Marko Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Kod mene je to, što se tiče tih trauma prvenaca, išlo ne baš redom: Umesto vampira, supernatural čudovišta i šta ti ja znam, meni je zapao Hitchcock - Imao sam 7-8g kad sam odgledao Psycho (Deda je bio kriv jer me pustio pred tv, što su mu keva i baba dale do znanja kad su čule 😄) Nije baš da me posle toga ništa nije plašilo, ali me je rano naučilo toj tenziji kao i to da je čovek zapravo daleko najveći potencijal za horor a ne ovaj ili onaj monstrum...
alcesta Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago (edited) 14 hours ago, DameTime said: A ono, Alien ti je SF-horor blend. 😁 Za mene je Alien "običan" horor koji je maskiran u SF. A i generalno ne volim SF sa temom invazije zlih vanzemaljaca, to mi nije zanimljivo. Jedan od retkih izuzetaka je bila serija Prvi talas, to mi je žao što nema neke reprize. Edit: i naravno They live, to ne znam kako sam mogla da zaboravim :) Edited 16 hours ago by alcesta 2
Marvin Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago The Bear S04 Dosta dobra sezona, daleko drugacije dinamike od ranijih sezona. Sve je dosta mirnije, svaki lik ima vise prostora a opet interesanto i vuce na gledanje. Odlican 8/10 The Gilded Age Odgledao sve 3 sezone sa gospodjom. Moze da se gleda ali u sustini stvari pocnu da se ponavljaju dosta brzo i nema nikakvu dubinu. Ali saznao sam bar nesto o zivotu u NY krajem 19. veka, pa nije ni to lose. Ocena 6/10 1
Besni lala Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago (edited) 10 hours ago, alcesta said: Za mene je Alien "običan" horor koji je maskiran u SF. A i generalno ne volim SF sa temom invazije zlih vanzemaljaca, to mi nije zanimljivo. Jedan od retkih izuzetaka je bila serija Prvi talas, to mi je žao što nema neke reprize. Edit: i naravno They live, to ne znam kako sam mogla da zaboravim 🙂 ... "...and I'm all out of bubblegum," Edited 8 hours ago by Besni lala 1
fancy Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) 1 hour ago, Marvin said: The Bear S04 Dosta dobra sezona, daleko drugacije dinamike od ranijih sezona. Sve je dosta mirnije, svaki lik ima vise prostora a opet interesanto i vuce na gledanje. Odlican 8/10 ... Mene Bear S04 smorio za sve pare. Introspekcija i flešbekova kolko nećeš, radnje minimalno do nimalo, čak je i glavni glumac, koga sam baš zgotivio, počeo žešće da me nervira pre polovine sezone i to je samo progresivno raslo. Edited 6 hours ago by fancy
Geronimo Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 12 hours ago, alcesta said: Za mene je Alien "običan" horor koji je maskiran u SF. A i generalno ne volim SF sa temom invazije zlih vanzemaljaca, to mi nije zanimljivo. Jedan od retkih izuzetaka je bila serija Prvi talas, to mi je žao što nema neke reprize. Edit: i naravno They live, to ne znam kako sam mogla da zaboravim :) Uh, gde se ovoga seti... Bio sam klinac, ali obozavao sam ovu seriju. Legla mi je odmah posle Dosije X i Milenijuma... Pink je nekad bio stvarno dobra TV sto se tice serija i filmova, veliko hvala Nemeceku. 1
Recommended Posts