Jump to content

Recommended Posts

10 minutes ago, Howie Roseman said:

Oni stvarno nisu normalni ako prodaju Garnacha i dovedu uvijek povrijeđenog Nkunkua iz Chelseaja, kao da nije dovoljno što su nam nesrećnog Mounta prodali.

Ništa čudno za nas 😄

Sretan Dorgu svima koji slave. Najbolje je realno prosao Lecce, nadam se da smo i mi uboli, ovo je generalno tip transfera koje najvise volim i koji imaju najvise smisla. OK cene su otisle u nebo, nekad si mlade Vidica i Evru dovodio za 5-10 miliona, danas je to 30-40. Brine malo sto Dorgu ima samo jednu dobru sezonu ozbiljnog fudbala u raspalom Leceu, potencijal je  tu, igrao je solidno i za reprezentaciju danske. Nikad se necu zaliti na dolaske poput njega, Yoroa, Hojlunda, pa makar ih i pretplatili. To je jedini put kojim ManUtd moze da se digne na poziciju na kojoj je nekad bio. Onda ces biti u stanju da dovedes zavrsen proizvod i superstara, mada realno ManUtd nikad nije ni radio (vidi pod C. Ronaldo ili Rooney)

Malo ispod radara je prosla vest da smo drpili jos jednog omladinca Arsenalu, levonogi stoper Heaven. U omladincima ima definitivno materijala, verujem da ce i Amorim tu traziti igrace za prvi tim a i davati im sansu. 

• Like 5

On 2/2/2025 at 7:11 AM, HAMMER said:

meni je ovo najjaci topik. bolji je i od zivinog i ludovanovog topika. ziveli :18:

To je kao diskusija o reprezentaciji Srbije. Samo da zaigra Sergej i ima da uzmemo SveCko prvenstvo.

• Ha-ha 1

Martinez nova višemjesečna povreda - prodati na ljeto za 15 miliona nekom klubu koji je vođen poput našeg zadnjih 15 godina.

Shaw obnovio povredu a da nije ni kročio na teren - dati ga nekom za džabe na ljeto, doplatiti ako treba, samo da se skine sa platne liste i da ga ne gledamo više. Mounta isto tako.

Za Onanu sam se prevario kao za malo koga kad sam mislio da će biti dobro pojačanje, prodati za 15 miliona, u nekoj českoj ili danskoj ligi se može dovesti bolji golman od njega za 4 miliona.

Casemira dati nekim Italijanima za džabe, to je prava liga za njega.

Špic se na ljeto mora dovesti a onda da leti jedan od dvojca Hojlund/Zirkzee, teško da postoji neefikasniji tandem špiceva u ligama petice.

I za kraj Dalot i Bruno, nevjerovatno mi je da je uprava pokušala prodati Garnacha a ne ovu dvojicu, minus igrači a može se dobiti solidno obeštećenje za njih, no-brainer je da se prodaju na ljeto.

• Like 2

Yoro je štoper koji ne može nijedan vazdušni duel dobiti, morao bi na par sezona na pozajmicu u francusku ligu, kao što je Arsenal sa Salibom uradio.

Dalot i Mazraoui lijevo, Dorgu i Yoro desno, nejasno mi je šta Amorim pokušava danas.

On 2/7/2025 at 10:04 PM, Мџе said:

Šta radi Megvajer ovde? Postavlja blokove? 

Nije ovde ni Mainoo ispratio igraca koji daje gol, daleko od tog da je Megvajer odradio nesto smisleno. Uzasno postavljeni u sesnaestercu nakon neodgovornosti Garnaca, ne znas ni ko koga markira ni gdje...

• Like 1

On 2/2/2025 at 3:44 PM, Howie Roseman said:

Kad Dalot primi loptu znaš da je taj napad osuđen na propast. Jedan od najgorih igrač u post-Fergie eri, a bilo ih je dosta groznih.

Sto je najgore on nije operisan od fudbala. On je samo govnjivko i dripac.

On 2/6/2025 at 1:01 PM, Howie Roseman said:

Špic se na ljeto mora dovesti a onda da leti jedan od dvojca Hojlund/Zirkzee, teško da postoji neefikasniji tandem špiceva u ligama petice.

Za Hojlunda i ja gubim strpljenje. Ja bih njemu zabranio na treningu da se jednom post-uje, naguzi. Naredio bih mu da igra na vrhovima prstiju svaku operaciju i trcanje bez lopte.
Saigrac nije ni krenuo u operaciju da mu doda loptu, on vec plant-uje pete u travu, guzi se itd. Uopste ne pokusava da trci i gadja "ramena" protivnika. Tj da im utrcava ia ledja i da ih ceka da im telo bude povoljno izrotirano i okrenuto.

Zirkzee mi se svidja, samo smo mi bas banditski tim da bi on dosao do izrazaja. Jos ne znamo sta su nam krila, sta su ofanzivni veznjaci. Sta treba da rade ti krilo/ofanzivci, sta god da su.

• Like 1