Jump to content

Recommended Posts

Posted

Gledah ove izjave od Kera sinoć, sa kakvom emocijom i na koji način priča o Dejanu, o tome kako je Šarić supestar u smislu brige koju je pokazao za porodicu Dejanovu, o tome kako su timski gledali Partizan Mega, i nevidjenom oproštaju.

Baš je onako gospodski sve ispratio i svaka mu čast na tome.

• Like 17
  • Thanks 1
Posted

Pisah prethodno o Keru, ali stvarno treba istaći čitavu oraganizaciju i ove igrače, jasno je da je i do Dejana jer je ostavio takav utisak na ljude, ali način na koji su sve ovo odradili je za apsolutno poštovanje.

Nekako očekuješ, s obzirom da su to velike zvijezde i šampioni, da su ipak i veliki egoisti, da na te asistente gledaju kao na ljude koji su to da im služe i to je to, da to nema nekih prevelikih emocija.

I stvarno mislim da su ovi momci iz GS sa razlogom toliko godina bili šampioni, taj neki karakter se vidio i u svemu ovome.

• Like 17
  • Love 1
  • Thanks 1
Posted

Ovi iz Golden Stejta napravise cirkus. Ako se Jokica pita. Salu na stranu, malo sam ispratio ovih dana americke medije. Pa kad uporedim s nasim, narocito s onom nevidjenom blamazom RTS-a, ispade stvarno da nase uspesne ljude vise cene stranci nego mi. Pigledajte samo sta radi NBA a sta ABA liga. Ok, klubovi, igraci i navijaci jesu, ali organizacije (sportske pa i drzavne) su zakazale.

Posted
13 minutes ago, SamoFlacko said:

Pisah prethodno o Keru, ali stvarno treba istaći čitavu oraganizaciju i ove igrače, jasno je da je i do Dejana jer je ostavio takav utisak na ljude, ali način na koji su sve ovo odradili je za apsolutno poštovanje.

Nekako očekuješ, s obzirom da su to velike zvijezde i šampioni, da su ipak i veliki egoisti, da na te asistente gledaju kao na ljude koji su to da im služe i to je to, da to nema nekih prevelikih emocija.

I stvarno mislim da su ovi momci iz GS sa razlogom toliko godina bili šampioni, taj neki karakter se vidio i u svemu ovome.

sve se slažem & podržavam; dodao bih i da je verovatno način na koji se sve desilo doprineo ovakvom stavu. ako sam dobro razumeo, doživeo je taj masivni srčani udar na zajedničkom ručku sa timom.

Posted
6 minutes ago, Barkley#34 said:

Nema tu više blamaže, to im je prirodno stanje.

Jasno je meni da su telekom, ali ovde su morali biti iznad toga.

Ponedeljak 7 sati, imaju bukvalno dva live prenosa u tom trenutku i deset kanala na raspolaganju i oni odlucuju da kasne 5 minuta zbog derbija zacelja turske lige.

• Like 1
  • WOW 2
Posted
43 minutes ago, SamoFlacko said:

Apsolutno. Možemo da ih volimo ili ne kao ekipu (ja sam ovaj drugi slučaj) ali srce šampiona je neupitno, a uz tu dinastiju su izgradili i kulturu koja ih je izdigla na jedan nivo koji je nedostižan za većinu drugih organizacija. 

• Like 6
Posted (edited)
58 minutes ago, Ne sam Safete said:

Ponedeljak 7 sati, imaju bukvalno dva live prenosa u tom trenutku i deset kanala na raspolaganju i oni odlucuju da kasne 5 minuta zbog derbija zacelja turske lige.

Ne mislim na to nego na nesposobnost, gomilu debila koji rade i koji ne mogu da dobace do toga o čemu pričaš.

Edited by Barkley#34
slovo
Posted
20 minutes ago, Ne sam Safete said:

Nemoj me zezati! To nisam ispratio. Goveda! 

• Like 2
Posted
2 hours ago, Ne sam Safete said:

Možda si gledao hrvatsku Arenu. Na ovu našu prvo je išla emisija ''U obruču'', pri kraju emisije su pustili i snimak Dejanovog gostovanja. Uključili su se na vreme u prenos, pre predstavljanja igrača.

• Like 1
Posted
1 hour ago, Volter said:

Možda si gledao hrvatsku Arenu. Na ovu našu prvo je išla emisija ''U obruču'', pri kraju emisije su pustili i snimak Dejanovog gostovanja. Uključili su se na vreme u prenos, pre predstavljanja igrača.

U BiH je kasnio prenos. Kad je već uveliko počela utakmica, uključili su se na Arena 4 umjesto na Arena 1, kako je bilo u najavi. Kao što reče Safet, teški blam...

• Like 2