Jump to content

El finale  

131 members have voted

1. 1. U ciji vagon uskacete za ovo finale?

• Golden Stejt Voriorsi (mi smo ceta kapetana Kera)
    • Toronto Raptorsi (mi smo sever i volimo zimu)

Recommended Posts

Posted

Ashikara 🏆  Jos jedan strasan lordizam 

Uf, ko ce docekati jos 2h15min do najzanimljivije tekme u dosadasnjem PO, sreca pa na TNTu pocinju na vrijeme.

Posted
39 minutes ago, delgado said:

@Miki28  Gledamo li ? Prognoza ?

Naravno. Lagano 2-2... Kako da kolegu forumasa ispostujem pa da pinujem onaj post oko cuvanja Janisa? BOGOTAC...

Samo da dodje u Lejkerse, Delgi ce svima pripaliti😁

Posted

Ja sam prognozirao GS 4-1 (dobise 4-0)

Ovde sam 4-1, ali nemam nista protiv ni da bude 2-2 sada da imamo seriju.

Morace Gasol da povuce ofanzivno ako Raptori misle da izjednace seriju. Mada, Mirota igra sve bolje i bolje i on ce praviti problem Torontu.

Posted
1 hour ago, Nicklord said:

Ja bih rekao Durant. Meni je iskreno dosta bitno koliko se dugo traje a Durant traje od bukvalno prve sekunde na terenu pre 12 (jebem ti 😄 ) godina

Upravo. Sipa od kako je dosao u ligu, i ne zaustavlja se, preozbiljna konstantnost.

Posted

Ne bih se bunio da se iskesira max Middletonu. Igrac koji ide uz Lebrona kao solidna 2. opcija 5-8 plejof ekipe. Svakako je ogroman upgrade u odnosu na ovaj cemer koji smo imali ove sezone na bekovima. Onda ponuditi max Irvingu/Kawhiju/Jimmyu.. Samo 2 rubna all star igraca su dovoljna da se borimo za PO i to je dovoljno za mene u ovoj fazi LBJ karijere i da on pumpa svoje brojke, bude kapiten svog tima na allstaru i tako.. Pa cak i Tobija da dovedemo, ok je

Posted (edited)

Middleton mi deluje kao lik koji ce uzeti svoj posteno zaradjeni ugovor do poslednje pare i otici u stilu Bena Gordona preko noci u vecna kosarkaska lovista.

Edited by LordOfTerror
Posted (edited)

Hahaha, gde se seti te vucibatine 

Ben Gordon ili Luol Deng, ko se vise srozao u karijeri ? Ili OJ Majonez

Sta li ce da radi Reke Evans dok je banovan 2g zbog antidrug programa ? 

Questions, questions..

Edited by delgado
Posted

Ne znam, Lilard je TOP igrac, ali ne i koji donosi titulu. 191 milion je veeeliki novac za cetiri godine. Za pet godina i ok, ali za cetiri je bas mnogo. Poslednja godina ugovora vrtoglavih 50+ miliona 😄

Posted
1 minute ago, Drakaris said:

Ne znam, Lilard je TOP igrac, ali ne i koji donosi titulu. 191 milion je veeeliki novac za cetiri godine. Za pet godina i ok, ali za cetiri je bas mnogo. Poslednja godina ugovora vrtoglavih 50+ miliona 😄

Ne jure svi timovi titulu, nije to jedini cilj niti je to jedino bitno.

Ionako svake godine 4-5 ekipa max mogu da se pobiju za titulu, to ne znaci da ostalih 25 treba da tankuje i ulazi u rebuild.

• Like 1
Posted
3 hours ago, gggggggg said:

koga rejtujete vise na all-time listi duranta ili curryja

Uf, mozda najtezi vs za uporedjivanje.

Jedan je ko riba u vodi u off ball kosarci, drugi u ISO kosarci.
Meni je off ball kosarka > ISO.
Ima Durant svoje prednosti naravno, konstantniji, u odredjenim sitaucijama mocniji itd itd...
Ali Durant nema kapacitet da bude takav cornerstone.

Posted

Kawhi mi deluje kao najveca sisa kad treba da se igra kroz povredu. Za njega mislim isto sto i za Lebrona da bi mogli da igraju dok im parce noge ne visi sto se tice tolerancije na bol tice ali on toliko izgleda uplaseno.

Posted
6 minutes ago, Malkolm Brogdon said:

Ne znam da li Kawhi propusta vise otvorenih saigraca po utakmici ili Klej.

Izbacuje samo pas kad ga opkole trojica i pocnu da ga udaraju sa svih strana, onda obicno shvati da je red da doda nekome i to obicno saigraci realizuju sa 11% te otvorene suteve jer zbog cekanja pogube zivce.

• Ha-ha 1
Posted

Poprilicno mi je bezveze prica Kawhi - Jordan/Pippen.
Nit je jedno, nit drugo. Ima samo mozda zverske  ruke i rameni pojas kao oni, i to je to. I dobro igra odbranu.

Slep je da bi bilo kakav poor Jordan/Pippen. Sporiji je i  neatleticniji od Jordana mnogo.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...