Jump to content

KK Partizan 2018/19


Nelson Bighetti

Recommended Posts

Tako su ga predstavljali ovi poznavaoci mladjih kategorija. Usvakom slucaju je najperspektivniji centar 2001 generacije, a moguce i najperspektivniji igrac iz Partizanove skole uz Marinkovica (a vjerovatno i veci potencijal) ko zna od kada.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

51 minutes ago, simply minds said:

Svaki ozbiljan klub prvo dovede kvalitetnog pleja pa se oko njega gradi ekipa, tako je bilo i u vreme Duleta legende. Jutros prva vest koju sam pročitao da smo zainteresovani za Gordica. Idi begaj.

 

Nisam siguran sta fali Gordicu ako Partizan ispusi za EL?

 

On je pouzdan i izrazito kvalitetan igrac za uslove ABA lige.

 

Pomalo je nerealno ocekivati da Trinkijeri iskopa nekog novog Bo Mekejleba, mada kapiram da je to cilj kojem streme svi klubovi sa ovih prostora.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Nisam siguran za Gossovu ulogu u kolektivu koji juri ozbiljniji rezultat. Ko je umeo da gleda i čita između brojeva, video je kako je igrao u Partizanu - prvo nabudži svoje brojke pa onda gleda kuda će dalje, šta pretekne posle njegovih 15-20, preteklo je. Meni se on više profilisao kao neki darušafaker ili tako nešto, neki lik za turske-ruske midrange klubove koji će da ungija.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

4 hours ago, simply minds said:

Novine svašta pišu. U svakom slučaju, Gordic ne može biti prvi plej kluba koji ima iole veće ambicije, a rezerve već imamo u liku Jaramaza i Alija koje ne bih menjao.

 

Jedan klub u kojem je Gordic bio prvi plej je osvojio ABA ligu prosle godine.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...