Oi! Posted January 25 Share Posted January 25 10 minutes ago, Howie Roseman said: Oni stvarno nisu normalni ako prodaju Garnacha i dovedu uvijek povrijeđenog Nkunkua iz Chelseaja, kao da nije dovoljno što su nam nesrećnog Mounta prodali. Ništa čudno za nas 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 26 Share Posted January 26 Hojlund samo nek je zdravo. Decko ne umije da primi loptu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 26 Share Posted January 26 Koliko srece. Hvala Lukicu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Howie Roseman Posted January 26 Share Posted January 26 Bravo za Rubena, ako ništa riješili smo se čitave tiktok ekipe Lingard, Pogba, Sancho i sad Rashford. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ojzibb66 Posted January 29 Share Posted January 29 Sretan Dorgu svima koji slave. Najbolje je realno prosao Lecce, nadam se da smo i mi uboli, ovo je generalno tip transfera koje najvise volim i koji imaju najvise smisla. OK cene su otisle u nebo, nekad si mlade Vidica i Evru dovodio za 5-10 miliona, danas je to 30-40. Brine malo sto Dorgu ima samo jednu dobru sezonu ozbiljnog fudbala u raspalom Leceu, potencijal je tu, igrao je solidno i za reprezentaciju danske. Nikad se necu zaliti na dolaske poput njega, Yoroa, Hojlunda, pa makar ih i pretplatili. To je jedini put kojim ManUtd moze da se digne na poziciju na kojoj je nekad bio. Onda ces biti u stanju da dovedes zavrsen proizvod i superstara, mada realno ManUtd nikad nije ni radio (vidi pod C. Ronaldo ili Rooney) Malo ispod radara je prosla vest da smo drpili jos jednog omladinca Arsenalu, levonogi stoper Heaven. U omladincima ima definitivno materijala, verujem da ce i Amorim tu traziti igrace za prvi tim a i davati im sansu. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 29 Share Posted January 29 Luke Shaw za 11 sezona u Utd ima ukupno 278 nastupa h svim takmicenjima. Nevjera 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted January 29 Share Posted January 29 34 minutes ago, Miki28 Teoljub said: Luke Shaw za 11 sezona u Utd ima ukupno 278 nastupa h svim takmicenjima. Nevjera Legenda kluba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted February 1 Share Posted February 1 (edited) Cisti Amorim kancer. Valjda nesto odigra tamo pa da se uzme nesto para na ljeto. Malacia ide na pozajmicu u Benfiku. Izgleda da dovodimo Tela iz Bayerna. Dorgu ce danas biti ozvanicen. Edited February 1 by Miki28 Teoljub typo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Howie Roseman Posted February 1 Share Posted February 1 Mislim da će Rashford pokidati tamo ali mi je to nebitno, bitno je da se rješavamo toksičnih karaktera i velikih plata, a na ljeto mora da se i Bruno otjera. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted February 2 Share Posted February 2 Koliko je uzasan bio novi ugovor za ovog govori i cinjenica da ce Utd i dalje placati 100k nedeljno za vrijeme trajanja ove pozajmice Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAMMER Posted February 2 Share Posted February 2 meni je ovo najjaci topik. bolji je i od zivinog i ludovanovog topika. ziveli 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Howie Roseman Posted February 2 Share Posted February 2 Kad Dalot primi loptu znaš da je taj napad osuđen na propast. Jedan od najgorih igrač u post-Fergie eri, a bilo ih je dosta groznih. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ras kass Posted February 2 Share Posted February 2 Beznadezna ekipa Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJORDJE Posted February 3 Share Posted February 3 On 2/2/2025 at 7:11 AM, HAMMER said: meni je ovo najjaci topik. bolji je i od zivinog i ludovanovog topika. ziveli To je kao diskusija o reprezentaciji Srbije. Samo da zaigra Sergej i ima da uzmemo SveCko prvenstvo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Howie Roseman Posted February 6 Share Posted February 6 Martinez nova višemjesečna povreda - prodati na ljeto za 15 miliona nekom klubu koji je vođen poput našeg zadnjih 15 godina. Shaw obnovio povredu a da nije ni kročio na teren - dati ga nekom za džabe na ljeto, doplatiti ako treba, samo da se skine sa platne liste i da ga ne gledamo više. Mounta isto tako. Za Onanu sam se prevario kao za malo koga kad sam mislio da će biti dobro pojačanje, prodati za 15 miliona, u nekoj českoj ili danskoj ligi se može dovesti bolji golman od njega za 4 miliona. Casemira dati nekim Italijanima za džabe, to je prava liga za njega. Špic se na ljeto mora dovesti a onda da leti jedan od dvojca Hojlund/Zirkzee, teško da postoji neefikasniji tandem špiceva u ligama petice. I za kraj Dalot i Bruno, nevjerovatno mi je da je uprava pokušala prodati Garnacha a ne ovu dvojicu, minus igrači a može se dobiti solidno obeštećenje za njih, no-brainer je da se prodaju na ljeto. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Howie Roseman Posted February 7 Share Posted February 7 Yoro je štoper koji ne može nijedan vazdušni duel dobiti, morao bi na par sezona na pozajmicu u francusku ligu, kao što je Arsenal sa Salibom uradio. Dalot i Mazraoui lijevo, Dorgu i Yoro desno, nejasno mi je šta Amorim pokušava danas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted February 7 Share Posted February 7 Je li bese ove Rud dobio kad je bio na klupi Utd-a ono kratko vreme? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мџе Posted February 7 Share Posted February 7 Šta radi Megvajer ovde? Postavlja blokove? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted February 7 Share Posted February 7 Mnogo je sebican Garnaco. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ojzibb66 Posted February 11 Share Posted February 11 On 2/7/2025 at 10:04 PM, Мџе said: Šta radi Megvajer ovde? Postavlja blokove? Nije ovde ni Mainoo ispratio igraca koji daje gol, daleko od tog da je Megvajer odradio nesto smisleno. Uzasno postavljeni u sesnaestercu nakon neodgovornosti Garnaca, ne znas ni ko koga markira ni gdje... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted February 11 Share Posted February 11 (edited) ... Edited February 11 by mr clutch 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BattleBender Posted Thursday at 10:35 PM Author Share Posted Thursday at 10:35 PM On 2/2/2025 at 3:44 PM, Howie Roseman said: Kad Dalot primi loptu znaš da je taj napad osuđen na propast. Jedan od najgorih igrač u post-Fergie eri, a bilo ih je dosta groznih. Sto je najgore on nije operisan od fudbala. On je samo govnjivko i dripac. On 2/6/2025 at 1:01 PM, Howie Roseman said: Špic se na ljeto mora dovesti a onda da leti jedan od dvojca Hojlund/Zirkzee, teško da postoji neefikasniji tandem špiceva u ligama petice. Za Hojlunda i ja gubim strpljenje. Ja bih njemu zabranio na treningu da se jednom post-uje, naguzi. Naredio bih mu da igra na vrhovima prstiju svaku operaciju i trcanje bez lopte. Saigrac nije ni krenuo u operaciju da mu doda loptu, on vec plant-uje pete u travu, guzi se itd. Uopste ne pokusava da trci i gadja "ramena" protivnika. Tj da im utrcava ia ledja i da ih ceka da im telo bude povoljno izrotirano i okrenuto. Zirkzee mi se svidja, samo smo mi bas banditski tim da bi on dosao do izrazaja. Jos ne znamo sta su nam krila, sta su ofanzivni veznjaci. Sta treba da rade ti krilo/ofanzivci, sta god da su. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAMMER Posted Friday at 08:39 AM Share Posted Friday at 08:39 AM kako je i sta radi mij brat onana? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Howie Roseman Posted Sunday at 10:34 AM Share Posted Sunday at 10:34 AM Amad van terena do kraja sezone, sreća pa imamo finu zalihu u odnosu na Ipswich pa bi se trebao izboriti opstanak. Danas protiv direktnog konkurenta za opstanak, vjerujem da momci predvođeni našim divnim liderom Brunom mogu do boda. 💪💪💪 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted Sunday at 11:21 AM Share Posted Sunday at 11:21 AM (edited) Amad se povrijedio, vrvt out za sezonu. Mainoo out nekoliko nedelja. Horor od sezone🤦♂️ Edited Sunday at 11:22 AM by Miki28 Teoljub typo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts