nnn Posted June 15, 2019 Share Posted June 15, 2019 (edited) 18 minutes ago, MrTwister said: Evo ti odje ukratko presjek sto bi se desilo, da potpisu oba na neki max njihov i Looneya na neku konkuretni ugovor od 8 miliona, izasli bi skoro na 350 miliona payroll. https://warriorswire.usatoday.com/2019/02/20/golden-state-warriors-salary-klay-thompson-kevin-durant/ Nije samo bitno koliko će da potroše, već koliko će i da prihoduju -- a prema izjavama vlasnika, prethodnim izveštajima i očekivanjima od nove dvorane -- deluje da verovatno mogu da istrpe taj trošak / luksuz. Van finansija, oni su ipak stvorili obavezu (sa revolucijom koju su doneli i dinastijom koju su stvorili) da zadrže makar Kleja i Karija na okupu -- a nakon ovih povreda i svega što se izdešavalo, zarad reputacije & požrtvovanosti, verovatno i KD-a. Zezancija je šta odlučiti vezano za Green-a, ali o tom, potom. Oni ako zadrže veliku trojku, contenderi si i u narednih 4-5 godina, i u principu, ne vidim zašto to ne bi učinili (iako košta papreno). Edited June 15, 2019 by medobrundo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted June 15, 2019 Share Posted June 15, 2019 Grin ce videti da ce ga ispaliti, nisam siguran koliko ce biti dobro za timsku hemiju da ga zadrze. Za GS ce biti fenomenalno da ga trejduju, jer ne mogu sve da zadrze, a on ce hteti novac, a ima ekipa i koje bi mu to i dale. Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted June 15, 2019 Share Posted June 15, 2019 40 minutes ago, pepe sancez said: Sto li je samo dat primjer streca Noe Inace, dobro bi bilo da i drugi imaju stvarne primjere, npr. za ovo ljeto. Kontam da vi fantazeri znate dobro, ali ima nas i neukih 🙄 citat je iz teksta sa P&T bloga, leto 2018 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTwister Posted June 15, 2019 Share Posted June 15, 2019 Just now, medobrundo said: Nije samo bitno koliko će da potroše, već koliko će i da prihoduju -- a prema izjavama vlasnika, prethodnim izveštajima i očekivanjima od nove dovrane -- deluju da verovatno mogu da istrpe taj trošak / luksuz. Van finansija, oni su ipak stvorili obavezu da zadrže makar Kleja i Karija na okupu -- a nakon ovih povreda i svega što se izdešavalo, zarad reputacije & požrtvovanosti, verovatno i KD-a. Zezancija je šta odlučiti vezano za Green-a, ali o tom, potom. Oni ako zadrže veliku trojku, contenderi si i u narednih 4-5 godina, i u principu, ne vidim zašto to ne bi učinili (iako košta papreno). Sad prelaze u drugu halu od naredne sezone, prihodovali su dosta i svih ovih godina kad su sampioni bili, cijene ovih ulaznica i partera su im medju najskupljim u ligi, prihoduju dosta sa svih strana pa im se to i isplati donekle. Pitanje je do kad ce biti ovako konkurentni da im je finale zagarantovano pa da opravda toliku cijenu ekipe. Moze to funkcionisati par godina al posle je to pakao za sve ekipe pa ce i njima to postati preveliki teret. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted June 15, 2019 Share Posted June 15, 2019 Kad je draft braco ? Kad se proglasavaju one nagrade ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted June 15, 2019 Share Posted June 15, 2019 Jedan za Winiea. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted June 15, 2019 Share Posted June 15, 2019 Jesi racunao prognoze, fRitro ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted June 15, 2019 Share Posted June 15, 2019 (edited) Ne vala, ali mislim da si pobedio. Ozbiljno. Srećan rođendan btw. Edited June 15, 2019 by freethrow 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted June 15, 2019 Share Posted June 15, 2019 Kari vozi Solenzu iz 2002-ge, mora Traje još da uči. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted June 15, 2019 Share Posted June 15, 2019 Bejns pokupio player option. Link to comment Share on other sites More sharing options...
riviera Posted June 15, 2019 Share Posted June 15, 2019 (edited) meni su ovi sto navijaju za treja oduvek bili malo sumnjivi Edited June 15, 2019 by riviera 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted June 15, 2019 Share Posted June 15, 2019 Opaa, ode Dejvis kod Dzejmsa 😄, jos i Kuzma ostade. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted June 15, 2019 Share Posted June 15, 2019 Win - Win trejd. ZO-Jrue-Ingram-Zion-x plus Hart sa klupe, spejsing ce biti upitan posto nema suta za 3 ali ovo je sada elitna defanzivna ekipa ako ne i najbolja (ako nema Okafora na 5). Sto se tice Lal ne znam sto su ginuli za Kuzmu on mi se pa najmanje svidja od svega mladog, opasna rupetina u odbrani sa tunel vision u napadu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted June 15, 2019 Share Posted June 15, 2019 Biće zanimljivo, pogotovo ako bude uspeo da ostane zdrav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jenkins Posted June 15, 2019 Share Posted June 15, 2019 Jebi me ako nisu mogli Kuzmu umesto jednog pika da izvuku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jenkins Posted June 15, 2019 Share Posted June 15, 2019 Ali Lonzo kao trade asset, prava pljacka gospodina Lebrona Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted June 15, 2019 Share Posted June 15, 2019 I ovo mi je meh Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted June 15, 2019 Share Posted June 15, 2019 5 minutes ago, Jenkins said: Ali Lonzo kao trade asset, prava pljacka gospodina Lebrona Lonzo>Trae ! Upgrejdovani Jason Kid otvara oci nevernicima ove godine. (ako ga ne zajebu povrede). Znaci Kemba-Bulok-Kuzma-Lebron-Davis Ono jak tim ali daleko od necega vau, morace jos nesto da izvuku na FA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nnn Posted June 15, 2019 Share Posted June 15, 2019 Deluje da će biti dobri na NBA 2k20 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted June 15, 2019 Share Posted June 15, 2019 (edited) Kako nije vau, potpisujem da bi ta ekipa osvojila titulu sledece sezone. LeBron sad komotno moze da juri veterane da predju kod njega za minimalac. Nakrcace to LeBron. Bilo bi dobro da produze KCP i Rondo. Edited June 15, 2019 by Drakaris 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted June 15, 2019 Share Posted June 15, 2019 Sta vam je ljudi, Kemba bi bio elitna 3. opcija. Kuzma kao 4. opcija i solidan starter moze da prodje, kao i KCP, a voleo bih i Javala da produze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted June 15, 2019 Share Posted June 15, 2019 Ispod prosecna defanzivna ekipa, sa 2 (3) ozbiljne rupe Kuzmu i Lebrona + Kemba. Nece Davis da ispravi sve to. Vau je Steph-Klej-KD-Green- Cousins ovo je jak tim koji mi opet ispod ovog Toronta. Ako dovuce Lebron veterane mozda bude nesto i startnog SG, nema Bulok kvalitet za 1 opciju sto je pokazao prosle sezone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OnionKnight Posted June 15, 2019 Share Posted June 15, 2019 Bilo je očekivano da će klinci da lete kad je došao Bron, ali ipak čudno se osjećam, očekivao sam puno od njih. Na kraju ostaje onaj kojeg najmanje mirišem, nisam fan Kuzme uopšte. Dobili su Pelikani jednog bandwagon navijača. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
riviera Posted June 15, 2019 Share Posted June 15, 2019 kajri bi zaokruzio ovaj tim lejkersa perfektno samo zavisi kakve su mu ambicije u sportskom smislu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted June 15, 2019 Share Posted June 15, 2019 Ni ja ne gotivim Kuzmu, al ono, istresao bih i njega za Obrvu, svakako nece smetati, makar se profilisao i kao skorer sa klupe, uz Lebrona moze da prodj, pa i kao starter stretch 4. Videcemo sad ko je taj max FA igrac, apsolutno sam za Kembu, da decko jednom pokaze da je celu karijeru potcenjen i da moze da ima ulogu u titulu makar kao Kajl Lauri. Kemba-KCP-King-Kuzma-Davis , a sa klupe Javale, Reggie? , Rondo? , msm i nebitno je. @Miki28 Nije lose ovo ispalo, brate moj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts