Jump to content

Recommended Posts

5 minutes ago, Miki28 Teoljub said:

I treba da trenira u klubu dok ne nadje klub, ipak je iz akademije.

Isto tako, ako Amorim pomisli da moze inati koristi od Pogbe, sto da ne?

Meni je Pogba među omiljenijim fudbalerima tako da nemam ništa protiv, samo me podsetilo na objave o Evansu kad je počeo da trenira.

Voleo bih da dobije još jednu šansu i da pokaže da još ima fudbala u njemu mada mislim da je mala verovatnoća za tako nešto.

Edited by Урош19

Zbog reprezentativnih obaveza dosta klinaca iz U21 a i U18 je treniralo sa prvim timom. Siguran sam da ce neko iznenaditi kod Amorima i konkurisati za prvih 11. Ako ne sad onda sigurno nakon NG, radio je on to i u Sportingu.

Prvi utisci sa treninga su pozitivni, odmah se ideja implementira, videcemo ko ce gde igrati, jos uvek je rano jer nema reprezentativaca, mislim da su Wingeri ozbiljan problem, Dalot je tip igraca za tu poziciji, mada kvalitet je upitan. Ostala krila ne mogu WB igrati zbog defanzive, bice interesantno videti ko ce tu igrati, Mazraui je opcija, Luke Injury Shaw ce konkurisati za stopera ako bude zdrav, videcemo za ostale...

• Like 1

Hvala Amorimu, ali brat je lud.

Ukoliko Ineos ne krene bolje da radi neke stvari, i on ce da bude procerdan.
Od ove sezone nema nista, i to nije toliko do ETH-a.
Jako aimless prelazan rok. Ako su hteli da se puste sezonu niz vodu, i da krenu sa build-om koji moze da ima smisla od 25/26, onda sto si dovodio De Ligta.

Nama su i bekovi i sredina terena na ivici pucanja i kad smo skroz zdravi. Kad kazemo na ivici pucanja, tu mislim za nekakav 4-7 nivo.

Kao laik se nadam da cemo stvarno igrati nekakav 3-4-3, 3-5-2, jebem li ga sta vec.. samo nekako load-ujemo vise u sredinu a da produkcija sa bekova zamaskiramo igrom sa 3 stopera.

Igra neki 3-4-3 koji postaje 2-3-4-1 ili 2-3-2-3. Koliko sam shvatio u otvaranju mu srednji stoper ide u sredinu di sa 2 šestice čini tri vezna, 2 stopera se šire radi lakšeg izlaska, golman obavezno dobr igra nogom. Krilni bekovi idu visoko, i uz 2 ofanzivna veznjaka, koji sa širokih pozicija ulaze u prostor iz špica, omogućavaju puno opcija za stvaranje prilika. Leđa bočnim igračima čuvaju 2 šestice. Dok se brane je to klasičnih 5-4-1. Znači 3 stopera, 2 bočna, 4 vezna, i špic.