Gaga Posted October 21, 2019 Share Posted October 21, 2019 Prevara Valjda ce castiti medije za jednogodisnji hajp i ugovor sa Najkijem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Odjosh Posted October 21, 2019 Share Posted October 21, 2019 1 hour ago, LayupFromTheMidget said: Sabonis 4/77 Kradja 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Odjosh Posted October 21, 2019 Share Posted October 21, 2019 Kad izlazi zvanican topik i da li ce biti vremena da se procita do pocetka prve utakmice...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted October 21, 2019 Share Posted October 21, 2019 To samo Delgado zna, ja sam danas otvorio prognozu, pa igrajte over undere na nbe timove. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lmx Posted October 21, 2019 Share Posted October 21, 2019 (edited) Sabonis za 74.9 za 4 uz bonuse do 85. Ostaje u Indijani Brown 115 za 4 mnogo. Edited October 21, 2019 by Lmx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted October 21, 2019 Share Posted October 21, 2019 Sada mi se Benov ugovor i ne cini losim :DПослато са G3121 помоћу Тапатока Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radalek Posted October 21, 2019 Share Posted October 21, 2019 Inace to sto je Zion pokidao meniskus sa 19 godina na njegovu gradju...cak i ako skine dosta tezine (a hoce) ovo je jako los znak. Posle kidanja meniskusa treba cak i do 6 meseci da se ima isti osecaj u kolenu kao i da imas istu slobodu pokreta. Pritom, to koleno postaje podlozno degradaciji i samo je pitanje vremena kad ce poceti da ima manje ili vece probleme sa njim. Cak i uz vrhunsku medicinu, kojoj ce Zion imati pristup, ja bih se zacudio da sa vec 25 godina on nema ozbiljnih problema a agilnost i skocnost su mu maltene sve. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted October 22, 2019 Share Posted October 22, 2019 Ajd sad Brown za Bila. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted October 22, 2019 Share Posted October 22, 2019 Ali Brown 20 milke vise od Budija....Za zatvor Skoro 30m/y za lika koji je imao 13poena i 4 skokova. Danny Ainge od masterminda ispasce veci Divac od Divca Brat Levert 3/52 ce biti kradja decenije.. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted October 22, 2019 Share Posted October 22, 2019 Zaigrao se mnogo Ainge i Boston, i na kraju od onih silnih pikova i trejd cipova dobise djoku. U sezonu ulaze sa Kanterom, Fallom i Poarieom na centru sto je jaaaako tanko. Nema ko tu da nadomesti ucinak Horforda. Oni su izgubili Horforda, Irvinga, Morisa, Bejnsa i Rozira, a doveli Kantra i Kembu. Veliki downgrade. Da istok nije takav kakav je ovaj tim ne bi video ni drugu rundu PO. Ovako mozda se i dokoprcaju nekako do polufinala(finala nekim cudom) konferencije, ali ce im za to trebati veliki iskorak Tejtuma i Brauna u sta sam vrlo sumnjicav. Pogotovo ovog drugog. Veruje li jos ko u Hejvordov 'povratak' ? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
riviera Posted October 22, 2019 Share Posted October 22, 2019 ne previse s obzirom kako je slabo izgledao prosle al i veca cuda su se desavala. pol dzordz sa slicnom povredom se vratio u potpunostti i prosle odigrao sezonu zivota. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted October 22, 2019 Share Posted October 22, 2019 27 minutes ago, MrTripleDouble said: Zaigrao se mnogo Ainge i Boston, i na kraju od onih silnih pikova i trejd cipova dobise djoku. U sezonu ulaze sa Kanterom, Fallom i Poarieom na centru sto je jaaaako tanko. Nema ko tu da nadomesti ucinak Horforda. Oni su izgubili Horforda, Irvinga, Morisa, Bejnsa i Rozira, a doveli Kantra i Kembu. Veliki downgrade. Da istok nije takav kakav je ovaj tim ne bi video ni drugu rundu PO. Ovako mozda se i dokoprcaju nekako do polufinala(finala nekim cudom) konferencije, ali ce im za to trebati veliki iskorak Tejtuma i Brauna u sta sam vrlo sumnjicav. Pogotovo ovog drugog. Veruje li jos ko u Hejvordov 'povratak' ? Cak ni ja ne verujem vishe.. bas sam ga pratio prosle sezone.. sheban je psihic nachisto... Videcemo da li ce nesto bolje biti ove sezone. Nije njemu frka explozivnost, skok i sl. Mentalno je jako slab, pitanje da li ce usperi. Ja bih voleo, mada nesto ne verujem takodje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted October 22, 2019 Share Posted October 22, 2019 Sto se tice famozne teme, razumem da neki hoce da to izgleda onako grandiozno, sa uvodima za timove i sta sve ne, ali stvarno ne mora, samo otvorite i gotovo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted October 22, 2019 Share Posted October 22, 2019 1 hour ago, MrTripleDouble said: Zaigrao se mnogo Ainge i Boston, i na kraju od onih silnih pikova i trejd cipova dobise djoku. U sezonu ulaze sa Kanterom, Fallom i Poarieom na centru sto je jaaaako tanko. Nema ko tu da nadomesti ucinak Horforda. Oni su izgubili Horforda, Irvinga, Morisa, Bejnsa i Rozira, a doveli Kantra i Kembu. Veliki downgrade. Da istok nije takav kakav je ovaj tim ne bi video ni drugu rundu PO. Ovako mozda se i dokoprcaju nekako do polufinala(finala nekim cudom) konferencije, ali ce im za to trebati veliki iskorak Tejtuma i Brauna u sta sam vrlo sumnjicav. Pogotovo ovog drugog. Veruje li jos ko u Hejvordov 'povratak' ? Boston nije ni mogao letos da sklopi bolji tim od ovog. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted October 22, 2019 Share Posted October 22, 2019 Imaju i Tajsa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted October 22, 2019 Share Posted October 22, 2019 (edited) Kad se Lebron prvi put povrijedio u karijeri? Ili Dzordan, Kobi, Garnet? Jbt, momak nije ni odigrao prvu urakmicu u NBA, a vec operacija na koljenu. Ma daj. Edited October 22, 2019 by pepe sancez Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted October 22, 2019 Share Posted October 22, 2019 Wow, na kraju Divac izbegao Horforda i uzo Badija za ispod stotke, i nije toliko lose koliko je moglo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted October 22, 2019 Share Posted October 22, 2019 1 minute ago, pepe sancez said: Kad se Lebron prvi put povrijedio u karijeri? Ili Dzordan, Kobi, Garnet? Jbt, momak nije ni odigrao prvu urakmicu u NBA, a vec operacija na koljenu. Ma daj. Cek, on ne pauzira nego vec stigao da se aPerise? Link to comment Share on other sites More sharing options...
greenenvy Posted October 22, 2019 Share Posted October 22, 2019 (edited) Zaboravljate i Roberta Williamsa tj. Timelord-a u celoj toj prici, a on mu dodje kao neki manje zreo Mitch Rob. Sa odlaskom Horfa, dobice kontam ove godine solidan broj minuta. Iako centarska linija izgleda slabo (sto mislim da nije, ali s druge strane daleko je od jake, vise pristojna) , sve se to moze nadomestiti iskorakom Tatuma, Browna i GH-a. Ako oni odigraju na solidnom nivou iznad, moze to naravno biti dobra prica. Milvoki je izgubio Brogdona i Mirotica, a Fila ima svoju vrstu problema, tako da ako stvarni kliknu u TD Gardenu, svasta tu moze biti. Moja neka teorija je da ne moze gore od prosle sezone. Edited October 22, 2019 by greenenvy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted October 22, 2019 Share Posted October 22, 2019 Pre ce Tajs da igra jer ima dobar sut za 3p. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted October 22, 2019 Share Posted October 22, 2019 23 minutes ago, Zvezdinho said: Pre ce Tajs da igra jer ima dobar sut za 3p. A nije zbog toga sto ga imas u fantaziju? 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted October 22, 2019 Share Posted October 22, 2019 1 minute ago, Drakaris said: A nije zbog toga sto ga imas u fantaziju? I jeste i nije. Ovo sam procitao u Boston Heraldu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted October 22, 2019 Share Posted October 22, 2019 Otvorena sezona hvaljenja fantazi pulena. 1 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted October 22, 2019 Share Posted October 22, 2019 1 minute ago, Drakaris said: A nije zbog toga sto ga imas u fantaziju? pominjao je stevens kako mu se dopada kako tajs fercera sa prvom petorkom Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAMMER Posted October 22, 2019 Share Posted October 22, 2019 1 hour ago, pepe sancez said: Kad se Lebron prvi put povrijedio u karijeri? Ili Dzordan, Kobi, Garnet? Jbt, momak nije ni odigrao prvu urakmicu u NBA, a vec operacija na koljenu. Ma daj. imao je dzordan, dragi moj pepe zajebanu povredu kolena na pocetku karijere pa se vratio jaci nego ikad™ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts