Jump to content

El finale  

131 members have voted

1. 1. U ciji vagon uskacete za ovo finale?

• Golden Stejt Voriorsi (mi smo ceta kapetana Kera)
    • Toronto Raptorsi (mi smo sever i volimo zimu)

Recommended Posts

Posted

Kad god gledam ovog Brogdona on se raspada, racionalan igrac ali bez ijednog go to poteza. 

Bas zajebana odluka on ili Middlton mislim da sam promenio misljenje 3 puta samo u toku ovog PO.

• Like 1
Posted
2 minutes ago, LordOfTerror said:

Kad god gledam ovog Brogdona on se raspada, racionalan igrac ali bez ijednog go to poteza. 

Pa nema go-to potez ali je odlican slasher, odlican suter osim van balansa i sasvim solidan defanzivac. Sigurno jedan od najkonstantnijih igraca u ligi, skoro uvek izbacuje nesto tipa 15-4-3.

Veceras ima lose vece i malo forsira, al mu se bas retko desava ovo.

Posted
1 minute ago, Malkolm Brogdon said:

Pa nema go-to potez ali je odlican slasher, odlican suter osim van balansa i sasvim solidan defanzivac. Sigurno jedan od najkonstantnijih igraca u ligi, skoro uvek izbacuje nesto tipa 15-4-3.

Veceras ima lose vece i malo forsira, al mu se bas retko desava ovo.

Izbacuje ali iz treceg, cetvrtog plana, ako puste Middltona on automatski postaje druga napadacka opcija u napadu a nisam siguran da to moze da iznese...

Posted (edited)

Gasol kontrolise ovo u 3/4.

Dosta lopte u rukama...

Koliko Kawhi nesigurno ide unutra kroz gomile ljudi.

Cudo je kako izgubi kontrolu nad loptom,

da bi mu se po pravilu vracala u ruke...

Edited by Kido from Junkovac
Posted

Konačno neki doprinos od Freda. U prethodnih 15 utakmica čovjek je bio lijevo smetalo i svaki njegovi minut na trerenu je bio kontraproduktivan (25% šut iz igre, mizernih 19% za tri). Eto, čini se da i on zna ponešto...  :classic_biggrin:

Posted (edited)

Nurse procitao napad Milvokija,pametna rotacija

Kakve rupetine u odbrani su Iljasova,Mirotic i Lopez,nevera

Edited by Bobby Axelrod
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...