Jump to content

Recommended Posts

Posted
9 hours ago, Mina D. Harker said:

Kevin iznenađujuće dobro stari, imho.

Ma kamo lepe srece da ja ostarim kao on. Nego, nisam ga gledao skoro, a pamtim ga po toj nekoj detinjoj energiji, kad je bio mladji.

• Like 1
Posted
On 6/9/2025 at 6:39 AM, 𝓑𝓪𝓫𝔂 said:

Hvala za ovo, pogledala, bas mi leglo... 

Ne znam kako da te "dozovem", zato citat 😄

Mislim da bi se tebi, a i drugim fanovima serije Secrets we Keep, dopala ova miniserija The Survivors.

Radi se o australijskoj misteriji/trileru čiji se naslov prvenstveno odnosi na survivor's guilt jednog od glavnih likova. Radnja se odvija na udaljenom tasmanijskom ostrvu, u sred male zajednice koja je obilježena tragedijom s kojom se porodice i prijatelji teško nose, i 15 godina nakon pogibije bližnjih. Dalje neću otkrivati, pogledaj/te sami. 🙂 

Posted
2 minutes ago, Mina D. Harker said:

Ne znam kako da te "dozovem", zato citat 😄

Mislim da bi se tebi, a i drugim fanovima serije Secrets we Keep, dopala ova miniserija The Survivors.

Radi se o australijskoj misteriji/trileru čiji se naslov prvenstveno odnosi na survivor's guilt jednog od glavnih likova. Radnja se odvija na udaljenom tasmanijskom ostrvu, u sred male zajednice koja je obilježena tragedijom s kojom se porodice i prijatelji teško nose, i 15 godina nakon pogibije bližnjih. Dalje neću otkrivati, pogledaj/te sami. 🙂 

Dozvala si me 😄 

Volim australijke filmove/serije, pogledacu, hvala!

Trenutno gledam The better sister  i nemam jos sta da kazem o seriji, tek sam pocela. 

Pogledala sam The sirens i svidelo mi se kako pokazuje kako kompleksni odnos medju ljudima nije uvek crno belo (dobro protiv zla), kako ljudi razlicito reaguju na traume... Sve u svemu ako nisi gledala to bi bila moja preporuka, nije dugacko svega 5 epizoda za kojih se svasta nesto izdogadjalo. 

• Like 2
Posted
On 4/28/2025 at 10:13 PM, Papanikolesku said:

Imate li neku preporuku na HBO platformi, ali nešto iz rukava, neko skriveno draguljče? Poslednje što sam pogledao je Banshee, kul serija

Malo kasnim ali svaki pošten čovek koristi HBO da u krug gleda Sopranos, Wire, Succession i prvu sezonu True Detective.

Posted

Posto sam u isto vreme igrao igricu i gledao tv show last of us mogu da kazem da je igrica jedno 1000x bolja od tv showa.

U igrici uvek sam osecao tu neku napetost i da ce inficirani da mi iskoci ili da me neki covek sjebe.I toliko dobre price i emocija....

Dok u tv showu ova Bella Ramsey ne zna da prikaze emociju.U igrici Ellie je jedna nesigurna devojcica koju jede survival guilt koja prikriva to svojom energijom i hrabroscu.

I tacno vidis te emocije koje je obuzimaju u tom okrutnom svetu dok u tv showu deluje nekako flat.

I ta promena da su inficirani svi nekako povezani umesto kao u igrici mi je glupa....

I samo sam u nekoliko navrata video infencirane u tv showu dok u igrici moras da ih izbegavas ili ubijas skoro svaku sekciju....

Recimo isekli su dosta iz Pitsburg(Kanzas) sekcije...Tu su Joel i Eli isli ihaha i sunjali se...Pa cak su u jednom trenutku se i razdvojili gde je Eli se osecala kao da ce da je napusti.

A tamo prikazali kako Eli ranjava onog lovca umesto sto ga je ubila kad je pronasla Joela u restoranu....

A nebuloza mi je da je Tomijeva zena promenila rasu u seriji...

Mada moguce da su nesto morali iseci jer vreme....

Posted
40 minutes ago, Don Dusko said:

Mada moguce da su nesto morali iseci jer vreme....

Imali bi sasvim dovoljno vremena da nisu odlučili da celu jednu epizodu potroše na toplu ljubavnu priču.

Da imaš dvadeset epizoda na ovoliko materijala pa i da potrošiš jednu-dve na filler epizode. Sa samo devet, to je nebuloza.

Posted (edited)
3 minutes ago, Stiletto said:

Imali bi sasvim dovoljno vremena da nisu odlučili da celu jednu epizodu potroše na toplu ljubavnu priču.

Da imaš dvadeset epizoda na ovoliko materijala pa i da potrošiš jednu-dve na filler epizode. Sa samo devet, to je nebuloza.

To mi je tek bilo.Msm okej bi bilo da su dali hintove kao u igrici za to ali bas celu epizodu da posvete....

I jos epizoda left behind...To je iz DLC-a.Msm to mi je i ok jos.Jer daje backround za Ellie...

Mada sam izneverovao tu.Jeste da su deca al upaliti struju i jos se onako zezati u trznom centru(jeste da su mislili da je cist)....

A jos mi je neverovatno kaze napolju se ne vidi a krov od stakla. :S

Ma 9 epizoda je malo. Mogli su 13 epizoda...Kao sto u igrici imas. I svaka epizoda po taj chapter.

Ovako je sve zbrzano dosta.

Jos sam hteo da vidim da li su napravili sekciju kada Eli bezi iz Jacksona jer misli da ce Joel da je uvali Tomiju. I kada konacno Joel prelama da ide do kraja.

Edited by Don Dusko