BattleBender Posted Thursday at 07:35 PM Author Posted Thursday at 07:35 PM Call me crazy, ali ja bih zadrzao Antony-a, ukoliko ne dobijemo ponudu vecu od 25,30 miliona. I naterao bih da ga igra levog beka 😄 On je budala, aki nije smrdlja kao ova dvojica sa CHO na kraju 1
Drug Crni Posted Friday at 02:59 PM Posted Friday at 02:59 PM Osim što nikome ozbiljnom nismo opcija, ima li još nekog razloga što nismo bar povijali Donarumu?
Howie Roseman Posted Friday at 05:07 PM Posted Friday at 05:07 PM Odustali smo od Balebe, teško da ćemo se dokopati gornje polovine tabele sa sredinom gorom od tek promovisanog Sunderlanda i sa najgorim golmanom u ligi. 1
Miki28 Lakers in 5 Posted Friday at 06:35 PM Posted Friday at 06:35 PM 1 hour ago, Howie Roseman said: Odustali smo od Balebe, teško da ćemo se dokopati gornje polovine tabele sa sredinom gorom od tek promovisanog Sunderlanda i sa najgorim golmanom u ligi. Ne vjerujem da smo odustali, sad cekamo Balebu da napravi pritisak. Ovako nesto je i prosle godine iskakalo za Ugartea.
Howie Roseman Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Šta smo mi bogu zgriješili kad su nam golmani Onana i Bayindir, tvrdim da su Zvezdina dva golmana bolja od njih a Guteša je tu negdje. Mbeumo mi se uopšte ne sviđa ovo što sam ga gledao na pripremama i danas, sa Amadom u postavi danas možda ne bi gubili na poluvremenu. Cunha mi se sviđa baš, šteta što igra napad sam protiv svih. 1
dr sleep Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Golmani kanceri Bruno kazemiro dalo... Ugarte... Edited 1 hour ago by dr sleep
Howie Roseman Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Arsenal neće gori meč odigrati od ovog do kraja sezone i opet jedan gol nismo mogli dati, nećemo ni ove sezone dobaciti do 50 golova. Makar su se trudili momci za razliku od prošle sezone, sa ovim zalaganjem možda i uđemo u gornju polovinu tabele. Ugarte je gori od Casemira koji je prije 3 godine izgubio noge, a Mainoou je bolje da traži pozajmicu ili transfer, Amorim će mu uništiti karijeru u 20. godini.
BattleBender Posted 1 hour ago Author Posted 1 hour ago Dalot, Casemiro, Ugarte, uska grla. Ugarte barem odradi krvav poso pre nego zasere nesto. Cunha me iznenadio pozitivno, namazan je opasno, bas zna da improvizuje u situacijama. Golman u veznjak i mozemo da budemo u top6
Recommended Posts