Jump to content

Recommended Posts

Posted
On 4/8/2025 at 1:20 AM, fradler said:

Ima li smisla gledati taj 1923 ako nisam overio ni Yellowstone ni 1883?

Ima naravno.

Ja nisam gledao 1883 a Yellowstone sam prekinuo nakon određenog vremena jer mi nije legla.

• Thanks 1
Posted
On 4/10/2025 at 9:50 PM, Knipex said:

Što niko ne javlja da je izašla treća sezona Wheel of time, slučajno videh malopre :default_coffee:

Ja sam davno nekada prvu sezonu gledao i sad prosle sedmice pogledam u cugu drugu cjelu i evo ovih 7 iz trece i mogu ti reci da nije losa serija.. puno se popravila od one prve sezone ...prva je bas bila zbrkana puno toga ubaceno neobjasnjeno...

Posted
17 hours ago, Papanikolesku said:

Jel gledao neko the day of the Jackal? Eddie Redmayne obećava, ne znam ko je ova glumica, ali deluje baš antipatično na prvu

Ja sam je skinuo pre neki dan jer mi je priča zanimljiva. Nisam još pogledao.

13 minutes ago, Nenson said:

Ja sam davno nekada prvu sezonu gledao i sad prosle sedmice pogledam u cugu drugu cjelu i evo ovih 7 iz trece i mogu ti reci da nije losa serija.. puno se popravila od one prve sezone ...prva je bas bila zbrkana puno toga ubaceno neobjasnjeno...

Gledam zajedno sa ćerkom pa moram da čekam na njene slobodne termine. Odgledali smo prve dve sezone kako je koja izašla. Sad ću morati malo da se podsetim šta se sve dešavalo. Druga sezona mi je bila skroz ok.

Posted
17 minutes ago, Knipex said:

Ja sam je skinuo pre neki dan jer mi je priča zanimljiva. Nisam još pogledao.

Pitka priča, uz pokoju rupu. 

Kao što sam napisao Eddie Redmayne odličan, a ova glumica baš kritično antipatična, toliko da te nervira od prve epizode. 

• Like 1
Posted
On 4/13/2025 at 1:37 PM, Papanikolesku said:

Pitka priča, uz pokoju rupu. 

Kao što sam napisao Eddie Redmayne odličan, a ova glumica baš kritično antipatična, toliko da te nervira od prve epizode. 

Glumi u Casa de papel

Posted
3 minutes ago, berti said:

Glumi u Casa de papel

Ne mislim na Ursulu Corbero, već na, u ovoj sezoni glavnu žensku ulogu, Lashanu Lynch. U drugoj sezoni pročitah da Ursula igra main character pored Redmayna. 

Odgledah Jackala, serija za odmoriti mozak, uz pokoju rupu u scenariju. Pogledaću i sezonu 2, ali tek negde 2026

Posted
Just now, Papanikolesku said:

Ne mislim na Ursulu Corbero, već na, u ovoj sezoni glavnu žensku ulogu, Lashanu Lynch. U drugoj sezoni pročitah da Ursula igra main character pored Redmayna. 

Odgledah Jackala, serija za odmoriti mozak, uz pokoju rupu u scenariju. Pogledaću i sezonu 2, ali tek negde 2026

Uzasno je iritantna Lashana, slazem se.

• Like 1
Posted

Stigla prva epizoda The Last of Us 2.

Podsećanje za krucijalne trenutke prve sezone za one koji nisu gledali, upoznavanje sa komunom u Džeksonu i sa novim likovima (Ebi i njena ekipa, Džesi, Dina), novi odnos Džoela i Eli, izlazak Eli iz ormana, neki likovi kojih nema u igrici poput psihijatrice koji služe za "crtanje" onima koji nisu igrali, a da ne bude bez akcionih scena upoznavanje sa stalkerom, novom formom Zaraženih, koja ne juri beslovesno za igračem već se skriva i šunja u senkama i čeka da zaskoči s leđa.

Uglavnom, postavljanje šahovskih figura na tablu za partiju koja će se odigrati u sledećim epizodama.

• Like 1
Posted

The Capture

Za sad 2 sezone od po 6 epizoda, zanimljiva tematika, za sve big data, A! algoritmi, deepfake ljubitelje.

U nekoliko navrata će podsetiti i na (sada se već može reći i sigurno proročanske) izvesne kadrove iz davne Person Of Interest.

5. epizoda 2. sezone je ludilo...  u par navrata mi izbacilo neke flešbekove na našu trenutnu političku situaciju :classic_ninja:

Treća sezona je u planu.

Za ljubitelje klasika - sjajna uloga Ron Perlmana.

• Like 3
Posted
59 minutes ago, Maharaja said:

Prva epizoda novog Black Mirror, brutalno dobra! Sjajna televizija.

Druga onako, zanimljiva ali ništa epohalno. Videćemo dalje.

Dobar BM, dobar, prva i treća odlične, vratio se Junipero (meni ubedljivo najbolja epizoda serije ikad, mislim na San Junipero). 

Posted
1 hour ago, fancy said:

The Capture

Za sad 2 sezone od po 6 epizoda, zanimljiva tematika, za sve big data, A! algoritmi, deepfake ljubitelje.

U nekoliko navrata će podsetiti i na (sada se već može reći i sigurno proročanske) izvesne kadrove iz davne Person Of Interest.

5. epizoda 2. sezone je ludilo...  u par navrata mi izbacilo neke flešbekove na našu trenutnu političku situaciju :classic_ninja:

Treća sezona je u planu.

Za ljubitelje klasika - sjajna uloga Ron Perlmana.

Preporučivao ja, samo mi nešto slabo verujete izgleda :default_coffee:

Posted
2 hours ago, Knipex said:

Preporučivao ja, samo mi nešto slabo verujete izgleda :default_coffee:

A to si bio ti - ja zaboravio zašto mi mesecima stoji u folderu s preporukama :lol_2: i onda reko aj da pogledam... :classic_biggrin:

Posted
On 11/25/2024 at 5:33 PM, Knipex said:

Ja sam odgledao i drugu sezonu The Capture i preporučujem je svim ljubiteljima špijunskih serija i teorija zavere :classic_smile: Gleda se u jednom dahu što bi se reklo. Obe sezone imaju po 6 epizoda, malo ispod sat vremena svaka.

https://www.imdb.com/title/tt8201186/

Evo da ponovim za nevernike :lol_2:

Posted
4 hours ago, Eddard said:

meni ubedljivo najbolja epizoda serije ikad, mislim na San Junipero

da l' je najbolja ne znam ali svakako mi jeste najvise prijala, presekla sve ono crnilo i pesimizam

Posted
7 hours ago, Stiletto said:

Podsećanje za krucijalne trenutke prve sezone

Podseti me samo, šta su tačno hteli da urade Eli u bolnici u koju ju je Džoel doveo? Pošto nisu hteli niti da je izleče, niti da naprave istraživanja.. Stavi odgovor u spoiler,pls

Na kraju prve sezone, naravno

Posted
On 4/12/2025 at 7:25 PM, Papanikolesku said:

Jel gledao neko the day of the Jackal? Eddie Redmayne obećava, ne znam ko je ova glumica, ali deluje baš antipatično na prvu

Eno na strani 224 mart mesec na ovoj temi ja sam reklamirala seriju The Day Of The Jackal, isti utisak, Eddie Redmayne odlican, serija dobra ali upropastise sa tom Lashanom jeziva je, ne samo lik nego glumicina interpretacija, neubedljiva, potpuni promasaj u izboru te uloge. Steta. 

• Thanks 1
Posted
9 hours ago, Drug Crni said:

Podseti me samo, šta su tačno hteli da urade Eli u bolnici u koju ju je Džoel doveo? Pošto nisu hteli niti da je izleče, niti da naprave istraživanja.. Stavi odgovor u spoiler,pls

Na kraju prve sezone, naravno

Spoiler

Hteli su daj joj izvuku antitela na Kordiceps iz mozga i pokušaju da ih razmnože u laboratoriji. Tom operacijom bi joj izvadili pola mozga i ubili Eli, a to Džoel nije mogao da dozvoli. Mnogo mu je bila i jedna ubijena kćerka, druga (pa bila i surogat kćerka) bi tek bilo previše.

• Thanks 1