40Wins Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Ja pogledao samo prvu epizodu S2 TLOU i vise nisam mogao. Mala me izludjuje. 1
Mile1 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Kakvo je smece stranger Things vol 2.0. bukvalno nisu se pomerili sa mrtve tacke u odnosu na vol 1.0 Finale mora da bude bas dobro da bi iscupali za sada jako mlaku sezonu
DameTime Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) ^ Tri sata ničega, baš razočaravajuće. Sve smo ovo već gledali. Spoiler Mislim okej, dopada mi se otkriće kako je Upside Down zapravo science-based i to je to otprilike. Takođe, gluma Millie Bobby Brown je tek u vol. 2 kriminalna. Ne znam da li je to od silnih filera, ali nikakvu facijalnu ekspresiju nema. Edit: Zato Jamie Campbell Bower briljira, fenomenalan je i u ovoj sezoni. Neverovatan drop u kvalitetu epizoda u odnosu na vol. 1, zato što su potpuno nepotrebno sve razvukli. Edited 3 hours ago by DameTime 1 2
Eddard Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Nažalost, moram da se složim. Vol. 1 je bio vrh, ovo meh. Jedino vredno je ovo i Dame-inom spojleru. MBB odrađuje kao Sterling Brown u Partizanu.
Mile1 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 39 minutes ago, DameTime said: ^ Tri sata ničega, baš razočaravajuće. Sve smo ovo već gledali. Hide contents Mislim okej, dopada mi se otkriće kako je Upside Down zapravo science-based i to je to otprilike. Takođe, gluma Millie Bobby Brown je tek u vol. 2 kriminalna. Ne znam da li je to od silnih filera, ali nikakvu facijalnu ekspresiju nema. Edit: Zato Jamie Campbell Bower briljira, fenomenalan je i u ovoj sezoni. Neverovatan drop u kvalitetu epizoda u odnosu na vol. 1, zato što su potpuno nepotrebno sve razvukli. Spomenuo bi malog Dereka zaista osvezenje, nema sumnje da ce biti dobar glumac. Slazem se za Veknu bas maestralna gluma, ni mala Holly Wheler uopste nije lose odglumila 2
freethrow Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Stranger Things poslednja sezona je horror koliko je loša, nepotrebna i negledljiva. Trebalo je da kastuju i Majkl Kejna i Entoni Hopkinsa kao nove učenike koji dolaze u školu. Nije svako dete glumac Rajan Gosling, neko postane i Mili Bobi. Pluribus je jako dobra. Landman ne kapiram u čemu je fora, Taylor Sheridan radi dobre stvari (Hell or highwater, Sicario) ali i stvari koje mi nisu najjasnije. Tulsa King mu je dobra, ali Landman mi je neki miks DInastije, Dallasa i samo nekako čekam da se pojavi Blejk Karington da im se svima najebe keve. 2
Mile1 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Inace onaj glumac sto glumi Dzonatan Bajersa je toliko iritantan da me bukvalno tera da preskocim segment serije kada se on pojavi u kadru
DameTime Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 17 minutes ago, Mile1 said: Spomenuo bi malog Dereka zaista osvezenje, nema sumnje da ce biti dobar glumac. Slazem se za Veknu bas maestralna gluma, ni mala Holly Wheler uopste nije lose odglumila Najbolja gluma je kod onih koji su se kasnije pridružili castu, znači Jamie i novi klinci. Mislim da je ostalima preko glave što 5 sezona snimaju 10 godina. 23 minutes ago, Eddard said: MBB odrađuje kao Sterling Brown u Partizanu. On je bar imao neke momente u sezoni kad bi odigrao nešto. 1
freethrow Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ma ništa bez Džejsona Pristlija, Luka Perija i Dženi Gart. 1
Mina D. Harker Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ja sam od početka ove sezone hejtovala seriju, samo mi je valjda 4. ep bila odlična, ostalo mućni pa prospi.
sasha arsenal Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Da se pridružim kritikama ST-a.U odnosu na prethodnu sezonu,ova je kriminalna.
MilošVB Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 minutes ago, sasha arsenal said: Da se pridružim kritikama ST-a.U odnosu na prethodnu sezonu,ova je kriminalna. Uh pa onda ću da gledam.
le piaf Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Jamie Campbell Bower jedini vredan pomena. Katastrofa, izuzetak je četvrta epizoda. Edited 1 hour ago by le piaf
sasha arsenal Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 13 minutes ago, MilošVB said: Uh pa onda ću da gledam. Uživaj. 1
fancy Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 16 hours ago, Don Dusko said: gledam sezonu 2 serije Last of us i mogu da opet kazem ...ma to je mrtva serija. ST nisam još počeo ni vol. 1 zadnje sezone, pogledaću kad se stiša hajp. Landman zakiva, odlična serija. S02 drži nivo prve sezone. Pluribus, ispunila očekivanja. Čekam S02.
Recommended Posts