Jump to content

Recommended Posts

Posted
9 hours ago, Mina D. Harker said:

Kevin iznenađujuće dobro stari, imho.

Ma kamo lepe srece da ja ostarim kao on. Nego, nisam ga gledao skoro, a pamtim ga po toj nekoj detinjoj energiji, kad je bio mladji.

• Like 1
Posted
On 6/9/2025 at 6:39 AM, 𝓑𝓪𝓫𝔂 said:

Hvala za ovo, pogledala, bas mi leglo... 

Ne znam kako da te "dozovem", zato citat 😄

Mislim da bi se tebi, a i drugim fanovima serije Secrets we Keep, dopala ova miniserija The Survivors.

Radi se o australijskoj misteriji/trileru čiji se naslov prvenstveno odnosi na survivor's guilt jednog od glavnih likova. Radnja se odvija na udaljenom tasmanijskom ostrvu, u sred male zajednice koja je obilježena tragedijom s kojom se porodice i prijatelji teško nose, i 15 godina nakon pogibije bližnjih. Dalje neću otkrivati, pogledaj/te sami. 🙂 

Posted
2 minutes ago, Mina D. Harker said:

Ne znam kako da te "dozovem", zato citat 😄

Mislim da bi se tebi, a i drugim fanovima serije Secrets we Keep, dopala ova miniserija The Survivors.

Radi se o australijskoj misteriji/trileru čiji se naslov prvenstveno odnosi na survivor's guilt jednog od glavnih likova. Radnja se odvija na udaljenom tasmanijskom ostrvu, u sred male zajednice koja je obilježena tragedijom s kojom se porodice i prijatelji teško nose, i 15 godina nakon pogibije bližnjih. Dalje neću otkrivati, pogledaj/te sami. 🙂 

Dozvala si me 😄 

Volim australijke filmove/serije, pogledacu, hvala!

Trenutno gledam The better sister  i nemam jos sta da kazem o seriji, tek sam pocela. 

Pogledala sam The sirens i svidelo mi se kako pokazuje kako kompleksni odnos medju ljudima nije uvek crno belo (dobro protiv zla), kako ljudi razlicito reaguju na traume... Sve u svemu ako nisi gledala to bi bila moja preporuka, nije dugacko svega 5 epizoda za kojih se svasta nesto izdogadjalo. 

• Like 2
Posted
On 4/28/2025 at 10:13 PM, Papanikolesku said:

Imate li neku preporuku na HBO platformi, ali nešto iz rukava, neko skriveno draguljče? Poslednje što sam pogledao je Banshee, kul serija

Malo kasnim ali svaki pošten čovek koristi HBO da u krug gleda Sopranos, Wire, Succession i prvu sezonu True Detective.