Jump to content

Recommended Posts

Posted

Mnogo mi je drago zbog Radeta. Nadam se da je ovo psihicka prekretnica za njega.

Inace da me neko pita kako i zasto smo ovo dobili gledao bi ga kao tele... sramotna partija.

P.S. Nadam se da je Dobric ok

• Like 3
Posted

Skromna utakmica, mnogo gresaka, al nas je fortuna pogledala ovaj put.

Isti problemi svaki put. Skok, izgubljene lopte, bacanja i gubljenja u odbrani. Ovaj put se na listi nasao i sut za 3, al ironicno on nam je doneo pobedu.

S obzirom kako su izgledala prva 2 meca, ocekujem svih 5 do kraja, gde domacin pobedjuje svaku.

Posted
Jao Rade izađi sam kad te molim!

“Jeste, kriv sam, jeo sam govna! Baš tim rečima, bez moljenja. Jeo sam govna, radio sam to i to, jer sam bio slep pored očiju. Kaznite me da okajem svoje grehe, da ponovo budem čovek, da stanem na svoje noge!”
  • Like 1
  • Ha-ha 2
Posted

Kakva je utakmica bila ko god da je pobedio bilo bi jednako (ne)zasluzeno ali kad je vec bilo ovako ne bunim se.  :classic_biggrin:

Kozmetika u konacnom stanju stvari ali zbog Zagorca mi je izuzetno drago, bolji kraj ne bih zamislila. 

• Like 2
Posted

Jedna ne bas lijepa pobjeda, ali rezirana na pravi kosarkaski nacin. Sto ne reci i zasluzena pobjeda, promasis brdo bacanja, ubacis trojku na kraju uz osmisljene pozicije, sut je takav. 

Mozda domacoj kosarci i treba malo ovakvih raspleta iako je cijeli hepening postao drugorazredno takmicenje. Mene vec odavno ne dodiruje ovo takmicenje, a i ako bih birao volio bih da je i SJ prije Zagorca ubacio trojku. No dobro, nema potrebe da se ponavljam.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...