Jump to content

El finale  

131 members have voted

1. 1. U ciji vagon uskacete za ovo finale?

• Golden Stejt Voriorsi (mi smo ceta kapetana Kera)
    • Toronto Raptorsi (mi smo sever i volimo zimu)

Recommended Posts

Posted

Lejkersi nemaju puno opcija, mislio sam da postoji mogućnost da popune ekipu solidnim igračima, ali svi ovi potpisi su vam njihovog platežnog ranga. Moraće taj treći superstar plus neki lovci na prstenje na minimalcima.

Posted
3 minutes ago, Miki28 said:

A koga da dovedu vcrs? Koja su to manja imena?

Lejkersi imaju 2 opcije: 1) superstar i minimalci 2) 2/3 "manja imena" da imaju siri roster. Brook Lopezi, Lambovi ovog sveta.
Za opciju broj jedan imaju jos 3 igraca, gde je najrealnije ime DLoa,  a i za ovu drugu opciju se svakog minuta smanjuje pool igraca pa su tu jos Beverli, Moris, Kazins, Danny Green itd

Posted

Veceras necu moci da spavam. 

Denver star Jamal Murray's agent, Mike George of One Legacy Sports, and the Nuggets have started discussions on a contract extension, league sources tell @TheAthleticNBA @Stadium.

Posted
3 minutes ago, LayupFromTheMidget said:

Lejkersi imaju 2 opcije: 1) superstar i minimalci 2) 2/3 "manja imena" da imaju siri roster. Brook Lopezi, Lambovi ovog sveta.
Za opciju broj jedan imaju jos 3 igraca, gde je najrealnije ime DLoa,  a i za ovu drugu opciju se svakog minuta smanjuje pool igraca pa su tu jos Beverli, Moris, Kazins, Danny Green itd

Imas priliku da dovedes najboljeg igraca lige i ti bi to da sjebes da bi potpisao Lemba i Lopeza prije sastanka sa tim igracem?

• Thanks 1
Posted
12 minutes ago, SteveFrancis#3 said:

Proricem 27 pobeda. Mozete slobodno da ovo uramite i zakacite negde na vidno mesto.

i bukerov zahtev za trejd 😞 .

• Like 1
Posted
14 minutes ago, Drakaris said:

Veceras necu moci da spavam. 

Denver star Jamal Murray's agent, Mike George of One Legacy Sports, and the Nuggets have started discussions on a contract extension, league sources tell @TheAthleticNBA @Stadium.

Kad niko ne želi da dođe u Denver moramo zadržati one šta su tu.

• Like 1
Posted

Mislim da je ovaj potez File posljedica onog trejda za Tobija koji se nije pokazao baš wow, raspao se u plejofu. Uz to, otišao je JJ, odlazi i Butler pa su morali da naprave nešto i opravdaju poteze.

Posted
Just now, OnionKnight said:

Mislim da je ovaj potez File posljedica onog trejda za Tobija koji se nije pokazao baš wow, raspao se u plejofu. Uz to, otišao je JJ, odlazi i Butler pa su morali da naprave nešto i opravdaju poteze.

Bas deluje kao sunk cost.

Mada kapiram da nisu imali mnogo izbora, slicno kao Bucksi. U svakom slucaju, oba ugovora su opasan overpay.

Posted (edited)

Mozda su odlucili da mu ne ponude novi ugovor ili on oce negde drugde da igra

Edited by Bobby Axelrod
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...