Miki28 Lakers in 5 Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Zaista nevjerovatno sta je Bruno napravio🤦♂️ Iskupio se. Isto i Case za izgubljenu loptu
BattleBender Posted 12 hours ago Author Posted 12 hours ago Ma da me zajebe Kazemiro. 2 puta kao amatercina gubi loptu i otvara im šansu.
Miki28 Lakers in 5 Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Uzasno 2 pol, ko puskom da ih neko tjerao da igraju. Golcina Osule. Malacia je sraman "fudbaler".
BattleBender Posted 11 hours ago Author Posted 11 hours ago Ugarte i Malacia amateri. Mnogo ce da ispastamo zbog Mbuema. Lik je van suta u zavrsnici i same brzine za kontre, jedna obicna balvancina. 1
dr sleep Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Sramotan fuc. Zasluzena pobjeda ovih smecara. Nerealno da je uveo ovog amatera.
BattleBender Posted 10 hours ago Author Posted 10 hours ago Ne znam sto nije stavio na levog beka Amada, ili Kunju... Malacia vise ne treba ni klupu više da vidi. Mnogo nam fali Martinez za build up. Bekovi su nam kuku majko. Trecerazrednu produkciju imamo sa bekova. Nece biti srece ako tu ne dovedemo kasvetne igrace. 1
HAMMER Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago bez 10 novih igrača ne bi ni trebalo da počinjemo novu sezonu. vlasnička gamad da se otvori za sledeći prelazni rok ili da dodje neko ko će da dovede barem 15 igrača i 4 trenera! 1
Oi! Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Očekivao sam da ih pregazimo nakon crvenog kartona, međutim sve suprotno videh sinoć... Samo mi je žao što sam prebacio onako dobru utakmicu AV - Čelsi zbog Junajteda. @HAMMER ovog puta volimo isti klub 😄
Recommended Posts