Son_of_a_gun Posted June 14, 2019 Share Posted June 14, 2019 4 hours ago, Ne sam Safete said: Dodirnes Misu i uzmes titulu Dva sata se ubijam da skontam ko je s Mišom na slici ali ne ide, moram da pitam? Ako je neki naš bivši košarkaš samobanovaću se na 7 dana. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Golijat Posted June 14, 2019 Share Posted June 14, 2019 3 minutes ago, Son_of_a_gun said: Dva sata se ubijam da skontam ko je s Mišom na slici ali ne ide, moram da pitam? Ako je neki naš bivši košarkaš samobanovaću se na 7 dana. Ujiri,inace GM Toronta 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted June 14, 2019 Share Posted June 14, 2019 Prvo sam mislio da je Palacio, ali kontam kakve on titule sad uzima sa 50 godina... 😄 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted June 14, 2019 Share Posted June 14, 2019 Vanja ide u Olimpijakos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dekkard Posted June 14, 2019 Share Posted June 14, 2019 Zar on nije potpisao ugovor sa Partizanom sa mogućnošću raskida samo ako ide u NBA? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hamilton Posted June 15, 2019 Share Posted June 15, 2019 Ma da...i to samo ako ide i Boston ili Lejkerse sa garantovanom minutazom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted June 15, 2019 Share Posted June 15, 2019 Prvi! Ustvari drugi, Hamilton me preduhitrio 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted June 15, 2019 Share Posted June 15, 2019 Zbog cega se izbjegavaju vecernji termini, recimo 21.00 h Kontam da bi u Pioniru bilo makar malo podnosljivije 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted June 15, 2019 Share Posted June 15, 2019 Vjerovatno zato sto bi se igralo do 1 ujutro. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted June 15, 2019 Share Posted June 15, 2019 On 6/14/2019 at 1:13 PM, Luchifer89 said: On 6/14/2019 at 1:04 PM, Golijat said: "Ne opravdavam Radeta sto to radi ali" ali ga u stvari potpuno opravdavam jer ipak se lik izjasnio kao grobar jelte pa je logicno da "kurva umire..." Samo on pevao? to je zapravo ono što zabrinjava. na onom snimku 70% rostera piči taj zonfa, manje ili više postojano zato i ne pije vodu ta tvoja priča o radetovom "prolasku kroz pakao do pobede", pa se malo opustio da pokaže ko je i šta je. da se razumemo, mene lično uopšte to ne vređa ali mi je nelagodno na sličnom nivou kao kada srbi /hrvati imaju momenat kada se protivnik peče & okreće ili visi. a još mi je gore to sa kurvom koja zaslužuje da umre (valjda pošto smo imali seks, jbmli ga). e, to je bajo moj već patologija koja prevazilazi navijačke bolesti. ja bih bukvalno izdao uput da se takva osoba posavetuje (pod obavezom i prinudom) sa nekim psihijatrom pa da taj psidza zaključi da li treba dodatno poraditi na temu. pogotovo zato što je u pitanju javna ličnost, dovoljno mlada da bude uzor svojim vršnjacima i onima koji su mlađi. 6 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted June 15, 2019 Share Posted June 15, 2019 to je zapravo ono što zabrinjava. na onom snimku 70% rostera piči taj zonfa, manje ili više postojano zato i ne pije vodu ta tvoja priča o radetovom "prolasku kroz pakao do pobede", pa se malo opustio da pokaže ko je i šta je. da se razumemo, mene lično uopšte to ne vređa ali mi je nelagodno na sličnom nivou kao kada srbi /hrvati imaju momenat kada se protivnik peče & okreće ili visi. a još mi je gore to sa kurvom koja zaslužuje da umre (valjda pošto smo imali seks, jbmli ga). e, to je bajo moj već patologija koja prevazilazi navijačke bolesti. ja bih bukvalno izdao uput da se takva osoba posavetuje (pod obavezom i prinudom) sa nekim psihijatrom pa da taj psidza zaključi da li treba dodatno poraditi na temu. pogotovo zato što je u pitanju javna ličnost, dovoljno mlada da bude uzor svojim vršnjacima i onima koji su mlađi. Sve ok.Stoka ostaje stoka - mislim na kkP i sve oko njega.Večeras ćemo imati priliku da gledamo nešto sasvim drugačije , jel tako? Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted June 15, 2019 Share Posted June 15, 2019 1 minute ago, Luchifer89 said: Sve ok. Stoka ostaje stoka - mislim na kkP i sve oko njega. Večeras ćemo imati priliku da gledamo nešto sasvim drugačije , jel tako? nešto se ne sećam da su igrači zvezde gasili kurve ali moguće da grešim jel se ti sećaš nekog incidenta igrača iz zvezdinog rostera koji može da se poredi sa ovim? nije da sad nešto zajebavam, iskreno pitam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted June 15, 2019 Share Posted June 15, 2019 nešto se ne sećam da su igrači zvezde gasili kurve ali moguće da grešim jel se ti sećaš nekog incidenta igrača iz zvezdinog rostera koji može da se poredi sa ovim? nije da sad nešto zajebavam, iskreno pitam Ovo je bilo cool Link to comment Share on other sites More sharing options...
dekkard Posted June 15, 2019 Share Posted June 15, 2019 10 minutes ago, Luchifer89 said: Ovo je bilo cool Simonović je ovde došao da smiri situaciju, vrati pehar, što je bila greška, mandrili ga prigrlili i nije imao kud. Razlikuje se od toga da ti sa bezbedne udaljenost sam, svojom voljom pevaš nešto što je neprilično. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted June 15, 2019 Share Posted June 15, 2019 2 hours ago, Ne sam Safete said: Zbog cega se izbjegavaju vecernji termini, recimo 21.00 h Kontam da bi u Pioniru bilo makar malo podnosljivije Čak i da je termin u 20 h opet bi značilo, lipsaće i igrači i publika. Naročiti idiotluk je bio termin prve utakmice u 18h. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Golijat Posted June 15, 2019 Share Posted June 15, 2019 19 minutes ago, Luchifer89 said: Sve ok. Stoka ostaje stoka - mislim na kkP i sve oko njega. Večeras ćemo imati priliku da gledamo nešto sasvim drugačije , jel tako? Ne znam da li se nesto slicno desava posle derbija kada je Zvezda domacin,daj mi snimak gde igraci Zvezde idu kod "najvernijih" i krecu da pevaju uvredljive pesme na racun rivala. Secam se jedino ispada Kalinica na malom kalemegdanu kada je rekao Djenki da krene sa Macvanom i konjskom glavom sto su skoro svi sa crveno bele strane foruma osudili za razliku od tebe koji opravdavas debile kojima je san da postanu vodje... 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted June 15, 2019 Share Posted June 15, 2019 ma meni je najmanji ili čak nikakav problem vređanje kluba, već pristajanje na pevanje teksta koji ima uznemirujuci i zabrinjavajući kontekst na bazicnom, ljudskom nivou al da ne tupim & ujedno se izvinjavam za vađenje diskusije od juče, nema potrebe 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nnn Posted June 15, 2019 Share Posted June 15, 2019 (edited) 29 minutes ago, uini said: nešto se ne sećam da su igrači zvezde gasili kurve ali moguće da grešim jel se ti sećaš nekog incidenta igrača iz zvezdinog rostera koji može da se poredi sa ovim? nije da sad nešto zajebavam, iskreno pitam ne znam zašto uopšte ići na teren "čiji je tata jači" iliti "čiji su igrači uzorniji" napisao si super poentu, sa koje ne treba skretati fokus a to je da ne postoji opravdanje za ponašanje Zagorca (ili bilo kojeg drugog ili trećeg igrača, ma za koji klub igrao), i da bi klub trebalo da mu pomogne u vaspitanju i edukaciji, što momentalno (da postoji neko zadužen ko će da priđe i kaže -- dečko, polako, ti si sportista, potencijalni repzentativac, uzor mladima), što i afterwards (da li neki klupski psiholog ili nešto treće, 'bem li ga). I tu priču treba završiti. Nadam se, mada sam svestan Čovićevog ludila, da revanšizma neće biti. Konstatovah ranije samo da mi je zanimljivo da je Ostoja nategao tu priču o "kulturi & renesansi", i da je za manje od 48 sati izvršio nuždu po istoj -- što preko navijača sa vencima i umrlicama, što preko igrača sa ovim ludačkim ponašanjem nakon dobijene prve od tri potrebne utakmice u seriji. A imao je priliku da zaista gurne klub ka tom "gospodstvu" i stane iza svojih reči. Edited June 15, 2019 by medobrundo 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted June 15, 2019 Share Posted June 15, 2019 Ne znam da li se nesto slicno desava posle derbija kada je Zvezda domacin,daj mi snimak gde igraci Zvezde idu kod "najvernijih" i krecu da pevaju uvredljive pesme na racun rivala. Secam se jedino ispada Kalinica na malom kalemegdanu kada je rekao Djenki da krene sa Macvanom i konjskom glavom sto su skoro svi sa crveno bele strane foruma osudili za razliku od tebe koji opravdavas debile kojima je san da postanu vodje... Kod nas horsko pevanje običaj od vajkada...Pesme biraju navijači, ako ne pevaš, indirektno se zameraš istima.Mene samo živo zanima - što to vama toliko jebeno smeta?Favoriti ste, imate bolji tim, dobijate lagano seriju, al jebeš to - Zagorac je pevao o kurvama, a usput i lajkivao neko sranje na netu?!Treba da mu se smejete, jer vola cele sezone ne može da ubaci , a vi ga razapinjete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted June 15, 2019 Share Posted June 15, 2019 Ajde Vini, da nismo favoriti i da Zagorac pogadja sve od reda pa i da razapinjes coveka? Kakva logika, kakav skriveni genije ovaj Lucifer. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted June 15, 2019 Share Posted June 15, 2019 Ajde Vini, da nismo favoriti i da Zagorac pogadja sve od reda pa i da razapinjes coveka? Kakva logika, kakav skriveni genije ovaj Lucifer. Baš preliva septička... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Golijat Posted June 15, 2019 Share Posted June 15, 2019 16 minutes ago, Luchifer89 said: Kod nas horsko pevanje običaj od vajkada... Pesme biraju navijači, ako ne pevaš, indirektno se zameraš istima. Mene samo živo zanima - što to vama toliko jebeno smeta? Favoriti ste, imate bolji tim, dobijate lagano seriju, al jebeš to - Zagorac je pevao o kurvama, a usput i lajkivao neko sranje na netu?! Treba da mu se smejete, jer vola cele sezone ne može da ubaci , a vi ga razapinjete. Sto se samo utakmice tice mislim da je sasvim jasno da je Partizan zasluzeno dobio... Ovo ponasanje Zagorca nema nikakve veze sa samom utakmicom,igrom,pobedom,kosarkom kao sportom uopste... Cak je i on sam posle poraza njegovog tima u prvoj tekmi pisao po instagramu kako je sport ogledalo drzave itd a onda se onako dziberski ponasa posle pobede... I ne razumem zasto to da se ne spomene? Ako se vec on proserava da nam je sport/drzava u debelom kanalu treba onda da zna da i on utice na to... A ovo tvoje "boli vas Radetova trojka" i ostale gluposti mislim da ne treba dalje komentarisati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted June 15, 2019 Share Posted June 15, 2019 Jedva cekam tekmu, da nas komsije nauce sta znaci fer organizacija, kao sto su mnogo puta do sada uradili i to ne samo nama. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted June 15, 2019 Share Posted June 15, 2019 Jedva cekam tekmu, da nas komsije nauce sta znaci fer organizacija, kao sto su mnogo puta do sada uradili i to ne samo nama. Ovo, večeras NIGHT AT THE OPERA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted June 15, 2019 Share Posted June 15, 2019 Noc muzeja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts