HAMMER Posted July 2, 2019 Share Posted July 2, 2019 2 hours ago, delgado said: Ma uzas, ko zna koji put bezim od kuce, ali sad imam tu 1 porodicu u VA gde sam spavao zadnjih nedelju dana i ziveo, oni me vole - 3 brata -> jedan 93 -> ucio sa mnom u srednjoj, normalan, radi u BG, najmladji 95 ide u zatvor na 3g zbog prodaje vutrice, najstariji 90to moj najbolji drug ever, ima psihozu a bio je najbolji matematicar na balkanu svojevremeno... Otac roka tikete i obozava me, baba od 91g i keva radi u Austriji cuva babe i dede... Kad umre baba, ode u zatvor ovaj najmladji, oslobadja se CAP opasno i mogu da potpisem za MAX tako da i u VA imam gajbu... treba imati veru u ljude. bravo za ovakve primere koji odmah prepoznaju pravu sportsku pricu 👍🏽 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAMMER Posted July 2, 2019 Share Posted July 2, 2019 minvajl u bruklinu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L0shMi Posted July 2, 2019 Share Posted July 2, 2019 Jedan od jačih s reddit--a Sent from my MHA-L29 using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted July 2, 2019 Share Posted July 2, 2019 Zbog čega se lik po imenu Post Malone tetovirao po licu!? Odvratno... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted July 2, 2019 Share Posted July 2, 2019 Billy Baron za bogate i na steroidima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfTerror Posted July 2, 2019 Share Posted July 2, 2019 (edited) Kakvo smece prezivarsko je ovaj Iguodala, kako bih zabranio tu foru kao ocepis nekog za ugovor i onda ides negde po buyout i biras sebi destinaciju. Edited July 2, 2019 by LordOfTerror Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted July 2, 2019 Share Posted July 2, 2019 Jbg,ako si slusao njegov intervju,puklo je na relaciji Iggy-klub.Posebno ovo oko povrede u 2018. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfTerror Posted July 2, 2019 Share Posted July 2, 2019 Pa je onda resio da pojuri kod Lebrona po svaku cenu? Ray Allen je gospodin za njega.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 2, 2019 Share Posted July 2, 2019 ray allen je generalno gdin (: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 2, 2019 Share Posted July 2, 2019 5 hours ago, delgado said: Vini, kako si zadovoljan potpisima ? Rendl, Bobiska, Redzi Bulok, nije lose... najbitnije je da svi imaju 1+1 team option osim randlea koji ima 2+1 not great but not terrible igraci, mogu da se uvaljaju kada krene menjaza za trade deadline, pošto timovi nemaju obavezu dogodine prema njima zato kad potpisujes za novu porodicu traži no trade clause kao melo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted July 2, 2019 Share Posted July 2, 2019 Suska se po wwwebu da je Beal sledeca meta Rileya. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted July 2, 2019 Share Posted July 2, 2019 Spremaju se lepo ovi iz Majamija za 2020 Iggy je mnogo ljut na GSW,videlo se to iz onog intervjua,a i lojalnost danas skoro da i ne postoji,ne treba se cuditi ovakvom potezu.Za mene kul lik,nek mu je sa srecom u LA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 2, 2019 Share Posted July 2, 2019 (edited) Grizzlies su u LA? Edited July 2, 2019 by Miki28 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted July 2, 2019 Share Posted July 2, 2019 sunOfficial Aron Baynes Fan Club (@BaynesFanClub) Tweeted: 6 years ago, the Celtics traded KG and Paul Pierce among others to the Nets for 3 unprotected firsts. Fast forwarded to present and the Celtics are left with Jaylen Brown and Jayson Tatum while the Nets have KD and Kyrie, and the Suns have Aron Baynes. Wow. https://twitter.com/BaynesFanClub/status/1145437463919378432?s=17 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted July 2, 2019 Share Posted July 2, 2019 Da se javim braco, ceo dan sam u akciji, otisao kod najboljeg ortaka vec 20g da me nahrani, kupio mi cigare i dao 40 din. Sad sam tek dosao kod drugara, kupio bombu Jelena i drug iz VA mi poslao 200din za tal. Ortakova keva (kod kog sam smesten) nam salje pljeskavice, stizu za cuku vremena. Za 2d imam taj razogvor za posao u bbetu koji mi je ortak sredio po preporuci, drzite mi fige da dobro prodjem. Mislim da cu uspeti da uspem u zivotu, iako sam odavno vec otpisan. @Miki28 Kad ce Kandza ? 8 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted July 2, 2019 Share Posted July 2, 2019 3 minutes ago, delgado said: Da se javim braco, ceo dan sam u akciji, otisao kod najboljeg ortaka vec 20g da me nahrani, kupio mi cigare i dao 40 din. Sad sam tek dosao kod drugara, kupio bombu Jelena i drug iz VA mi poslao 200din za tal. Ortakova keva (kod kog sam smesten) nam salje pljeskavice, stizu za cuku vremena. Za 2d imam taj razogvor za posao u bbetu koji mi je ortak sredio po preporuci, drzite mi fige da dobro prodjem. Mislim da cu uspeti da uspem u zivotu, iako sam odavno vec otpisan. @Miki28 Kad ce Kandza ? Ti nemoguce da si ozbiljan 😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted July 2, 2019 Share Posted July 2, 2019 Haha, kakav si amater ako mislis da nisam 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 2, 2019 Share Posted July 2, 2019 Ne daj se brate iz hooda. Ma nema nista od kandze, nismo mi te srece. Rade nam svi o glavi, strah ih Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted July 2, 2019 Share Posted July 2, 2019 Naravno da se ne dam, meni su kao Jaylenu predvidjali zatvor jos u sredjoj skoli, a evo me pred prvim poslom u zivotu Doce Kandza, videces. Mark my words. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 2, 2019 Share Posted July 2, 2019 TakoE bre, onda ces da mixujes posao i hustle. Pravi hoodovac 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted July 2, 2019 Share Posted July 2, 2019 10 minutes ago, delgado said: Haha, kakav si amater ako mislis da nisam Mislim za Kandzu, nece doci. a za zivot u hoodu ti verujem sve 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted July 2, 2019 Share Posted July 2, 2019 Mora Kandza doci zbog Mikija. Razocarace se covek nacisto ako ispali 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 2, 2019 Share Posted July 2, 2019 Navikao na razocaranje😂😂😂 Bice tesko ali obrva je tu Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 2, 2019 Share Posted July 2, 2019 veyana vam ruka i možda noga 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted July 2, 2019 Share Posted July 2, 2019 Batler bas nije poverljive prirode Namesteno je da krene od dela sa Batlerom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts