Drug Crni Posted Sunday at 10:48 AM Posted Sunday at 10:48 AM Nepopularno mišljenje: kakve god nedostatke ima, Bruno je jedini igrač u timu koji nešto ume da iskreira. Očekujem poraz danas u Lidsu
HAMMER Posted Sunday at 12:49 PM Posted Sunday at 12:49 PM idemo braco. rokeri iz lidsa moraju pasti!
Miki28 Lakers in 5 Posted Monday at 10:03 AM Posted Monday at 10:03 AM Ocekivano posle jucerasnje konferencije. Ono sto je problem jeste da je otpusten zbog te konferencije a ne zbog losih rezultata.
Don Dusko Posted Monday at 10:06 AM Posted Monday at 10:06 AM Ne zna se ko pije a ko placa u tom Mancesteru.
suptil Posted Monday at 10:20 AM Posted Monday at 10:20 AM Pa ljudi ludnica, sta je ovo? Stvarno ne razumem upravu Mancestera....
Miki28 Lakers in 5 Posted Monday at 10:28 AM Posted Monday at 10:28 AM 5 minutes ago, suptil said: Pa ljudi ludnica, sta je ovo? Stvarno ne razumem upravu Mancestera.... Ucinak Amorima: 63 utakmice 25 pobjede 15 remija 23 poraza U PL ima svega 31,9% ucinak, od 47 utakmice svega 15 pobjeda. Bilo je pitanje trenutka kada ce dobiti sut kartu ali nakon onakve reakcije posle jucerasnje utakmice, sve je bilo jasno.
suptil Posted Monday at 10:34 AM Posted Monday at 10:34 AM (edited) @Miki28 Lakers in 5 Jel si prizeljkivao smenu? Ne pratim redovno temu, mada stoji da je vezao neke remije koji su morali da budu pobede. Ipak utisak mi je bio da sa Amorimom Mancester napusta zivo blato u kojem se nalazio. Sve je u sportu kao i u zivotu proces. Sa druge strane "ko plati taj klati"samo nisam siguran sta je cilj uprave? Ovom timu je potrebna jedna doselekcija. Potrebno je i vreme za uklapanje. Na kraju neko se i ne uklopi iz nekog razloga. Kako stvari stoje jedini koji se nije uklopio je Amorim :D. Kako ide statistika ulaganja? Na kom mestu je Mancester bio na kraju prelaznog roka? Sta mislite gde ce Amorim sledece godine? Edited Monday at 10:36 AM by suptil
Miki28 Lakers in 5 Posted Monday at 10:39 AM Posted Monday at 10:39 AM Just now, suptil said: @Miki28 Lakers in 5 Jel si prizeljkivao smenu? Ne pratim redovno temu, mada stoji da je vezao neke remije koji su morali da budu pobede. Ipak utisak mi je bio da sa Amorimom Mancester napustazivo blato u kojem se nalazio. Sve je u sportu kao i u zivotu proces. Sa druge strane "ko plati taj klati"samo nisam siguran sta je cilj uprave? Ovom timu je potrebna jedna doselekcija. Potrebno je i vreme za uklapanje. Na kraju neko se i ne uklopi iz nekog razloga. Kako stvari stoje jedini koji se nije uklopio je Amorim :D. Kako ide statistika ulaganja? Na kom mestu je Mancester bio na kraju prelaznog roka? Sto se tice smjene, ocekivao sam je. Da li sam je prizeljkivao? Ne ali sam isto tako prizeljkivao da ne bude toliko tvrdoglav i da mu ne igraju ljubimci. Njegove izmjene u 70-75 min, stoper za stopera su uzas zivi. Sto se tice ulaganja, pa oko 250 miliona je ulozeno ljetos, bili smo pri vrhu sto se tice potrosnje. Rijetko koji igrac je napredovao kod Amorima, cak su neki i nazadovali. Mainoo koji je sadasnjost i buducnost Utd je umalo zavrsio negdje drugo jer ovaj nije htio da ga ubacuje kako bi miljenik mogao da igra dje pozeli. 1
suptil Posted Monday at 10:42 AM Posted Monday at 10:42 AM @Miki28 Lakers in 5 Slot ima odredjeno nasledje pa ga Liverpul jos uvek drzi u sedlu? Sta mislis ko potpisuje Amorima a ko dolazi u Mancester? Zamisli Klopa u Mancesteru 😄
il predestinato Posted Monday at 10:43 AM Posted Monday at 10:43 AM Otkaz je trebao dobiti nakon poraza u finalu Lige Evrope, kad već nije tad dobio trebao je nakon one blamaže protiv Evertona. Kao i sa Ten Hagom kasni se par mjeseci sa odlukom, samo što se sad može ući u LŠ zbog očajne konkurencije. Stvarno ne znam koji trener bi mogao uspjeti u ovom groblju za trenere, neće se desiti ali ja bih najviše želio da nas Xabi Alonso preuzme ako ga Real otpusti.
BattleBender Posted Monday at 10:46 AM Author Posted Monday at 10:46 AM Odlično. Imao je dovoljno trećih strajkova. Nije trener bez kapaciteta, ali je na kraju krajeva kukavica. Odmah posle Wolvesa je trebalo da dobije otkaz. 1-1 protiv onog nazovi tima, i ti dajes komandu za full pressing tek u 91om minutu
Miki28 Lakers in 5 Posted Monday at 10:51 AM Posted Monday at 10:51 AM 3 minutes ago, suptil said: @Miki28 Lakers in 5 Slot ima odredjeno nasledje pa ga Liverpul jos uvek drzi u sedlu? Sta mislis ko potpisuje Amorima a ko dolazi u Mancester? Zamisli Klopa u Mancesteru 😄 Ne znam, za sada ce Fletcher biti interim a pise se da ce cekati ljeto da dovedu novog menadzera. Sto se Kloppa tice, nema sanse.
suptil Posted Monday at 10:56 AM Posted Monday at 10:56 AM (edited) 4 minutes ago, Miki28 Lakers in 5 said: Ne znam, za sada ce Fletcher biti interim a pise se da ce cekati ljeto da dovedu novog menadzera. Sto se Kloppa tice, nema sanse. Samo da ne idu po trenera Bodo Glimta. Uostalom videcemo. Iz mog ugla bez obzira ma wtf kikseve Mancester ima priliku za LS. Da li ce sa Fkecerom uci u LS. Flecer Mancesterov Ocokoljic. Edited Monday at 10:56 AM by suptil
ojzibb66 Posted Monday at 10:59 AM Posted Monday at 10:59 AM Nema ovom klubu pomoci definitivno. I nema tog menadzera koji ce mu pomoci, jer ce se naci neki Wilcox da odluci da je potrebniji napadac nego veznjak i dovede Seska. I da dovede tog istog trenera ciji tim igra kako igra i onda mu smeta kako igra. Ja mu samo zamjerim Daloa i Bruna. Imao je harizmu i znanje da bude ono sto se jos od Sir Alexa ceka. I pojescu svoju diplomu ako Ruben ne bude vrhunski trener, ali na zalost ne u ManUtd. Dobro je i rekao sinoc, on je menadzer a ne samo trener, ocigledno se nije puno pitao za menadzerisanje u klubu. Toliko pljuvacine za trojicu pozadi, eto zaigrao je i sa cetvoricom, dokazao da nije samo do njegove tvrdoglavosti. Ineos i Wilcox ce vec dovesti trenera i njemu dovoditi pojacanja i birati formacije. I cirkus ce trajati. Bas gorak ukus poslije svega. Ruben je jedini trener koji je djelovao da ce moci izgurati pricu do kraja. 5
Ludi za Poli Posted Monday at 11:16 AM Posted Monday at 11:16 AM Najtoksicniji klub na planeti i to niko ni blizu nije. Glasner ili Iraola ce pojest kolosalno govno i sjebat si karijeru ako dodju u United.
HAMMER Posted Monday at 12:42 PM Posted Monday at 12:42 PM kad je last kat? jel bi voleli na primer stolicu u mancesteru? partizani mu nisu dali pravu sansu a maher je drzao partizan na trecem mestu jelen lige. zatego bi ih ko pertlu. 1 1
NMX Posted Monday at 12:46 PM Posted Monday at 12:46 PM Quote Manchester United managers ranked by their win percentage post Sir Alex Ferguson: • 58.33% - Jose Mourinho • 54.69% - Erik Ten Hag • 54.17% - Ole Gunnar Solskjær • 52.94% - David Moyes • 52.43% - Louis Van Gaal • 36.92% - Ruben Amorim.
elmulinho Posted Monday at 12:55 PM Posted Monday at 12:55 PM Ne verujem da cu se zbog ovoga vratiti na forum, ali bukvalno zasluzujemo da patimo kao sto smo patili poslednjih X godina
il predestinato Posted Monday at 01:13 PM Posted Monday at 01:13 PM Jednog Portugalca smo se riješili, ostaju još rođak Dalot i lažni kapiten Bruno. Ugarte i Zirkzee da pronađu novi dom pod hitno i ni slučajno ne vraćati Rashforda. 3-4-3 ne želim više nikad da vidim, Ineos ako promaši i sa sljedećim trenerom mogu i oni da odjebu zajedno sa Glazerima.
elmulinho Posted Monday at 01:16 PM Posted Monday at 01:16 PM 3 minutes ago, il predestinato said: Jednog Portugalca smo se riješili, ostaju još rođak Dalot i lažni kapiten Bruno. Ugarte i Zirkzee da pronađu novi dom pod hitno i ni slučajno ne vraćati Rashforda. 3-4-3 ne želim više nikad da vidim, Ineos ako promaši i sa sljedećim trenerom mogu i oni da odjebu zajedno sa Glazerima. Jedva cekam da vidim kako ce Fletcher da nam donese evropu sa Ugarteom i Zirkzeeom, posto je otkaz Amorima ocigledan pokazatelj da u Januaru niko dolaziti nece.
BattleBender Posted Monday at 01:55 PM Author Posted Monday at 01:55 PM Iako mi je Amorim gotivac i jako sam navijao za njega, ovo je bio momenat kad je moralo da se prelomi. U moru debilnih odluka ovog kluba u poslednjih (ko zna koliko) n godina, ova mozda ima i najvise smisla. Jednostavno klub je imao 2 puta da odabere: - Da mu da totalnu podrsku, i da u januaru mu dovede jos neke igrace koje zeli - Da preseku dok jojs nije otislo predaleko Amorim jednostavno nije dovoljno uradio da bi dobio to poverejenja da u ovom januaru mu dovodimo npr 2 igraca koje zeli. Nije bilo dovoljno dobro, nestabilno je, progres nije stabilan. Taman kad pomisis da ide na bolje dese se Everton, Wolves i jos neki mecevi gde smo bili totalno jalovi. Evo da budem iskren, ja mu ne bi dao da bira 2 igraca. Mora da pokazes da zasluzujes to, da ide u nekom pravcu. Od prvog dana jedes govna za taj 3-4-3 sistem, da neces da odustanes od njega, da bi na kraj tu i tamo prelazio na taj sistem. I nije toliko problem samo taj 3-4-3 sistem, nije fudbal toliko jednostavan... Jednostavno nije pokazao nivo urgentnosti u nekim mecevima. Tottenhamx2 - Everton - Wolves su sami po sebi 3 strikes. Bez da je ista drugo nesto lose radio, ta 3 meca su trenerski debakl. Tottenham ne mislim samo u finalu LE (ali i to je bas veliki neuspeh, uspeti da izgbis od JEBENOG TOTENHEMA u finalu, tako bitan mec). Ligaski mec ove sezone. mi je bio pa tek uzas. Da smo ga podrzali, mogli smo dodatno da se uvalimo u rupu. 1
Miki28 Lakers in 5 Posted Monday at 04:15 PM Posted Monday at 04:15 PM Matthijs de Ligt has had a new coach every single season of his career: • 16/17: Peter Bosz (Ajax) • 17/18: Marcel Keizer (Ajax) • 18/19: Erik ten Hag (Ajax) • 19/20: Maurizio Sarri (Juventus) • 20/21: Andrea Pirlo (Juventus) • 21/22: Max Allegri (Juventus) • 22/23: Julian Nagelsmann (Bayern) • 23/24: Thomas Tuchel (Bayern) • 24/25: Erik ten Hag (Man United) • 25/26: Rúben Amorim (Man United) • 26/27: TBC (Man United) Ovo je nevjerovatno 1
Dzo23 Posted Monday at 05:36 PM Posted Monday at 05:36 PM Ovaj klub bolje da se ugasio s odlaskom Fergusona. Nadrealno šta rade...
Polivalentni Stevica Posted yesterday at 09:29 AM Posted yesterday at 09:29 AM Sad kad dovedu Sautgejta za menadžera.
Recommended Posts