sasha arsenal Posted December 17, 2020 Share Posted December 17, 2020 https://www.serijala.com/fantastika/firefly-se-vraca-navodni-reboot-u-pripremi-za-disney/ Dirati ovo ili ne ?! Mogao bih uskoro da obnovim gradivo 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted December 17, 2020 Share Posted December 17, 2020 Zavrsio sinoc Queen Gambit. Odlicna, od pocetka do kraja. Ako se ne varam, mala je izmisljeni lik ali na neki nacin predstavlja Bobija Fisera? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted December 18, 2020 Share Posted December 18, 2020 Ja sam je video kao neku kombinaciju Fišera i Morfija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted December 18, 2020 Share Posted December 18, 2020 Expanse izašla cela sezona? Ja videh samo prve 3 epizode pete sezone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted December 18, 2020 Share Posted December 18, 2020 nije cela kako sam razumeo, prve 3 su izasle isto vece, a ostatak ce ici jednom nedeljno 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juanito Posted December 18, 2020 Share Posted December 18, 2020 Danski Dark? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigo Posted December 21, 2020 Share Posted December 21, 2020 Nije losa serija, koga interesuje kako se razvijala racunarska tehnika tokom osamdesetih. https://www.imdb.com/title/tt2543312/ 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted December 24, 2020 Share Posted December 24, 2020 4. epizoda Expanse je bas dobra. Ocekivao sam ovako nesto nakon sporije 3 epizode. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilošVB Posted December 24, 2020 Share Posted December 24, 2020 Sopranovi ili Žica, kakvo je ovde mišljenje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
christofer Posted December 25, 2020 Share Posted December 25, 2020 Bolje da si pitao nekoga koje dete vise voli.... :DSent from my SM-N975F using Tapatalk 4 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
leki bg Posted December 25, 2020 Share Posted December 25, 2020 47 minutes ago, christofer said: Bolje da si pitao nekoga koje dete vise voli.... 😄 Sent from my SM-N975F using Tapatalk Gledao sam ove nedelje neki intervju sa Toni Sirikom (Poly), pa su mi ove nedelje Sopranosi...sledece ce opet Wire. Nema greske. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nenson Posted December 25, 2020 Share Posted December 25, 2020 https://www.imdb.com/title/tt10795658/ Interesantna serija na netflixu inace radjena po mangi(koju nisam citao pa ne znam koliko je vjerno prati)... neka mjesavina battle royala i kocke.... Grupa mladih momaka je prebacena u kopiju Tokia gdje oni moraju ucestovati u igrama da bi prezivjeli.Svaki level igara je intesantniji i tezži za preživjeti... Serija ima elemente akcije misterije za svakoga po nesto. Uvjerljiva gluma kvalitetna produkcija... dušu dalo za ibingovat ,ja sam je u danu progutao.. jedina zamjerka malo epizoda 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted December 25, 2020 Share Posted December 25, 2020 11 hours ago, leki bg said: Gledao sam ove nedelje neki intervju sa Toni Sirikom (Poly), pa su mi ove nedelje Sopranosi...sledece ce opet Wire. Nema greske. Toni Siriko je bas ostario...Gledao sam skoro neki intervju sa njim i Dejvidom Provalom...I Dejvid je mator, ali Toni deluje kao da ima poodmaklog Alchajmera...Bas je tesko i mucno videti ga u takvom stanju 😞 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted December 25, 2020 Share Posted December 25, 2020 (edited) 23 minutes ago, Ruby Rhod (koji lebdi) said: Toni Siriko je bas ostario...Gledao sam skoro neki intervju sa njim i Dejvidom Provalom...I Dejvid je mator, ali Toni deluje kao da ima poodmaklog Alchajmera...Bas je tesko i mucno videti ga u takvom stanju 😞 Kad je Sirico seo na nosu - ja sam uveliko ganjao sojke.... Edited December 25, 2020 by Kronostime Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted December 25, 2020 Share Posted December 25, 2020 30 minutes ago, Kronostime said: Kad je Sirico seo na nosu - ja sam uveliko ganjao sojke.... Od Sirika se bolje drzi i Kijaneze koji je tu negde po godinama sa Istvudom.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leki bg Posted December 26, 2020 Share Posted December 26, 2020 12 hours ago, Ruby Rhod (koji lebdi) said: Toni Siriko je bas ostario...Gledao sam skoro neki intervju sa njim i Dejvidom Provalom...I Dejvid je mator, ali Toni deluje kao da ima poodmaklog Alchajmera...Bas je tesko i mucno videti ga u takvom stanju 😞 Meni je delovao vise kao da je imao neki mozdani udar ("neartikulisano" prica, usporeni pokreti). Junior aka Johnny Ola izgleda mladje nego u seriji. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted December 27, 2020 Share Posted December 27, 2020 Pocela poslednja sezona (cao nema vise) Shameless-a. Dobar uvod Frenka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted December 28, 2020 Share Posted December 28, 2020 Ponestalo mi je ideja šta da gledam, pa sam odlučio da ponovim prvu sezonu 'True Detective' i ladno me bolje radi od svega što se snimilo zadnjih 4-5 godina. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted December 28, 2020 Share Posted December 28, 2020 Ja sam tu seriju zapazio po tome što je Cranston kada je dobio Emi nagradu rekao "čak sam i ja hteo da glasam za Metjua" aludirajući na tu seriju. No nikad mi nije došla na red. Od Sipovica na ovamo malo mi se smučio taj žanr pa izbegavam ali možda je vreme da prekinem post na tom polju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted December 28, 2020 Share Posted December 28, 2020 (edited) Ja sam se konačno nakanio da pogledam "Mindhunter" i prva sezona mi je odlična. Edited December 28, 2020 by realno *w 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L0shMi Posted December 28, 2020 Share Posted December 28, 2020 Ja gledam Euforiju i brutalna je. Na keca mi se nije svidela prva epizoda i napravio sam dugu pauzu, ali sad bas fino vozi. Sent from my MHA-L29 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted December 29, 2020 Share Posted December 29, 2020 13 hours ago, realno *w said: Ja sam se konačno nakanio da pogledam "Mindhunter" i prva sezona mi je odlična. Nisi trebao da pocinjes, samo ces da se iznerviras sto je otkazana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasha arsenal Posted December 29, 2020 Share Posted December 29, 2020 12 hours ago, LayupFromTheMidget said: Nisi trebao da pocinjes, samo ces da se iznerviras sto je otkazana. Zašto,kada.... 😡? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 8 hours ago, sasha arsenal said: Zašto,kada.... 😡? Pa ima vec neko vreme, kao satro nema gledanost, a meni se cini da ovaj direktor hoce da radi 2 stvari, sisu mu njegovu.https://www.express.co.uk/showbiz/tv-radio/1351647/Mindhunter-cancelled-why-has-Mindhunter-season-3-been-cancelled-netflix-evg 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 Ja sam se tako iznervirao i kad je otkazan "Counterpart". Odlicna serija koja je takodje dobacila samo do druge sezone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts