Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Ako sve prođe kako treba, stiže nam oko 80 miliona od Hojlunda i Rašforda.

Da možemo da promenimo vezni red, a kako se piše, trenutno jurimo svakoga ko ima puls. A u kakvom smo kanalu u centrali govori i činjenica da bi bukvalno svako sa kojim nas povezuju bio apsolutni upgrade u veznom redu. Čak i "B" i "C" opcije, ako nas odjave oni sa "A" liste.

Edited by Nek grmi jako
  • Like 1
Posted

Pokradeni. Ono nad Amadom nista, a njima penal. 

Nmvz, gura se dalje. Svidja mi se odsustvo panike kad smo ostali sa igracem manje. Naravno Ugarte je jednom morao da usere, ali to je on

Posted

Bas kradja.

Nek su svi javno rekli sta treba da kazu, u pm i sudije i sve.

Svaka nam cast kako ceramo sa jedno 5 6 igraca koji mogu igrati u nekih 15 junajteda.

Sreca pa smo ispali iz svih kupova, inace bi bio haos.

Posted
On 3/21/2026 at 12:10 PM, BattleBender said:

Pokradeni. Ono nad Amadom nista, a njima penal. 

Nmvz, gura se dalje. Svidja mi se odsustvo panike kad smo ostali sa igracem manje. Naravno Ugarte je jednom morao da usere, ali to je on

Ne bih mu ni ja to svirao pa čak i da sam mu trener. Sa namerom ide da padne, uopšte se ne osvrće na situaciju, lagano je mogao da završi golom ili asistencijom. 

Megvajer je napravio penal kao vrata i crveni. 

Nećemo kukati na sudije, imali smo sve u svojim rukama... 

• Like 1
Posted

Jbt De Ligt je imao neku laksu povredu ( po rijecima Amorima ) a nema ga skoro 4 mjeseca i evo sad iskace info da je pitanje da li ce se vratiti do kraja sezone. 

Licha isto kao vraca se brzo a nema ga mjesec dana.

Posted

Bas cu da ispizdim ako zagrizemo za Andersona, a ne za Whartona.

Ne mogu vise te box-to-box mazga prevare od igraca da gledam. To su sve fudbalski vestbruci.
Veznjak koji dribla, muva i mrlja kroz sredinu i aut liniju nume da igra fudbal. Jer da ume resavao bi to lakse i efikasnije.

Tonali, Wharton, Guimaraes, Anderson...

Tim redom treba da nam budu prioriteti.

• 2 weeks later...
Posted (edited)

Ne znam koji je nacin da se reaguje na tretman koji imamo...
Mogao stadio da skandira ceo mec nesto vezano za sudije, ili neki konkretniji potez.
Ovo je vec prevazislo svaku meru. Macva protiv Zvezde nema tretman koji mi imao u nekim mecevima u PL.

Ceo mec sinoc je sramota i katastrofa. To nisu samo ove velike situacije, koje su prebizarne. Lewin u punom naletu roka laktom u glavu Yoro-a kod gola, tu se ne svira nista. Lewin sekundu pre nego sto mu je Martinez pipnuo ponitelcic, ga udara preko guse.... Levi bek Leedsa ulece u Amada kao da je NFL, sudija u fazonu "Dizi se nije nista".

Nisu ni pregledali start na Brunom kod njihovog drugog gola.

Other than that, Luke Shaw je totalno beskoristan igrac. On i Ugarte, zali boze...

Edited by BattleBender
Posted

Gledam juče Enca Fernandeza protiv nas, i setim se kako je River u Argentini prao sve živo sa njim i sa Hulianom Alvarezom. I naravno, ne dovedemo nijednog od njih, nego završe u Čelsiju i Sitiju...

Šta smo sve dovodili i šta smo ispormašivali sa transferima i trenerima, dobro smo i u igri za LŠ. 

Posted

Pa Enzo je placen oreko 100 miliona. Ne vredi taj novac. 

Nije los igrac, ali je čudan. Ne znam ni šta igra, nekako nekanalisan.

Alvarez je dobar igrač, ali i on je spektakularniji nego sto je tooooolko dobar, jer zabija dobre golove iz udaraca 

Posted

Valjao bi nam naravno. Mada bi mi njega upropastili da je direkt došao tada kod nas.

Nisam rekao da to nije dobar igrač.

Nismo mi jos to zdravo okruzenje gde dodje Argentinac, bez PL iskustva, pa se onda savrseno adaptira i razvija.

Mora prvo ovi provereni PL igraci. Barem sezona ili 2 u PL da se ima...

Najrizicnije sto mozemo sada ici je da se dovede 1 od 3 igraca, bez PL iskustva.

Znaci za sl sezonu 2 od 6. 

Posto nama minimum 6 igraca trebaju. A pre bih rekao tipa 8 ili 9

Posted

Auu bas lose igramo. Cak smo odigrali najbolji fudbal zadnjih nedelja kad smo ostali sa 10 igraca protiv Leedsa.

Protiv Chelsea zali Boze ali uzemo 3 boda. LS na dohvat ruke ali pitanja se moraju postaviti pa cak i za Carricka. Ne treba nam Ole 2.0

Garnacho? Sta reci za njega. Zna se da ne mirisem ni Shawa ali kada je Shaw objavio post na IG, mogu zamialiti koliko je subject 49 bio omrazen u UTD. Jos Bruno i ostali prokomentarisali a pojavio se snimak da niko iz UTD nije htio ni da se rukuje i pozdravi sa istim

Spoiler

Posted (edited)

Kad su se već našli Garnačo, Enco Fernandez i Alvarez u priči na istoj strani foruma, ima jedan fun fact: kad su Alvarez i Fernandez odlazili iz Argentine kao klupski prvaci zemlje sa Riverom, a i reprezentativni prvaci sveta sa Argentinom, mi smo te godine promovisali Garnača i Mejnua, a doveli smo u transferima, između ostalih, Entonija, Malasiju, Eriksena, Sabicera...

Fernandez jeste koštao Čelsi oko 100 miliona, ali je Benfiku, u koju je prešao iz Rivera, koštao negde oko petine tog iznosa, pa kad su već dovodili eriksene i sabicere, mogli su da se zaebu i da dovedu Fernandeza, prvaka sveta i klupskog prvaka, koji tada sa sve platom nije mogao da košta kao ta dvojica, a za njih je i tama i mama.

Ali to je već ispričana priča sa cirkuskim menadžmentom koji je dovodio bezveznjake, a drugima prepuštao ozbiljne igrače. I sledeće leto trebalo bi da bude glogov kolac za tu praksu, pa da se dovedu pravi likovi koji prate veličinu kluba, a ne neki Entoni.

Edited by Nek grmi jako
  • Like 1
Posted (edited)

Retko sta bi moglo da nas usere u ovom momentu nego upravo to. Da dajemo 20-40 miliona za neprovereven igrace po Juznoj Americi. Pogotovo tu mislim na Argentince i Brazilce.
Ovi ostalo su druga prica, jer dodju i sljakaju, a Argentinci i Brazilci su non humble cim zarade prvi milion. Stave najbeliju keramiku u usta, umesto zuba,  ofarbaju se, i stalno upadaju u nekakve tenzije. Ili sa medijima, ili sa navijacima svog kluba, ili sa samom upravom/trenerom svog kluba.

Na to dodaj, da mi jos nismo uredjeno mesto, nismo jos ni lepo ocistili korov, kod nas je i dalje lako da iznikne korov samo da ga bacis na zemlju, makar to bilo u nekom delu avlije sa najmanje sunca.

To eksperimentisanje sa vrucim potencijalima, i idejama o igracima, mozes kad si Bajern, PSG (koji igraju ligu bez briga), ili tipa City,Real, prime Barca, ili prime Man Utd, pa ti se moze da isprobavas. Imas strukturu u timu, imas atmosferu, imas hijerarhiju, zna se red, zna se sta je kultura tima. Pa taj ko dodje ili ce da je prihvati ili nece da bude deo tima.
Kod nas dolazi igraci i svako po malo donosi svoju toksicnost.

-----

Lemmens

Yoro
Maguire
Martinez
Heaven
De Ligt
Shaw
Dalot
Mazraoui
Dorgu

Mainoo
Ugarte
Bruno
Mount
Cunha
Amad
Mbuemo
Zirkzee
Sesko

Racunajuci Shaw-a, Zirkzee-a i Ugartea mi imamo 19 igraca.
Izvesno je da sva trojica bi trebalo da odu. Tj ako ostanu, nista ne postizemo ako budu tu, nema vajda od njih. Zirkzee nije za ovu taktiku i PL, Ugarte veze nema a Shaw je nesposoboan i ubijen u pojam, i nece u 32 god da ti bude rotacija.
Na stranu sto ponovo ostajes sa Dalot-om i Mazraouiem kao desnim bekovima.

Sa sve rezervnim golmanom, bez da racunam treceg golmana, mora da imas 23 igraca.
Racunamo da odu Ugarte i Zirkzee, Shaw-a ostavimo za rezervnog levog beka, a Dorgu se koristi na levom krilu, ili desnom krilu....
Onda svakako mora da se dovedu:
- prvi levi bek
- MINIMUM 2 veznjaka koji mogu odmah da imaju ulogu
- rezervni napadac
- rezervni golman

Obrni okreni, 5 igraca minimum mora da se dovedu, gde imas prostora za eksperimente samo sa rezervnim golmanom i rezervnim napadacom. Eto tu nek jure nekakve argentince. Mada meni je nebuloza trositi stranca (prilikom registracije) sa rezervnim golmanom. 
Za levog beka i veznjake, nema tu kerefeke i eksperimentisanja. Mora da dovodis igrace koji imaju barem 2 sezone igranja neke od najjacih liga (Eng, Spa, Nemacka). Od kojih barem jedan veznjak mora da bude iz PL.

E sad ti smisljaj kako ces tu da uklopis kerefeke sa nekakvim Argentincem.

Samo sto ja mislim da treba mnogo vise od 5. Treba da se prodaj Dalot/Mazraoui i da se dovede i desni bek. Treba da se dovede mozda jos jedno krilo, i doveo bih mozda jos jednog stopera i mozda jos jednog veznjaka. Znaci 8 ili 9.

I zaboga, ne znam sta si toliko video sa Encom. Tu je vec 2 god, kolko vec, forsiraju ga, on i dalje ne igra nista posebno, a cak nije dosao ni direktno iz Argentine nego iz Benfike.

Edited by BattleBender
Posted

@BattleBender jedan od ta dva veznjaka mora biti Anderson/Wharton. Odlicni igraci, provjereni u PL.

Moramo da pogodimo sa partnerom Mainoo, decko je klasa. Zaista nevjerovatno sta je Amorim radio pa zamalo da nam ode na pozajmicu a vrvt bi ga i prodavali.

Rashford, Hojlind ce donijeti nekih 80 miliona. Ugarte i Zirkzee nek donesj barem jos 30 milona i nek se isprsi uprava da se pukne 250-300 miliona i dovedu 4-5 kvalitetnih igraca.

Bruno igra sezonu karijere, da neko ponudi 100+ miliona, trebali bi ga prodati.