dali_man Posted April 27, 2019 Share Posted April 27, 2019 Nastavljamo... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
melankolic Posted April 28, 2019 Share Posted April 28, 2019 "Državni službenik" je serija koju trenutno pratim. Uz sve manjkavosti tipizacije likova, do sada nešto najbolje urađeno u domaćoj produkciji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
orchid Posted April 28, 2019 Share Posted April 28, 2019 (edited) Shameless, kao Simpsonovi u video formi, mada bolje... 🤣 Najbolja komedija koju sam gledala. Edited April 28, 2019 by orchid 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nelson Bighetti Posted April 28, 2019 Share Posted April 28, 2019 (edited) Shameless odlicna, izbindzovao sve sezone u kratkom vremenskom roku, ali je sranje sto je Emmy Rossum izasla iz serije. ❤️ Edited April 28, 2019 by lord_slawe_ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted April 28, 2019 Share Posted April 28, 2019 Bolje vas nasao. Evo vam jedna preporuka od mene. La mafia uccide solo d'estate 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted April 28, 2019 Share Posted April 28, 2019 TimO is in d Haus 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
orchid Posted April 28, 2019 Share Posted April 28, 2019 2 hours ago, lord_slawe_ said: Shameless odlicna, izbindzovao sve sezone u kratkom vremenskom roku, ali je sranje sto je Emmy Rossum izasla iz serije. ❤️ Slažem se, sjaaaajna je... Još neke serije koje su mi se svidele skorije: Ozark i F is for family. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted April 28, 2019 Share Posted April 28, 2019 Pre nekoliko dana sam otkrio "The Strain" i sada bindžujem. Nije loše. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted April 28, 2019 Share Posted April 28, 2019 Love, Death & Robots (2019) Izvanredna animacija, izvanredna rezija, Fincher kao izvrsni producent. 10/10 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dali_man Posted April 28, 2019 Author Share Posted April 28, 2019 YOU Sex Education Da se ponovim sa prethodnog foruma. Prava zanrovska osvezenja. Svaka zanimljiva i orginalna na svoj nacin. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted April 28, 2019 Share Posted April 28, 2019 (edited) 1 hour ago, kendrick said: Love, Death & Robots (2019) Izvanredna animacija, izvanredna rezija, Fincher kao izvrsni producent. 10/10 Nisam oduševljen. Doduše, nisam ni pogledao sve, samo prvih 6,7 epizoda, vinjeta, kako god. Nije me uopšte privuklo da nastavim dalje. Sam sadržaj je u pitanju, sa tehničkog aspekta je stvarno vrhunski. Edited April 28, 2019 by djole Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted April 28, 2019 Share Posted April 28, 2019 12 minutes ago, djole said: Nisam oduševljen. Doduše, nisam ni pogledao sve, samo prvih 6,7 epizoda, vinjeta, kako god. Nije me uopšte privuklo da nastavim dalje. Sam sadržaj je u pitanju, sa tehničkog aspekta je stvarno vrhunski. Savetujem ti da nastavis. Neki moj top5 se mahom nalazi u drugom delu prve sezone, gde kao pinnacle iste izdvajam 'Zima Blue' epizodu. Mada i u 'prvih 6-7 epizoda' ima nekih koje su mi super, Three Robots, When the Yogurt took Over, Beyond the Aquila Rift... Serija apsolutno nema nikakav pattern, tako da ono sto sledi je apsolutno drugacije od onog prethodnog. Recimo, ako nastavis da gledas, gledaces epizodu sa 6 scenarija smrti Adolfa Hitlera 1908-e godine, Sci-Fi realizaciju vojnika koji sluze u Afganistanu, elitne jedinice Crvene Armije koje se bore sa ghouls-ima tokom opsade Staljingrada... Jedino sto je zajednicko svakoj epizodi je apsolutno predobra animacija i tehnicka realizacija. Na kraju krajeva, ne uzima toliko vremena da se odgleda, ovo sto ti je ostalo moze da se izbindzuje za sat vremena lagano. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted April 28, 2019 Share Posted April 28, 2019 + zilijun Meni su Ljubav, smrt i roboti jedno neopisivo osveženje. A i podsetili su me na moje mlade dane, Metal hurlant/Heavy metal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
melankolic Posted April 28, 2019 Share Posted April 28, 2019 Može serija koju željno iščekujem? Premijera 14.6.2019. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dingospo90 Posted April 28, 2019 Share Posted April 28, 2019 9 hours ago, dali_man said: YOU Sex Education Da se ponovim sa prethodnog foruma. Prava zanrovska osvezenja. Svaka zanimljiva i orginalna na svoj nacin. Odgledao sam You i bas mi se svidela serija. Pretpostavljam onda da je i ova druga sasvim solidna i da vredi gledanja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dali_man Posted April 28, 2019 Author Share Posted April 28, 2019 8 minutes ago, Dingospo90 said: Odgledao sam You i bas mi se svidela serija. Pretpostavljam onda da je i ova druga sasvim solidna i da vredi gledanja? Vrlo inteligentna engleska prljavstina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dingospo90 Posted April 28, 2019 Share Posted April 28, 2019 14 minutes ago, dali_man said: Vrlo inteligentna engleska prljavstina Odlicno, krecem sutra da gledam nakon nove epizode gejmotrona 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted April 29, 2019 Share Posted April 29, 2019 Izbindzovah skoro Ray Donovana - i familija me se plasila nakon toga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dali_man Posted April 29, 2019 Author Share Posted April 29, 2019 Da prostite, sta vam je to bindzovanje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
melankolic Posted April 29, 2019 Share Posted April 29, 2019 28 minutes ago, dali_man said: Da prostite, sta vam je to bindzovanje? Haha, to sam se i ja pitao i raspitao se: ukratko to su oni koji gutaju serije (ili neke druge sadržaje) po ceo dan. Nikad u životu nisam imao toliko vremena za “bindžovanje” ali ko mi je kriv što nisam izabrao nečim manje zahtevnim da se bavim. 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted April 29, 2019 Share Posted April 29, 2019 1 hour ago, dali_man said: Da prostite, sta vam je to bindzovanje? https://dictionary.cambridge.org/dictionary/english/binge Lako ćeš izvući zaključak u kontekstu teme na kojoj pišemo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted April 29, 2019 Share Posted April 29, 2019 22 hours ago, Yi Sun Shin said: Pre nekoliko dana sam otkrio "The Strain" i sada bindžujem. Nije loše. Preporuka da je zaobidjes. Jedina serija uz Walking dead koju sam prestao da gledam. 😀 Link to comment Share on other sites More sharing options...
orchid Posted April 29, 2019 Share Posted April 29, 2019 (edited) 1 hour ago, dali_man said: Da prostite, sta vam je to bindzovanje? Gledanje gomile epizoda u cugu, u dahu, "ožderavanje" serijama, halapljivo gledanje epizoda jedne za drugom (ima raznih načina da se to kaže na srpskom, ali uglavnom su to dve reči, pa je ljudima valjda lakše da upotrebe englesku reč). To je način gledanja koji je postao popularan poslednjih godina zbog dostupnosti celih sezona na netu. Ranije nisi to mogao, jer televizija emituje epizodu jednu ove nedelje, drugu ko zna kad. Ljudi koji su skloni begu od realnosti, i skloni opsesivnim radnjama, skloni su i opsesivnom gledanju serija. Znaš ono kao kad alkoholičari ne mogu da popiju samo jednu, već za jednom odmah ide druga, pa treća itd. Vezano... Edited April 29, 2019 by orchid 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
orchid Posted April 29, 2019 Share Posted April 29, 2019 (edited) 1 hour ago, melankolic said: Haha, to sam se i ja pitao i raspitao se: ukratko to su oni koji gutaju serije (ili neke druge sadržaje) po ceo dan. Nikad u životu nisam imao toliko vremena za “bindžovanje” ali ko mi je kriv što nisam izabrao nečim manje zahtevnim da se bavim. Nije to do vremena, mada ima malo i toga. To je do toga da li si osoba sklona zavisnom ponašanju. Čovek koji je sklon tome će zapostaviti čak i obaveze pa i jelo i spavanje da bi uživao u tom zanosu. Jer je to klasičan beg od realnosti, isto kao svaka zavisnost. Edited April 29, 2019 by orchid 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sreta-steta Posted April 29, 2019 Share Posted April 29, 2019 After life. Preporuka, teska tema na duhovit nacin. Topla sa engleskim humorom. Riki Dzervis je car 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts