Jump to content

Recommended Posts

Posted

Uopšte nije problem u igračima, čak Junajted stvarno ima jako zanimljiv roster različitih karakteristika i mogućnost da igraju odličan fudbal (ofanzivne-defanzive bekove, lažne devetke-klasične centrafore, štopere sa levom i desnom nogom, dobri u deulima i pas igri, kreativne veznjake i klasične pivote). Problem je u Portugalcu koji se totalno pogubio i tvrdoglavo, kao neki seljo, insistira na svom sistemu igre. 

Znalo se odmah da neće uspeti.

• Like 1
Posted
1 hour ago, Miki28 Lakers in 5 said:

Umjesto da gradimo sredinu terena oko njega, on ne dobija ni minut. Nevjerovatno.

Umjesto da se proda Bruno od 31 godinu mi Mainooa prodajemo, čini mi se da će nas Amorim toliko unazaditi da se nećemo oporaviti do 2035.

Posted (edited)

Nedovoljno smo dobri da pokrijemo 3 virusa u ovakvoj utakmici, kao sto su Casemira, Bruno i Dalot.
Casemiro i Bruno su odigrali mec za gadjenje.

Zaista se trudim da se ne nerviram, ali ne mog uda opisem koliko me nervira igra Casemira i ofanzivno i defanzivno. Bezobrazno botox govno.
Napad igra da bi uradio neki killer move, u odbrnai se secka na taj nacin, da provocira protivnike da je kao namerno oslobodio neki deo, pa da tu gurnu loptu, i onda ce on da se zaleti i da uradi klizeci kao Maldini za onu reklamu za Nike kad tim sveta igra protiv vanzemaljcima i Kantona podigne kragnu. Naravno uvek ispadne iz voza jer je sporo botox govno.|
Prosto ne znam da l je gori defanzivno i ofanzivno. U odbrani se zajebava, u napadu igra nekakav smesni hero ball.

Bruno je isto bio bandit i za svoje banditske standarde.

I onda ulazi ona moroncina, Dalot, kojeg bi prvo prodao od svih igraca u Man Utda. Rame uz rame sa Sanchom. Fukara i najveca pizdetina od lika. Dok je bio tu CR njemu se slihtao da bi bio nekakav faktor u ekipi, onda to sad godinama radi preko Bruna....
Ono sto je on pokusao, u kontekstu ove utakmice... ja ne znam da l bi imalo smisla prime CR da uradi, tj da li je taj rizik iole smislen. CR to proba iako prodje otvori ozbiljnu polukontru. Ovaj retard kad ovo proba, i da mu prodje, ima sebi da otvori mogucnost da posalje neku svoju debilnu loptu nikom.
Naravno, u ozbiljnim timovima, sa ozbiljnom sredinom, gde ti igru kontrolisu 2 ozbiljna venznjaka, ovakve moronicne kao sto je Dalot i ne pomisle da budu ono sto u ssutini jesu, a to je debilcine. Ali nama sredinu drze jedan bandit i drugi koji cascava prisustvom i zajebava se svaki vikend, pa takvi kao sto su Dalot i rade onakve pizdarije.

Edited by BattleBender
  • Like 2
Posted
4 minutes ago, Howie Roseman said:

Umjesto da se proda Bruno od 31 godinu mi Mainooa prodajemo, čini mi se da će nas Amorim toliko unazaditi da se nećemo oporaviti do 2035.

Posle meca daje izjavu da je Bruno konkurencija Mainoo i da zato ne igra.

Bruno odigra katastrofalno i ne smije da ga izvadi. 4 od 5 izmjena su bile defanzivne ( Dalot, Maguire, Heaven i Ugarte ). U jednom trenutku nam je par veznjaka bio Bruno i Mount.

U ovako nebalansiranom timu, Saudijci nam daju prvu pomoc sa odlicnom ponudom za Bruna. Prodas Bruna, dovedes Balebu i golmana i onda Mainoo i Baleba na sredini terena dobijes kombo za narednih 5+ godina.

• Like 1
Posted
6 minutes ago, Miki28 Lakers in 5 said:

Posle meca daje izjavu da je Bruno konkurencija Mainoo i da zato ne igra.

Bruno odigra katastrofalno i ne smije da ga izvadi. 4 od 5 izmjena su bile defanzivne ( Dalot, Maguire, Heaven i Ugarte ). U jednom trenutku nam je par veznjaka bio Bruno i Mount.

U ovako nebalansiranom timu, Saudijci nam daju prvu pomoc sa odlicnom ponudom za Bruna. Prodas Bruna, dovedes Balebu i golmana i onda Mainoo i Baleba na sredini terena dobijes kombo za narednih 5+ godina.

Sad će opet Amorim da ga moli da ostane, ne da on svoje Portugalce dok prodaje sve u21 igrače u timu.