laki pepe Posted June 26, 2019 Share Posted June 26, 2019 Koje je godiste taj decko? Zar Partizan na poziciji centarskog projekta nema Tanaska kao vrhunski potencijal te Nikolica i Miletica (kako se vec zove onaj decko sto je posudjen Borcu), a u krajnjoj liniji i Pecarskog? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted June 26, 2019 Share Posted June 26, 2019 Ne znam godiste, momak je na probi... brojke govore kolika je sansa da se zadrzi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted June 26, 2019 Share Posted June 26, 2019 Od kad je Tanaskovic vrhunski potencijal? Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted June 26, 2019 Share Posted June 26, 2019 Tako su ga predstavljali ovi poznavaoci mladjih kategorija. Usvakom slucaju je najperspektivniji centar 2001 generacije, a moguce i najperspektivniji igrac iz Partizanove skole uz Marinkovica (a vjerovatno i veci potencijal) ko zna od kada. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted June 26, 2019 Share Posted June 26, 2019 Svaki ozbiljan klub prvo dovede kvalitetnog pleja pa se oko njega gradi ekipa, tako je bilo i u vreme Duleta legende. Jutros prva vest koju sam pročitao da smo zainteresovani za Gordica. Idi begaj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted June 26, 2019 Share Posted June 26, 2019 Ja se nesto ne sjecam da smo gradili ekipe oko pleja, moguce da grijesim. Pri tom ne mislim da je to los put. Bo mi prvi pada na pamet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted June 26, 2019 Share Posted June 26, 2019 Cudo ovo niko ne komentarise http://basketballsphere.com/partizanu-pare-zalgirisu-lendejl/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted June 26, 2019 Share Posted June 26, 2019 51 minutes ago, simply minds said: Svaki ozbiljan klub prvo dovede kvalitetnog pleja pa se oko njega gradi ekipa, tako je bilo i u vreme Duleta legende. Jutros prva vest koju sam pročitao da smo zainteresovani za Gordica. Idi begaj. Nisam siguran sta fali Gordicu ako Partizan ispusi za EL? On je pouzdan i izrazito kvalitetan igrac za uslove ABA lige. Pomalo je nerealno ocekivati da Trinkijeri iskopa nekog novog Bo Mekejleba, mada kapiram da je to cilj kojem streme svi klubovi sa ovih prostora. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted June 26, 2019 Share Posted June 26, 2019 Novine svašta pišu. U svakom slučaju, Gordic ne može biti prvi plej kluba koji ima iole veće ambicije, a rezerve već imamo u liku Jaramaza i Alija koje ne bih menjao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted June 26, 2019 Share Posted June 26, 2019 5 minutes ago, pepe sancez said: Cudo ovo niko ne komentarise http://basketballsphere.com/partizanu-pare-zalgirisu-lendejl/ Pa evo ti komentarises, mogla je malo snaznija pridika... vec smo se navikli Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted June 26, 2019 Share Posted June 26, 2019 Eto bas sam sad odabrao da budem mekan. Cijelo jutro drndam po forumu, pa rekoh da okrenem plocu. Nije problem, jelda 😛 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted June 26, 2019 Share Posted June 26, 2019 Da li neko zna matični broj KKP? Mislim na ovaj uokvireni broj, samo za Partizan... 2 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
goofy Posted June 26, 2019 Share Posted June 26, 2019 ne foliraj se da te zanima maticni broj KKP, samo hoces da se vide ove statusne promene u dnu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
serbianhoops Posted June 26, 2019 Share Posted June 26, 2019 4 hours ago, pepe sancez said: Koje je godiste taj decko? Šćekić je 95. godište kao Dušan Ristić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted June 26, 2019 Share Posted June 26, 2019 Jel zna neko na koji se broj prijavljuje na tu probu, šta pikam malo basket, mislim da ću se fino uklopiti u društvance. :) 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted June 26, 2019 Share Posted June 26, 2019 Jel zna neko na koji se broj prijavljuje na tu probu, šta pikam malo basket, mislim da ću se fino uklopiti u društvance. :) Imaš nos viška? Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted June 26, 2019 Share Posted June 26, 2019 Je li mozda Partizan zainteresovan da vrati Gosa ako sutra upadne divlja karta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mairosu Posted June 26, 2019 Share Posted June 26, 2019 Nisam siguran za Gossovu ulogu u kolektivu koji juri ozbiljniji rezultat. Ko je umeo da gleda i čita između brojeva, video je kako je igrao u Partizanu - prvo nabudži svoje brojke pa onda gleda kuda će dalje, šta pretekne posle njegovih 15-20, preteklo je. Meni se on više profilisao kao neki darušafaker ili tako nešto, neki lik za turske-ruske midrange klubove koji će da ungija. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted June 26, 2019 Share Posted June 26, 2019 4 hours ago, simply minds said: Novine svašta pišu. U svakom slučaju, Gordic ne može biti prvi plej kluba koji ima iole veće ambicije, a rezerve već imamo u liku Jaramaza i Alija koje ne bih menjao. Jedan klub u kojem je Gordic bio prvi plej je osvojio ABA ligu prosle godine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted June 26, 2019 Share Posted June 26, 2019 Imaš nos viška? Ma ne zalazim ti ja na Gagulinu teritoriju, ja sam ti ćoškar klasičan. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted June 26, 2019 Share Posted June 26, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted June 26, 2019 Share Posted June 26, 2019 (edited) Nikad jači EC... Edited June 26, 2019 by Poodle Care Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klipan Posted June 26, 2019 Share Posted June 26, 2019 (edited) Pogresno je covek napisao Zenit...a i zastavu im obrnuo... Koliko je cudno ovo sa slovenackom zastavom pored imena Cedevita Edited June 26, 2019 by Klipan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Isiah Posted June 26, 2019 Share Posted June 26, 2019 25% veci budzet? Thank you and good night. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted June 26, 2019 Share Posted June 26, 2019 Blamantno.Ponižavajuće.Razlika samo Trinki umesto Čanka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts