BattleBender Posted Thursday at 07:35 PM Author Posted Thursday at 07:35 PM Call me crazy, ali ja bih zadrzao Antony-a, ukoliko ne dobijemo ponudu vecu od 25,30 miliona. I naterao bih da ga igra levog beka 😄 On je budala, aki nije smrdlja kao ova dvojica sa CHO na kraju 1
Drug Crni Posted Friday at 02:59 PM Posted Friday at 02:59 PM Osim što nikome ozbiljnom nismo opcija, ima li još nekog razloga što nismo bar povijali Donarumu?
Howie Roseman Posted Friday at 05:07 PM Posted Friday at 05:07 PM Odustali smo od Balebe, teško da ćemo se dokopati gornje polovine tabele sa sredinom gorom od tek promovisanog Sunderlanda i sa najgorim golmanom u ligi. 1
Miki28 Lakers in 5 Posted Friday at 06:35 PM Posted Friday at 06:35 PM 1 hour ago, Howie Roseman said: Odustali smo od Balebe, teško da ćemo se dokopati gornje polovine tabele sa sredinom gorom od tek promovisanog Sunderlanda i sa najgorim golmanom u ligi. Ne vjerujem da smo odustali, sad cekamo Balebu da napravi pritisak. Ovako nesto je i prosle godine iskakalo za Ugartea.
Howie Roseman Posted yesterday at 04:21 PM Posted yesterday at 04:21 PM Šta smo mi bogu zgriješili kad su nam golmani Onana i Bayindir, tvrdim da su Zvezdina dva golmana bolja od njih a Guteša je tu negdje. Mbeumo mi se uopšte ne sviđa ovo što sam ga gledao na pripremama i danas, sa Amadom u postavi danas možda ne bi gubili na poluvremenu. Cunha mi se sviđa baš, šteta što igra napad sam protiv svih. 1
dr sleep Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago (edited) Golmani kanceri Bruno kazemiro dalo... Ugarte... Edited 23 hours ago by dr sleep
Howie Roseman Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Arsenal neće gori meč odigrati od ovog do kraja sezone i opet jedan gol nismo mogli dati, nećemo ni ove sezone dobaciti do 50 golova. Makar su se trudili momci za razliku od prošle sezone, sa ovim zalaganjem možda i uđemo u gornju polovinu tabele. Ugarte je gori od Casemira koji je prije 3 godine izgubio noge, a Mainoou je bolje da traži pozajmicu ili transfer, Amorim će mu uništiti karijeru u 20. godini. 1
BattleBender Posted 22 hours ago Author Posted 22 hours ago Dalot, Casemiro, Ugarte, uska grla. Ugarte barem odradi krvav poso pre nego zasere nesto. Cunha me iznenadio pozitivno, namazan je opasno, bas zna da improvizuje u situacijama. Golman u veznjak i mozemo da budemo u top6 1
Polivalentni Stevica Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Amad i Mbeumo kad se uigraju,desna strana će biti ubojita. Kunja mi se baš dopada. De Liht fenomenalan. Dovedite prokletog golmana. 1
BattleBender Posted 6 hours ago Author Posted 6 hours ago 16 hours ago, Howie Roseman said: Ugarte je gori od Casemira koji je prije 3 godine izgubio noge, a Mainoou je bolje da traži pozajmicu ili transfer, Amorim će mu uništiti karijeru u 20. godini. Nije gori. Casemiro bas nista ne pruza osim sto proda neke 2,3 fore po mecu. A te fore nisu ni bas nesto sto stvori 100% sansu nego tipa samo napravi progres napada za 15% Sa druge strane na te 2,3 fore on uvek napravi i 2,3 greske gde otvori situaciju protivniku gde postoji ogromna sansa da primimo gol. Izmedju tih trenutaka, on bas nista ne radi, spor je, i neretko sluzi da njegova nemobilnost da samopoudanje protivnickoj sredini. Ugarte nekad nesto izrudari, iako je sklon totalno debilnim momentima. Overall je bolji. Mainoo ce da dobije svoje ako zasluzi, i mora da zasluzi. Nema vise podilazenja igracima, ma koliko oni bili nasi youth prospekti. On je talentovan klinac, ali je za sada jos samo ideja o funkcionalnom igracu. To sam pricao i kad je kidao. Defanzivno jos ima da uci.
Howie Roseman Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Ma obojica su očajni za najbolju ligu svijeta, kad već Baleba i Wharton koštaju po 100 miliona trebamo dovesti nekog van Engleske, vjerujem da su Stiller ili Larsson isto vrhunske opcije a duplo manje bi koštali. Neko se mora dovesti do kraja avgusta, sa ovom sredinom ne možemo izboriti Evropu. Mainoo ako se slaže produžio bih mu ugovor i poslao ga ne pozajmicu u neki Brentford, Everton... pa da nam se vrati kad fizički ojača. Golman je bitan koliko i novi veznjak, poslali smo Viteka na pozajmicu a najbolji nam je golman, treba dovesti onog Lammensa iz Belgije kad već Donnarumma ide u City, pa sljedeće ljeto uzeti Maignana kom ističe ugovor. Sancho odbio Romu, slaviće se dan kad nas napusti ta pijavica. A što se tiče Amorima ako u sljedeća dva meča protiv ekipa koje će se boriti za opstanak ne uzme 6 bodova za mene je bivši.
BattleBender Posted 3 hours ago Author Posted 3 hours ago Ja sam više za Whartona nego za Balebu, iako sam za obojicu. Funny enough, twitter i fudbalska javnost krece da oslovljava Whartona sa "next Michael Carrick." Dobar deo tih tupana se sad pravi pametna a nekad su glasali da Scott Parker bude igrac sezone y PL, dok im nije palo na pamet da je Carrick najbolji veznjak u PL i mozda najbolji igrac cele lige. Sad se rokaju tribute, no dobro, ljudi su vazda bili glupi. I vecina ce uvek biti. Na stranu to sto je Wharton, koji mi se svidja, tek pola igrac od MC-a, jer to sto Wharton moze desnom, Carrick moze svojom levom.
DJORDJE Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago United je juce izgledao daleko bolje nego prosle sezone. OK, pravili su greske , ali za razliku od prethodne sezone videla se disciplina igraca, neka taktika na terenu i definitivno vise motivacije nego ranije. Odbrana je delovala dosta dobro, gol je greska golmana, sredina terena i dalje problematicna. Bice u prvih 10 , sumnjam da imaju sanse za LS.
BattleBender Posted 12 minutes ago Author Posted 12 minutes ago United ima sanse za top6 samo ukoliko dovede barem jedno od veznjaka ili golmana, da to bude dobar transfer... i da pritom Dorgu igra kako je igrao juce, da se ne povredjuje, isto takodje da se ne povredjuju Shaw/Martinez. Znaci realno je 7-12 mesto (iza LFC, AFC, MCFC, CFC, NFC, AVFC), jer su minimalne sanse da dovedemo i golmana i veznjaka. I da pritom Dorgu nema povrede/oscilacije.
Recommended Posts