Mile1 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago (edited) Pa onako finale, nisam nesto zadovoljan Jedini iz nove plejade glumaca Derek i Holi imaju visoke ocene I da Jamie Campbell kakva uloga i gluma 👏 Edited 10 hours ago by Mile1
le piaf Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Spoiler Očekivao sam mnogo više od finala. Totalan pad napetosti, prebrzo, deus ex machina. Presentimentalno, sigurno i flat, umesto dramatično. Sranje, poy.
Besni lala Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Desecration Purpurne Kiše - samo na NetBljucu ... brzo će i oni pod led... ako. I, for one, welcome our new AI overlords.
Drug Crni Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 17 hours ago, le piaf said: Pa nema druže Crni, kad još ni na Netflixu nije emitovana 😄 Noćas izlazi, sutra ćeš već moći da je nađeš po netu ako nemaš N. Pojma imao nisam..hvala na informaciji. Pogledaću je ovih dana; večeras nadoknađujem ono što sam sinoć propustio.
Eddard Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Dobro, meni nije bilo loše. Da, premalo stvarne borbe, previše sentimentalnosti, ali meni je to ok. Zaokružena priča, kako tako, i stavljena tačka na jednu od (meni) lepših serija u poslednjih deceniji. Možda zato što sam 80s child, pa sam sa mnogo motiva i momenata mogao nostalgično da se poistovetim. Spoiler Na kraju ispade da je sve vreme bila u pitanju borba protiv vanzemaljaca iz druge dimenzije. Nekako antiklimatski, ali ok, tu i tamo logično.
le piaf Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 hour ago, Eddard said: Dobro, meni nije bilo loše. Da, premalo stvarne borbe, previše sentimentalnosti, ali meni je to ok. Zaokružena priča, kako tako, i stavljena tačka na jednu od (meni) lepših serija u poslednjih deceniji. Možda zato što sam 80s child, pa sam sa mnogo motiva i momenata mogao nostalgično da se poistovetim. Hide contents Na kraju ispade da je sve vreme bila u pitanju borba protiv vanzemaljaca iz druge dimenzije. Nekako antiklimatski, ali ok, tu i tamo logično. Spoiler Najisčekivaniji događaj u celoj seriji je trajao ravno 5 minuta. Negde od 1:03 do 1:08 okvirno. Na skali 1-10, jesi li imao osećaj napetosti, drame? Meni lično nula. Jamie Campbella izgubiše na kraju, nakon kontakta sa Will-om, ništa. Iskreno, ne znam kako ti ovo nije razočarenje; na kraju gomila nerazrađenih likova i priča, i igranje braće na sentiment i emociju, kao najsigurnija opcija završetka a na uštrb potencijalno kreativnije i dramatičnije realizacije vrhunske ideje koju su imali.
Eddard Posted 37 minutes ago Posted 37 minutes ago 1 hour ago, le piaf said: Hide contents Najisčekivaniji događaj u celoj seriji je trajao ravno 5 minuta. Negde od 1:03 do 1:08 okvirno. Na skali 1-10, jesi li imao osećaj napetosti, drame? Meni lično nula. Jamie Campbella izgubiše na kraju, nakon kontakta sa Will-om, ništa. Iskreno, ne znam kako ti ovo nije razočarenje; na kraju gomila nerazrađenih likova i priča, i igranje braće na sentiment i emociju, kao najsigurnija opcija završetka a na uštrb potencijalno kreativnije i dramatičnije realizacije vrhunske ideje koju su imali. Ma slažem se, stoji, ali i očekivao sam Spoiler ovako neki sladunjav kraj Pa se nisam previše razočarao. Spoiler Vecna nekako suviše lako stradao, bitka između njega i 11 suviše kratka, ispao je od master villain-a slabašni dečačić koga je vanzemaljac samo koristio, a sve u svemu vrlo laka pobeda u kratkoj bici. Moglo je to mnogo bolje, slažem se, ali nisam sad baš nešto mnogo razočaran.
Recommended Posts