mr clutch Posted October 26, 2019 Share Posted October 26, 2019 Dobar fudbal igra Vila, mada imaju i resursa za to. Nisu klasični championship tim koji se ulaskom u PL pretvara u bunkerasa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted October 26, 2019 Share Posted October 26, 2019 Ulozili su preko 100 miliona ljetos, a imali su solidnu osnovu od ranije. Daglas Luiz je zanimljiv igrac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted October 26, 2019 Share Posted October 26, 2019 (edited) Daglas Luiz bi igrao za Siti odavno, samo sto nije mogao da dobije radnu dozvolu. Nisu hteli da rizikuju i ovog leta sa tim, pa su doveli Rodrija, a onda kad je dobio, prodali su ga Vili, sto mislim da je korektan potez prema igracu, ne bi imao mesta da igra pored svih ovih. Edited October 26, 2019 by McLeod 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted October 26, 2019 Share Posted October 26, 2019 Koji k sam hvalio Vilu. Grrr Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted October 26, 2019 Share Posted October 26, 2019 Jbt, prica celu utakmicu ovaj kako je Siti sad u problemu jer se Zincenko povredio, sad opet imaju samo jednog klasicnog levog beka. A Zincenko uopste i nije levi bek, nego klasicno krilo, prinudno je i on igrao levog beka. I sad ulazi Anhelinjo umesto Mendija i on kaze interesantno, da vidimo da li ce Anhelinjo koji je desni bek sada da igra po levoj strani. Lik klasican levi bek, ili ving bek. Nedopustivo je da radis ovaj posao i takve greske da pravis, pa makar se radilo i o nekoj levoj ekipi, a ne Mancester Sitiju, pogotovo imajuci u vidu da dobijaju materijal na nekoliko desetina strana za svaku utakmicu, samo treba da je procitaju bukvalno, nista sami ne moraju da bunare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted October 26, 2019 Share Posted October 26, 2019 Ma da, Angelino je lijevi bek. Igrao za PSV standardno na toj poziciji. Ne znam sto bi bio problem povreda Zincenka kad se Mendi vratio. Pa Mendi je najbolji bek lige kad je zdrav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted October 26, 2019 Share Posted October 26, 2019 Pa nemaju problem tu, lupeta lik. Ako je vec hteo da prica o problemima, mogao je da prica o problemima na stoperu, gde im prinudno igra Fernandinjo sa 35 godina. Plus je dobio crveni danas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted October 26, 2019 Share Posted October 26, 2019 1 hour ago, Shunsuke Nakamura said: Ma da, Angelino je lijevi bek. Igrao za PSV standardno na toj poziciji. Ne znam sto bi bio problem povreda Zincenka kad se Mendi vratio. Pa Mendi je najbolji bek lige kad je zdrav. I kad TAA i Robertson nestanu sa lica zemlje. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted October 26, 2019 Share Posted October 26, 2019 (edited) Robertson je odlican, ali meni je Mendi bolji igrac. Covjek trci kao gazela, ima nevjerovatno dug korak, nesto kao Bale. Njegov problem su povrede, nikako da uhvati neki kontinuitet. TAA je desni bek. On je po kvalitetu tu nedje sa Van Bisakom. Arnold je bolji dosta ofanzivno, a ovaj je zvijer u odbrani. Edited October 26, 2019 by Shunsuke Nakamura Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilošVB Posted October 26, 2019 Share Posted October 26, 2019 (edited) I meni je Mendi bolji od Robertsona,mada je ovaj drugi konstantniji,baš zbog tih povreda. Edited October 26, 2019 by MilošVB Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted October 26, 2019 Share Posted October 26, 2019 1 hour ago, Shunsuke Nakamura said: TAA je desni bek. On je po kvalitetu tu nedje sa Van Bisakom Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted October 26, 2019 Share Posted October 26, 2019 (edited) Ova dvojica se ne povredjuju, konstantni su i uklopljeni u sistem. Individualno i nisu toliko dobri igraci, pogotovo Arnold koji je pozadi rupcaga al ga lepo krpe (svaka cast na centarsutu tho, retki su danas bekovi koji to izvode kao on). Robertson je zahvalan igrac, jos kad su ga uzeli iz Hala mi je bilo krivo jer sam znao da moze da postane standardan i u drugim top ekipama. Mendi je individualno kompletniji i mocniji igrac, ali povrede jbg. Edited October 26, 2019 by McLeod Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilošVB Posted October 26, 2019 Share Posted October 26, 2019 6 minutes ago, threepwood said: Šta je pogrešio? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted October 26, 2019 Share Posted October 26, 2019 (edited) Ne znam, ali mislim da su previse navijacki ostrasceni. Nista nijesam lose rekao o njima, samo mislim da nijesu bas toliko dobri i nedodirljivi na svojim pozicijama. Mozda ljudi nijesu previse gledali Kristal Palas prosle sezone, ali malo ko se naigrao fudbala pored Wan Bisake. Edited October 26, 2019 by Shunsuke Nakamura 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted October 26, 2019 Share Posted October 26, 2019 Glen Dzonson za donji deo tabele. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilošVB Posted October 26, 2019 Share Posted October 26, 2019 Wan Bisaka je odličan fudbaler.Da igra u Liverpulovom ili Sitijevom sistemu videlo bi se to,ovako je suludo očekivati od njega da vadi Junajted iz govana. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted October 26, 2019 Share Posted October 26, 2019 2 hours ago, Shunsuke Nakamura said: Ne znam, ali mislim da su previse navijacki ostrasceni. Nista nijesam lose rekao o njima, samo mislim da nijesu bas toliko dobri i nedodirljivi na svojim pozicijama. Mozda ljudi nijesu previse gledali Kristal Palas prosle sezone, ali malo ko se naigrao fudbala pored Wan Bisake. navijaci liverpoola navijacki ostrasceni i nadmeni? nikad ne bih rekao... 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miskooo Posted October 26, 2019 Share Posted October 26, 2019 Bekovi losi VVD onako, ostali stoperi krs Sredina terena nikakva, sve radilice bez kreativnosti Arsenal ima bolju napadacku trojku od Liverpula 2 finala LS za redom. Klop ima x puta vise srece od Milojevica, izgleda. I posle Liverpulovi navijaci ovakvi i onakvi..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted October 26, 2019 Share Posted October 26, 2019 Ma idi begaj. Mendy najbolji stoper na svetu, u poslednje 2 i po godine odigrao 20 utakmica ukupno. Al secaju ga se strucnjaci dok je igrao u francuskoj i znaju da je placen 60 milki, mora da vredi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilošVB Posted October 26, 2019 Share Posted October 26, 2019 47 minutes ago, Sprivel said: Ma idi begaj. Mendy najbolji stoper na svetu, u poslednje 2 i po godine odigrao 20 utakmica ukupno. Al secaju ga se strucnjaci dok je igrao u francuskoj i znaju da je placen 60 milki, mora da vredi. Lik je levi bek. Hajde videćeš ove sezone kakav je igrač. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted October 26, 2019 Share Posted October 26, 2019 Greska naravno, pisao sam u zaru borbe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted October 26, 2019 Share Posted October 26, 2019 2 hours ago, gggggggg said: navijaci liverpoola navijacki ostrasceni i nadmeni? nikad ne bih rekao... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted October 27, 2019 Share Posted October 27, 2019 (edited) 16 hours ago, Miskooo said: Bekovi losi VVD onako, ostali stoperi krs Sredina terena nikakva, sve radilice bez kreativnosti Arsenal ima bolju napadacku trojku od Liverpula 2 finala LS za redom. Klop ima x puta vise srece od Milojevica, izgleda. I posle Liverpulovi navijaci ovakvi i onakvi..... Pa trener je dobar i tim je dobro ukomponovan. Ja najiskrenije osim VVD i naravno Alisona ne bih nijednog vaseg igraca hteo u Arsenalu. Da ne pricamo o Sitiju recimo. Cak i ovako horor veznom redu apsolutno niko ko vam igra da ga prebacis u Arsenal nista ne bi doneo. Cak i da ih sve prekopiras pogubili bi se kao pile u tri hektara. Njihov kvalitet je u tome sto trce kao konji, uigrani su i vrse opasan presing. Svi simple paseri, tehnika prosecna, Milner od 50 godina najveca opasnost iz daljine. Jos ce da ih pamte kao neke igrace jer su igrali u jednoj od najboljih generacija Liverpula u 21. veku, Vajnaldumu je Njukasl bio tim po meri, da nije bilo Klopa u Liverpulu do sad bi igrao za Parmu ili tako nekog. Edited October 27, 2019 by McLeod 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted October 27, 2019 Share Posted October 27, 2019 Ako cemo iskreno, nijedan igrac Arsenala ne moze ni da pridje prvih 11 Lestera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted October 27, 2019 Share Posted October 27, 2019 Skroz realno. Zato su nam i nudili da nam uvale pola tima svakog leta, al ne damo se srecom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts