at 01:25 PM S obzirom da mi nemamo sredinu, niti dubinom, niti oblikom, niti kvalitetom, trebalo je da ga zadrze. Mi smo tim bez sredine i levog beka prakticno. Kad vec nisu doveli barem jos jednig veznjaka, moralo je da ga zadrze. Casemiro i Eriksen, jedan je nemotivisana izbotoksirana baba, drugi je znalac ali ne moze da trci, niti njegov kvalitet moze da dodje do izrazaja u nasem timu. Spavali su na uvo da ce Mainoo moci da igra 270 minuta u 7 dana. Naravno klinac pregoreo i povredio se. Prethodni prelazni rok je odradjen tako da je Woodward imao bolje, i ne zajebavam se. Zirkzee se meni svidja, ali suvisan trenutno. On i De Ligt za 80 miliona a nemamo stedinu terena i levog beka… ludilo mozga, nije ni cudo da smo ovakav krs. To su potrosenih 80 miliona, a da nismo poboljsali nista iz prvog tima (de ligt je najgori stoper u timu, a Zirkzee nije bolji od Hojlunda) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted Tuesday at 08:36 AM Share Posted Tuesday at 08:36 AM Sta bi dali da imamo sada njega u timu. Jedan od najpotecenjenijih igraca ikada u PL 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted Tuesday at 09:57 AM Share Posted Tuesday at 09:57 AM Skot Mektominej je uopšte vrlo dobar fudbaler i žestoko potcenjen. Nije samo dobar kao "rotacijski" igrač. Svakako bolji od pola Junajtedovog veznog reda. Šteta što je i sa Grinvudom sve ispalo kako je ispalo. Igra jako dobro u Marseju. Ali,to je već drugačija priča Mektominej je morao da dobije novi ugovor 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BattleBender Posted Tuesday at 01:28 PM Author Share Posted Tuesday at 01:28 PM (edited) 4 hours ago, Miki28 Teoljub said: Sta bi dali da imamo sada njega u timu. Jedan od najpotecenjenijih igraca ikada u PL Carrick je bolji igrac od bilo kojeg igraca kojeg svetski fudbal moze da ponudi sad. Vinicius, on i Rodri. Ono, Rodri je maltene ko brat blizanac Carricku. Samo jedan Carrick je morao da bude ubiven, nevrednovan, da bi sad svet mogo da progleda za Rodrija. Carrick da sada igra fudbal, i da koristi samo desnu nogu, bi bio posle Rodrija najbolji veznjak na Svetu. Carrick je covek koji je verovatno najbolji veznjak u poslednjih 30 godina u kontekstu koriscenja obe noge. Bukvalno ne znam fudbalera koji je bolji booth feet igrac, u svakom aspektu igre. Ostalo danas, it’s not even close. Gomila prilagodjenih fudbalera koji istrokiraju cim se ispadne iz mehanizovane operativnosti. Edited Tuesday at 01:32 PM by BattleBender Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted Tuesday at 03:52 PM Share Posted Tuesday at 03:52 PM 2 hours ago, BattleBender said: Carrick je bolji igrac od bilo kojeg igraca kojeg svetski fudbal moze da ponudi sad. Vinicius, on i Rodri. Ono, Rodri je maltene ko brat blizanac Carricku. Samo jedan Carrick je morao da bude ubiven, nevrednovan, da bi sad svet mogo da progleda za Rodrija. Pa na toj poziciji jedino Rodri ali ima i danas sjanih igraca poput Salaha koji je brutalan ove sezone, imas Yamala, imas sjajnog Palmera i za mene fenomenalnog Bellinghama. 2 hours ago, BattleBender said: Carrick da sada igra fudbal, i da koristi samo desnu nogu, bi bio posle Rodrija najbolji veznjak na Svetu. Carrick je covek koji je verovatno najbolji veznjak u poslednjih 30 godina u kontekstu koriscenja obe noge. Bukvalno ne znam fudbalera koji je bolji booth feet igrac, u svakom aspektu igre. Ostalo danas, it’s not even close. Gomila prilagodjenih fudbalera koji istrokiraju cim se ispadne iz mehanizovane operativnosti. Sto se tice Carricka jbg u to vrijeme je bilo fenomenalnih veznjaka pa otuda je i potcenjen. Za njega vazi ono, imali smo nismo znali. Jbg u to vrijeme si imao Xavi, Buskets, Skols, Pirlo, Xabi da nabrojim samo neke. Na ostrvu su svu slavu kupili Lapard i Dzerard i ono sto ostane ide za Skolsa. Sto se tice koriscenja obje noge, slazem se. Covjek je igrao jednostavan fudbal a lopta kod njega je bila sigurna. To nam itekako fali u veznom redu svih ovih godina od njegovog odlaska. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts