Saxon01 Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago (edited) Rakic mora da menja tim i da ide u Ameriku , mora da radi sa psihologom. Dzaba sve toliki treninzi, ubijanje kad on ni stav , ni cohones, nista nema... Kao izgubljeno pile. Ne vreti trositi zivce na njega ionako vec trosim na Zvezdu. Ali ovo veceras je bilo blamantno.. Da ga onako lagano pogodi , celu levu stranu mu je otvorio. A rus kao nije znao da ce da ide na rusenje ? ahahaahaha Edited 12 hours ago by Saxon01
YAO Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Napisao vec neko. Nije ovde problem u glavi,momak nema talenat. Mnogo je dobrih boraca a ovakvih kao Rakic su pune ulice
Big Ticket Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Све сте рекли. Штета, али то је домет. Све што је постигао, постигао је радом. С обзиром на таленат и интелигенцију, и превише. Солидан борац, солидна каријера све у свему. 3
Zvezdinho Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago (edited) Kad se samo setim hot tejkova, da ce Prohasku da razbija, da da u tebe gledam Maticu😛 Dobro sad, ne treba toliko pljuvati coveka, ipak je on nas najbolji MMA borac, izgubio je od lika koji nema ni jedan poraz, sad malo je bezveze nacin kako je izgubio,al sta sad da se radi. Edited 10 hours ago by Zvezdinho
LayupFromTheMidget Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 52 minutes ago, Zvezdinho said: Kad se samo setim hot tejkova, da ce Prohasku da razbija, da da u tebe gledam Maticu😛 Dobro sad, ne treba toliko pljuvati coveka, ipak je on nas najbolji MMA borac, izgubio je od lika koji nema ni jedan poraz, sad malo je bezveze nacin kako je izgubio,al sta sad da se radi. Jos da nadjes to, bukvalno je bila prica da je na pobedu od meca za pojasa, posto je divizija kurcina. Elitan je ovo bio event
mr clutch Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 11 minutes ago, Papanikolesku said: Kakav odvratan potez Ganea, baš srramno Nije ni prvi ni posednji... Ipak greska. Prvi je uspeo izvesti double poke. 2
LayupFromTheMidget Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago I meni ovo ne izgleda slucajno, previse ga puta overio u stili velikog Jonesa spremaju ga za taj mec. Ali definitivno najgori event koji sam gledao, samo 1 finis na MC i to direktom
Sen Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Zasrao je Ciryl. Teško da je ono bilo slučajno. A navijao sam za njega, i što je najgore - mislim da je dobro radio borbu, sve dok nije zasrao. Mada, Tom bi verovatno već u drugoj rundi išao na rušenje, jer bi u stendapu prolazio sve gore i gore (Jones nije ni pokušao da se zeza s njim u "stojci", a Ngannou je gubio u stojci pa je onda krenuo da ga ruši i tako dobio borbu... što puno govori, mislim ako te Ngannou ruši u borbi za titulu, i ti nemaš nikakav odgovor na to... ). U svakom slučaju, želeo sam da Ciryl pobedi, i nadao sam se da ću da ga vidim protiv Pereire... al' cvrc... Edited 1 hour ago by Sen
Recommended Posts