Don Dusko Posted June 4, 2019 Share Posted June 4, 2019 Rivers moze ovako ceo dan da suta i da pogadja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VLADIMIR PERIC VALTER Posted June 4, 2019 Share Posted June 4, 2019 Da resimo ovo, majstorica bi bila mucenje.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borko Posted June 4, 2019 Share Posted June 4, 2019 KC-u dozivotni ugovor 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted June 4, 2019 Share Posted June 4, 2019 Sta je sa Beronom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted June 4, 2019 Share Posted June 4, 2019 Rivers igra sam,,, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 4, 2019 Share Posted June 4, 2019 Brankoooo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 4, 2019 Share Posted June 4, 2019 Auu jbt 16 of skokova Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted June 4, 2019 Share Posted June 4, 2019 Izvukli smo se...Koliko of skokova Mege sad... Link to comment Share on other sites More sharing options...
begbie Posted June 4, 2019 Share Posted June 4, 2019 nekako sve ovo loše izgleda Link to comment Share on other sites More sharing options...
nnn Posted June 4, 2019 Share Posted June 4, 2019 smešne odluke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 4, 2019 Share Posted June 4, 2019 Mokoka se ukenjao Link to comment Share on other sites More sharing options...
n4l1m Posted June 4, 2019 Share Posted June 4, 2019 5 cenata igrac mege bio gazio pola, al slepac od sudije ne svira nista.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted June 4, 2019 Share Posted June 4, 2019 (edited) Nisam uopste gledao kls. I gledam poslednji minut sad. Znaci za ovaj faul dosudjen Fajeu, a posle i nesportsku Megi, sudijska trojka treba da provede noc u zatvoru. Ajde sto niko nema motivaciju, ali sto ova 3 klosara prave jos veci cirkus od ove lige bez briga. Edited June 4, 2019 by losmi17 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
n4l1m Posted June 4, 2019 Share Posted June 4, 2019 10 minutes ago, Bobby Axelrod said: Sta je sa Beronom povredio se jos tokom prvom poluvremena.. malo je sto vec igramo bez ijednog pleja, plus sa jednim centrom.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted June 4, 2019 Share Posted June 4, 2019 Uf teska utakmica za gledanje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VLADIMIR PERIC VALTER Posted June 4, 2019 Share Posted June 4, 2019 Uh, dobro je, (ne)ocekivano tesko ali dobro, mi smo na raspustu od finala Aba lige. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted June 4, 2019 Share Posted June 4, 2019 (edited) kc rivers: pozdrav za tatino parče slanine i njegov heroball pored riversa u ovakvom raspoloženju. yamalo da nas dovede do produžetaka Edited June 4, 2019 by uini 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted June 4, 2019 Share Posted June 4, 2019 (edited) Skil kojim Rivers napada visoke u prodoru je košarka koja se može gledati dan-noć...kao filmski maraton. ...ne jednom već tri puta je izveo otklon desnom i nabacivanje lopte ne od table već ispruženom rukom neki poluhorog flouter pravo u mrežicu. eto, sad znamo da može i tako. Tomić pegla Borišu za zagrađivanje...a Filipu bi za ono na kraju trebalo da puca u kolena. Edited June 4, 2019 by Wingwalker 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borca Posted June 4, 2019 Share Posted June 4, 2019 17 minutes ago, Wingwalker said: Skil kojim Rivers napada visoke u prodoru je košarka koja se može gledati dan-noć...kao filmski maraton. ...ne jednom već tri puta je izveo otklon desnom i nabacivanje lopte ne od table već ispruženom rukom neki poluhorog flouter pravo u mrežicu. eto, sad znamo da može i tako. Tomić pegla Borišu za zagrađivanje...a Filipu bi za ono na kraju trebalo da puca u kolena. Koji "bol u medjunozju" prikazuje covek na +4 i Meginom bonusu, gde smo u prethodnom napadu Mege videli milion ofanzivnih skokova Fundica i jedva sacuvanu prednost. Ja cu lagano da tapkam loptu i sutnem trojku boli me kurac, a ti Faje i ostali crkavajte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
City Posted June 4, 2019 Share Posted June 4, 2019 Rivers je odigrao strasnu partiju. Fenomenalnu! Faye se iskidao i Odzo je bio dobar. Ali sve to umalo da ponisti svojom qboljom FC3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobar Los Milos Posted June 4, 2019 Share Posted June 4, 2019 Bas mi bi zao Bobiske u bioskopu. Nije ono uopste lepo. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davidović Posted June 4, 2019 Share Posted June 4, 2019 2 minutes ago, Dobar Los Milos said: Bas mi bi zao Bobiske u bioskopu. Nije ono uopste lepo. Sta je bilo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted June 4, 2019 Share Posted June 4, 2019 (edited) 15 minutes ago, Dobar Los Milos said: Bas mi bi zao Bobiske u bioskopu. Nije ono uopste lepo. Ništa čudno...Bobi je hteo-ne hteo upravo od Pekovića preuzeo tu titulu ''Monster'' u NBA... ne treba objašnjavati ovoliki hajp za njim van terena u populističkoj instant kulturi fasciniranoj extremima. ipak je poenta u klipu ispod... Edited June 4, 2019 by Wingwalker 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
begbie Posted June 4, 2019 Share Posted June 4, 2019 loženje http://kosarka.hotsport.rs/2019/06/04/hotsport-saznaje-crvena-zvezda-poslala-poziv-amerikancu-stize-pojacanje-za-el/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobar Los Milos Posted June 4, 2019 Share Posted June 4, 2019 Sta je bilo? Gledaj film. Suza mi posla. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts