VLADIMIR PERIC VALTER Posted October 31, 2019 Share Posted October 31, 2019 Dobra serija bas. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted October 31, 2019 Share Posted October 31, 2019 Dosta bolji od teasera. I dalje imam problema sa nekim stvarima, ali deluje da bi ovo ipak moglo da bude pristojno 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted November 1, 2019 Share Posted November 1, 2019 Još uvek previše Jenefer i Ciri, Geralt je tu samo kad treba da se neko prikolje. Takođe, još uvek nigde Nevena Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted November 1, 2019 Share Posted November 1, 2019 On 10/29/2019 at 12:35 PM, melankolic said: Tačno sam znao da će uprskati seriju raznim sci- fi fazonima. Watchmen E02 ispod očekivanja. Razvučeno i sem jednog detalja koji se i očekivao sve ostalo je dozlaboga dosadno. Još samo fali Marsovac da im uveliča akciju spašavanja sveta od white trasha. slazem se da je e02 znacajno losija od prve...jedino ne videh taj drasticno povecan SF element? mozda sam propustio nesto, posto mi je generalno cela epizoda slabo drzala paznju Link to comment Share on other sites More sharing options...
melankolic Posted November 1, 2019 Share Posted November 1, 2019 1 minute ago, Swift Pancakez said: slazem se da je e02 znacajno losija od prve...jedino ne videh taj drasticno povecan SF element? mozda sam propustio nesto, posto mi je generalno cela epizoda slabo drzala paznju Spoiler Imaš onu scenu gde ona devojčica ruši neki zamak koji lebdi u vazduhu ili dok neki leteći objekat odnosi starca u kolicima. Sve mi se čini da će te gluposti sve više ubacivati u naredne epizode. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sreta-steta Posted November 3, 2019 Share Posted November 3, 2019 POgledao Peaky Blinders 2 sezone i 2 epizode trece. Nije mi bas najjasniji hype oko ove serije. Sem muzike, sve ostalo je prosek, cak pocetak trece je slabiji od predhodne 2 sezone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted November 3, 2019 Share Posted November 3, 2019 POgledao Peaky Blinders 2 sezone i 2 epizode trece. Nije mi bas najjasniji hype oko ove serije. Sem muzike, sve ostalo je prosek, cak pocetak trece je slabiji od predhodne 2 sezone. Nista onda, bataljuj. Nemoj se muciti vise. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted November 3, 2019 Share Posted November 3, 2019 Ray Donovan 7. sezona 18.11. na HBO 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted November 3, 2019 Share Posted November 3, 2019 Niko da prokomentarise da je Ozymandias teska prslotina... Link to comment Share on other sites More sharing options...
melankolic Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 Dobra E03 Watchmena.Jedna potpuno luda antiherojska vožnja. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
melankolic Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 Inače, posle višegodišnjeg odlaganja (da ne bih pokvario utisak o istoimenom filmskom remek- delu) krenuo sam da gledam seriju “Fargo” i oduševljen sam... makar, za sada S01. Ako postoji neko ko je kao i ja nije gledao zbog filma, neće se pokajati ako promeni mišljenje. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted November 5, 2019 Share Posted November 5, 2019 (edited) Fargo ti ili leži maksimalno ili ti ne leži uopšte. Meni ne paše nikako. Bio sam skinuo sve epizode i spremio se da gledam. Pogledao dve i po i obrisao sve. Nego na hbo krenula serija po knjigama Filipa Pulmana "Njegova mračna tkanja". Edited November 5, 2019 by Knipex Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalistenika u rutini Posted November 5, 2019 Share Posted November 5, 2019 Fargo S01 je odličan, a koliko me secanje sluzi čak i druga sezona nije loša, ali vec treća nije vredna pomena izuzev preslatke Mary i Mustafe Golubica iz Senki. [emoji3] 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted November 5, 2019 Share Posted November 5, 2019 12 minutes ago, kalistenika u rutini said: Fargo S01 je odličan, a koliko me secanje sluzi čak i druga sezona nije loša, ali vec treća nije vredna pomena izuzev preslatke Mary i Mustafe Golubica iz Senki. Bogami, Ian Mekgregor je odlicno odigrao blizance, a da ne spominjem opskurnog Vargu, po meni najjaceg lika u sve tri sezone, uvrnutijeg i od Malva. Lepo rece @Knipex, ja seriju obozavam, a moja gospodja nije izdrzala ni celu prvu epizodu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted November 5, 2019 Share Posted November 5, 2019 Fargo S01 je vrhunska. Pogledao sam je u jednom dahu. Naredne dve nisu taj nivo,ali nisu ni za baciti. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
melankolic Posted November 5, 2019 Share Posted November 5, 2019 Fargo ti ili leži maksimalno ili ti ne leži uopšte. Meni ne paše nikako. Bio sam skinuo sve epizode i spremio se da gledam. Pogledao dve i po i obrisao sve. Nego na hbo krenula serija po knjigama Filipa Pulmana "Njegova mračna tkanja". Ja čim vidim haripoterovski motiv u seriji ili filmu odmah gasim. Ugnjavili do balčaka sa fantazijom (ali i superherojima).Daj šansu “Fargu”. I ja sam imao problem sa gledanjem bukvalno isto kao i ti- prvih par epizoda. Apsurdnost situacije (koji je pri tome i istinit) prosto hipnotiše. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted November 5, 2019 Share Posted November 5, 2019 Fargo je precrtan što se mene tiče, jbg. Što se tiče "Njegova mračna tkanja", imam 4 knjige koje su do sada izašle kod nas, doduše nisam ih još pročitao, pa mi bilo zanimljivo kad sam video da je krenula i serija. Knjige su prilično popularne, reko možda će nekome biti interesantno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted November 5, 2019 Share Posted November 5, 2019 Druga sezona je vrhunska sa onim ludim bracnim parom. Treca je bas losa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigo Posted November 5, 2019 Share Posted November 5, 2019 Ipak bih Fargo preporucio svima koji nisu gledali. Vrhunska serija! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uti Posted November 5, 2019 Share Posted November 5, 2019 7 hours ago, Crni Bombarder said: Fargo S01 je vrhunska. Pogledao sam je u jednom dahu. Naredne dve nisu taj nivo,ali nisu ni za baciti. Prva sezona mi je odlicna a drugu sam odgledao do pola i prestao,nesto me smorila... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted November 5, 2019 Share Posted November 5, 2019 5 hours ago, Sprivel said: Druga sezona je vrhunska sa onim ludim bracnim parom. Treca je bas losa. Imali smo na pokojnom forumu lika ciji je nick bio The Butcher of Luverne Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted November 5, 2019 Share Posted November 5, 2019 On 11/3/2019 at 9:27 PM, Duh koji lebdi said: Niko da prokomentarise da je Ozymandias teska prslotina... Ima teorija da je Ozy u zarobljenistvu dr Manhattan-a van Zemlje (vrv na Marsu), i planira kako da pobegne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blond Posted November 5, 2019 Share Posted November 5, 2019 10 hours ago, melankolic said: Ja čim vidim haripoterovski motiv u seriji ili filmu odmah gasim. Ugnjavili do balčaka sa fantazijom (ali i superherojima). Daj šansu “Fargu”. I ja sam imao problem sa gledanjem bukvalno isto kao i ti- prvih par epizoda. Apsurdnost situacije (koji je pri tome i istinit) prosto hipnotiše. Ne mislis, valjda, da je istinita prica? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted November 5, 2019 Share Posted November 5, 2019 https://www.sbs.com.au/guide/article/2017/05/23/how-much-fargo-actually-based-true-story Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted November 5, 2019 Share Posted November 5, 2019 3 hours ago, Crni Bombarder said: Imali smo na pokojnom forumu lika ciji je nick bio The Butcher of Luverne Tu sam ja i dalje :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts