jedibojan Posted June 17, 2019 Share Posted June 17, 2019 Jos 1 statement playoff. Samo je statement ovaj put malo drugaciji nego u ABA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted June 17, 2019 Share Posted June 17, 2019 Sedi, jedan.Sent from my LG-H850 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted June 17, 2019 Share Posted June 17, 2019 Na kraju krajeva šta će im snimak? Ja kao laik vidim korake iz aviona, trojica sudija sa višegodišnjim iskustvom, od kojih je jedan u jednom periodu bio najbolji evropski sudija, NE VIDE?!Ne može se ovo oprati svom kišom koja je pala danas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted June 17, 2019 Share Posted June 17, 2019 Sto bi se reklo pravi smo SNS klub. Toliko. Ma jokhttps://twitter.com/Kazimir1995/status/1140637488891011073?s=20 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted June 17, 2019 Share Posted June 17, 2019 Sto bi se reklo pravi smo SNS klub. Toliko. Ma jok Link to comment Share on other sites More sharing options...
duško matić Posted June 17, 2019 Share Posted June 17, 2019 Jbg, ružno je, ali fala nebesima da se završilo. Kad gledam KLS kao da mi pola mozga uzmu. Čestitke na dobroj borbi i ćeraćemo se još! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted June 17, 2019 Share Posted June 17, 2019 Nisam ni video da su bili koraci, nisam obratio pažnju. A i zabole me, ne bih podneo još jedno skidanje gaća u odlučujućem meču. Neka se jednom završilo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted June 17, 2019 Share Posted June 17, 2019 Koliko je trajalo da izgovorim "da li je moguce da smo toliko glupi" toliko je trajala ljutnja zbog poraza, posle je doslo olaksanje sto je ova sezona i zvanicno gotova. Ne znaci da ce sledeca biti bolja ali bar imam 3 meseca odmora. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted June 17, 2019 Share Posted June 17, 2019 Ljudi moji, kakva krađa, ja ono nisam video u životu. Trojica sudija, sredina terena, 1 na 1 i ladno lik 4 koraka i pravi se blesav kao sve ok. Pa kako ih nije sramota da ne vide? 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted June 17, 2019 Share Posted June 17, 2019 2 minutes ago, Poodle Care said: Ljudi moji, kakva krađa, ja ono nisam video u životu. Trojica sudija, sredina terena, 1 na 1 i ladno lik 4 koraka i pravi se blesav kao sve ok. Pa kako ih nije sramota da ne vide? Više je Bili napravio koraka nego što se vaših igrača, trenera i navijača u hali pobunilo 9 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nnn Posted June 17, 2019 Share Posted June 17, 2019 28 minutes ago, Son_of_a_gun said: Na kraju krajeva šta će im snimak? Ja kao laik vidim korake iz aviona, trojica sudija sa višegodišnjim iskustvom, od kojih je jedan u jednom periodu bio najbolji evropski sudija, NE VIDE?! Ne može se ovo oprati svom kišom koja je pala danas. Napisah iznad, ali mi je obrisan post ili nije ni uspeo da se učita - mislim da u ovakvim situacijama ne može da se gleda snimak. Tj, ne koristi se snimak da se utvrdi da li su bili koraci. Na kraju krajeva, ni ne treba za to da se koristi - ovo su sudije morale da vide bez bilo kakvog snimka, uostalom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted June 17, 2019 Share Posted June 17, 2019 Ok drugari, nije baš u redu da prosipate duhovitosti u ovom trenutku na ovoj temi. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SportskiPozdrav Posted June 17, 2019 Share Posted June 17, 2019 https://twitter.com/PavleKn/status/1140688728698040321?ref_src=twsrc^tfw|twcamp^tweetembed|twterm^1140688728698040321&ref_url=http%3A%2F%2Fsportklub.rs%2FKosarka%2FSrbija-KLS%2Fa289942-Beronov-trokorak-za-titulu-Zvezde-VIDEO.html Na ovom snimku se vidi da je jedini Jaramaz skontao da su koraci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted June 17, 2019 Share Posted June 17, 2019 Skočila je cela klupa. Nemaju šta da gledaju ovi na terenu, svako ima svoj zadatak. Ma cela serija, ABA, KLS, začinjena krovom i ovim košem... kao snimci iz Zanzibara. Da pitaš onu bitangu Beloševića gde je gledao, čije kretnje. Ni bloka, ni gužve, lik uzima loptu na trojci sa dve ruke i polaže sa korakom od 1, 6. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted June 17, 2019 Share Posted June 17, 2019 19 minutes ago, zoe Bg said: Koliko je trajalo da izgovorim "da li je moguce da smo toliko glupi" toliko je trajala ljutnja zbog poraza, posle je doslo olaksanje sto je ova sezona i zvanicno gotova. Ne znaci da ce sledeca biti bolja ali bar imam 3 meseca odmora. come to nyk bro gal 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted June 17, 2019 Share Posted June 17, 2019 Zvanično ste podneli žalbu i zahtev da se poništi utakmica. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted June 17, 2019 Share Posted June 17, 2019 4 minutes ago, uini said: come to nyk bro gal Vidis da mi je Jaramaz omiljeni, nije to slucajno. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted June 17, 2019 Share Posted June 17, 2019 Žalba zbog vremena. Ostalo je dovoljno za šut. Sve bolje do boljeg. inače, gospodin: Quote Trinkijeri: Bili su koraci. Bila bi peta utakmica, majstorica. Mislim da moji igrači i naši navijači su zaslužili tu majstoricu, ali je neće biti. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nnn Posted June 17, 2019 Share Posted June 17, 2019 (edited) 19 minutes ago, 34Barkley said: Ok drugari, nije baš u redu da prosipate duhovitosti u ovom trenutku na ovoj temi. U pravu si skroz, obrisah post i izvinjenje sa moje strane. Edited June 17, 2019 by medobrundo 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyglider Posted June 17, 2019 Share Posted June 17, 2019 Kakva bruka i sramota. Kolko je ovaj napravio koraka, 3 ili 4 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Isiah Posted June 17, 2019 Share Posted June 17, 2019 Deluje mi da je Andrea ciao. A dugo se i zadrzao :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
nnn Posted June 17, 2019 Share Posted June 17, 2019 8 minutes ago, Isiah said: Deluje mi da je Andrea ciao. A dugo se i zadrzao :lol: Ako ne budete igrali EL, ni ne vidim svrhu / poentu (iz njegovog ugla prvenstveno) potencijalnog ostanka na klupi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted June 17, 2019 Share Posted June 17, 2019 21 minutes ago, zoe Bg said: Vidis da mi je Jaramaz omiljeni, nije to slucajno. tačno će u 12oj sezoni da ispadne da se ložim na partizan. nije neka serija i previše traje ali ima taj twist koji to i nije Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted June 17, 2019 Share Posted June 17, 2019 Mi smo odavno to shvatili, još ti da priznaš sebi i obučeš crno-belo. Da pratiš fuzbal odavno bi uvideo tajnu vezu između sudbe klete Partizana i NYK. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted June 17, 2019 Share Posted June 17, 2019 2 minutes ago, medobrundo said: Ako ne budete igrali EL, ni ne vidim svrhu / poentu (iz njegovog ugla prvenstveno) potencijalnog ostanka na klupi? nije on došao da ostane samo ako se uzme aba. to ne liči ni na manje ozbiljne klubove (na stranu politika, ja naivno možda mislim da se tamo pitaju loncar pa i kecman posredno + da se čuje relevantan savet. trinkijeri takođe ima taj princip da dokaže sebi ++ mislim da veruje u magiju kluba više nego mnogi fanovi 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts