BattleBender Posted Thursday at 07:35 PM Author Posted Thursday at 07:35 PM Call me crazy, ali ja bih zadrzao Antony-a, ukoliko ne dobijemo ponudu vecu od 25,30 miliona. I naterao bih da ga igra levog beka 😄 On je budala, aki nije smrdlja kao ova dvojica sa CHO na kraju 1
Drug Crni Posted Friday at 02:59 PM Posted Friday at 02:59 PM Osim što nikome ozbiljnom nismo opcija, ima li još nekog razloga što nismo bar povijali Donarumu?
Howie Roseman Posted Friday at 05:07 PM Posted Friday at 05:07 PM Odustali smo od Balebe, teško da ćemo se dokopati gornje polovine tabele sa sredinom gorom od tek promovisanog Sunderlanda i sa najgorim golmanom u ligi. 1
Miki28 Lakers in 5 Posted Friday at 06:35 PM Posted Friday at 06:35 PM 1 hour ago, Howie Roseman said: Odustali smo od Balebe, teško da ćemo se dokopati gornje polovine tabele sa sredinom gorom od tek promovisanog Sunderlanda i sa najgorim golmanom u ligi. Ne vjerujem da smo odustali, sad cekamo Balebu da napravi pritisak. Ovako nesto je i prosle godine iskakalo za Ugartea.
Howie Roseman Posted yesterday at 04:21 PM Posted yesterday at 04:21 PM Šta smo mi bogu zgriješili kad su nam golmani Onana i Bayindir, tvrdim da su Zvezdina dva golmana bolja od njih a Guteša je tu negdje. Mbeumo mi se uopšte ne sviđa ovo što sam ga gledao na pripremama i danas, sa Amadom u postavi danas možda ne bi gubili na poluvremenu. Cunha mi se sviđa baš, šteta što igra napad sam protiv svih. 1
dr sleep Posted yesterday at 05:22 PM Posted yesterday at 05:22 PM (edited) Golmani kanceri Bruno kazemiro dalo... Ugarte... Edited yesterday at 05:22 PM by dr sleep
Howie Roseman Posted yesterday at 05:30 PM Posted yesterday at 05:30 PM Arsenal neće gori meč odigrati od ovog do kraja sezone i opet jedan gol nismo mogli dati, nećemo ni ove sezone dobaciti do 50 golova. Makar su se trudili momci za razliku od prošle sezone, sa ovim zalaganjem možda i uđemo u gornju polovinu tabele. Ugarte je gori od Casemira koji je prije 3 godine izgubio noge, a Mainoou je bolje da traži pozajmicu ili transfer, Amorim će mu uništiti karijeru u 20. godini. 1
BattleBender Posted yesterday at 05:50 PM Author Posted yesterday at 05:50 PM Dalot, Casemiro, Ugarte, uska grla. Ugarte barem odradi krvav poso pre nego zasere nesto. Cunha me iznenadio pozitivno, namazan je opasno, bas zna da improvizuje u situacijama. Golman u veznjak i mozemo da budemo u top6 1
Polivalentni Stevica Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Amad i Mbeumo kad se uigraju,desna strana će biti ubojita. Kunja mi se baš dopada. De Liht fenomenalan. Dovedite prokletog golmana. 1
BattleBender Posted 10 hours ago Author Posted 10 hours ago 16 hours ago, Howie Roseman said: Ugarte je gori od Casemira koji je prije 3 godine izgubio noge, a Mainoou je bolje da traži pozajmicu ili transfer, Amorim će mu uništiti karijeru u 20. godini. Nije gori. Casemiro bas nista ne pruza osim sto proda neke 2,3 fore po mecu. A te fore nisu ni bas nesto sto stvori 100% sansu nego tipa samo napravi progres napada za 15% Sa druge strane na te 2,3 fore on uvek napravi i 2,3 greske gde otvori situaciju protivniku gde postoji ogromna sansa da primimo gol. Izmedju tih trenutaka, on bas nista ne radi, spor je, i neretko sluzi da njegova nemobilnost da samopoudanje protivnickoj sredini. Ugarte nekad nesto izrudari, iako je sklon totalno debilnim momentima. Overall je bolji. Mainoo ce da dobije svoje ako zasluzi, i mora da zasluzi. Nema vise podilazenja igracima, ma koliko oni bili nasi youth prospekti. On je talentovan klinac, ali je za sada jos samo ideja o funkcionalnom igracu. To sam pricao i kad je kidao. Defanzivno jos ima da uci.
Howie Roseman Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Ma obojica su očajni za najbolju ligu svijeta, kad već Baleba i Wharton koštaju po 100 miliona trebamo dovesti nekog van Engleske, vjerujem da su Stiller ili Larsson isto vrhunske opcije a duplo manje bi koštali. Neko se mora dovesti do kraja avgusta, sa ovom sredinom ne možemo izboriti Evropu. Mainoo ako se slaže produžio bih mu ugovor i poslao ga ne pozajmicu u neki Brentford, Everton... pa da nam se vrati kad fizički ojača. Golman je bitan koliko i novi veznjak, poslali smo Viteka na pozajmicu a najbolji nam je golman, treba dovesti onog Lammensa iz Belgije kad već Donnarumma ide u City, pa sljedeće ljeto uzeti Maignana kom ističe ugovor. Sancho odbio Romu, slaviće se dan kad nas napusti ta pijavica. A što se tiče Amorima ako u sljedeća dva meča protiv ekipa koje će se boriti za opstanak ne uzme 6 bodova za mene je bivši.
BattleBender Posted 7 hours ago Author Posted 7 hours ago Ja sam više za Whartona nego za Balebu, iako sam za obojicu. Funny enough, twitter i fudbalska javnost krece da oslovljava Whartona sa "next Michael Carrick." Dobar deo tih tupana se sad pravi pametna a nekad su glasali da Scott Parker bude igrac sezone y PL, dok im nije palo na pamet da je Carrick najbolji veznjak u PL i mozda najbolji igrac cele lige. Sad se rokaju tribute, no dobro, ljudi su vazda bili glupi. I vecina ce uvek biti. Na stranu to sto je Wharton, koji mi se svidja, tek pola igrac od MC-a, jer to sto Wharton moze desnom, Carrick moze svojom levom.
DJORDJE Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago United je juce izgledao daleko bolje nego prosle sezone. OK, pravili su greske , ali za razliku od prethodne sezone videla se disciplina igraca, neka taktika na terenu i definitivno vise motivacije nego ranije. Odbrana je delovala dosta dobro, gol je greska golmana, sredina terena i dalje problematicna. Bice u prvih 10 , sumnjam da imaju sanse za LS.
BattleBender Posted 3 hours ago Author Posted 3 hours ago United ima sanse za top6 samo ukoliko dovede barem jedno od veznjaka ili golmana, da to bude dobar transfer... i da pritom Dorgu igra kako je igrao juce, da se ne povredjuje, isto takodje da se ne povredjuju Shaw/Martinez. Znaci realno je 7-12 mesto (iza LFC, AFC, MCFC, CFC, NFC, AVFC), jer su minimalne sanse da dovedemo i golmana i veznjaka. I da pritom Dorgu nema povrede/oscilacije.
Recommended Posts