Gaga Posted June 6, 2019 Share Posted June 6, 2019 Kako izgleda onaj snimak gde drzi led,reklo bi se bez KD do kraja serije Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted June 6, 2019 Share Posted June 6, 2019 dosta je i klay za 7 tekmi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 6, 2019 Share Posted June 6, 2019 Ide Toronto na 3:1, KD se vraca i titula opet GS a KD MVP. Jebat ga, nema odbrane od njega Link to comment Share on other sites More sharing options...
Budžak Posted June 6, 2019 Share Posted June 6, 2019 povrede u gs ili...hm https://www.washingtonpost.com/nation/2019/06/05/oakland-decriminalizes-magic-mushrooms-other-natural-psychedelics/?noredirect=on&utm_term=.6a683b19ea22 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted June 6, 2019 Share Posted June 6, 2019 Cousins na ovu kompletnu ekipu Warriorsa nije idealno resenje iako na papiru to izgleda brutalno, ali Cousins na ovu osakacenu ekipu Dubsa je nesto sto im bas treba, da da jos jednu dimenziju u napadu (tj. drugu dimenziju), da izmisli poene, da kreira, da ponese teret napada. Ali ovakav Rodja je upotrebljiv koliko i ostali visoki. Dakle ta prica o allstaru ne pije vodu, ovo nije allstar, vec jedan poprilicno irelevantan igrac u playoffu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted June 6, 2019 Share Posted June 6, 2019 KD jos nije poceo ni da trenira, ne verujem da ce se vracati. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted June 6, 2019 Share Posted June 6, 2019 18 minutes ago, Del Piero said: Dakle ta prica o allstaru ne pije vodu, ovo nije allstar, vec jedan poprilicno irelevantan igrac u playoffu. na stranu zadirkivanje i zajebancija sa allstarovima, meni je pomalo neverovatno da ljudi ovde sa otprilike gađenjem konstatuju kako je boogie neupotrebljiv i nepokretan. sve je to tačno ali lik je izašao iz jedne od najtežih povreda i u prvom kolu zeznuo mišić. sad se vraća na dža-bu u finalu i kao ajde boogie isporučuj. baš je nezahvalna situacija za njega, lik igra koliko može nije ovo neki diss bilo koga, više razmišljam naglas 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted June 6, 2019 Share Posted June 6, 2019 Vidis Vini kako sam lepo rekao da ce posle Orakla biti 2-2, a ovde me ubedjivase da Toronto vise nece dobiti utakmicu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted June 6, 2019 Share Posted June 6, 2019 Bez Duranta bi ova serija vjerovatno bila egal, ali jos bez Kleja i Lunija nema sanse GSW. Niko nije dovoljno dobar da bude druga napadacka opcija. Kazins generalno igra lose cijele sezone, od njega ne ocekujem da bude prevaga u PO. Jos igra protiv Gasola. Drago mi je sto FVV dokazao da je nesto vise od igraca za regularnu sezonu. Igra odlicno ovu seriju. Deni Grin se raspada citav PO i onda eksplodira u finalu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted June 6, 2019 Share Posted June 6, 2019 ta zmija ti daje proročke sposobnosti 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 6, 2019 Share Posted June 6, 2019 22 minutes ago, delgado said: KD jos nije poceo ni da trenira, ne verujem da ce se vracati. Cuti, ne baksuziraj... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted June 6, 2019 Share Posted June 6, 2019 Kao što sam pisao sinoć, ja mislim da Torontu više odgovara uloga underdoga i ne bih njih otpisivao ni da su Warriorsi kompletni. Svakako da ne mogu da igraju tako lepo i napadački potentno (inače bi i oni bili jedan od najboljih timova u istoriji, što jbga nisu), ali su zajebani, igraju odličnu timsku pa i individualnu odbranu, imaju dužinu, šut, nedostaje im malo više kreacije ali i to je sasvim u redu. Veoma je teško protiv Warriorsa (ili bolje reći protiv bilo koje ekipe u kojoj igra takav lik kao Steph) od početka do kraja držati prednost, bez velikih padova, imali su sinoć Raptorsi odgovor na sve i držali se svog plana igre. Možda ovakve utakmice zapravo i pokazuju koliko je Klay dragocen igrač danas i koliki je luksuz njega imati kao realno četvrtog igrača po značaju, a bilo gde drugo bi bio makar drugi. Vodio bi Toronto ovde 3-0 da nije bilo one njegove kanonade u game 2 kada niko nije mogao koš da kupi, pa ni Steph. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 6, 2019 Share Posted June 6, 2019 Ma ne bi mogli nista KD-u, Kawhi je povrijedjen. Vidi se da ispada u odbrani prelako, ima problema sa lateralnim kretanjima tako da bi ga KD unistio a jos i neutralisao na drugoj strani parketa ili makar mu otezao posao. On je prevaga za koju Toronto nema resenja jer bi mnogo pomjeranja bilo i ako bi se KD cuvao sa max fokusom onda bi Green i Klay nanosili ozbiljnu stetu. Previse oruzja onda GS ima 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted June 6, 2019 Share Posted June 6, 2019 Btw, pravim 26. rodjendan za 8 dana, i vec tri druga mi otkazalo (jedan ima maturu tada, Zumbul ima ispite, jedan zbog psihoze, ne racunam gomilu njih koji su u BG i takoto) i postavio sam im svima isto pitanje : "Je l vi to igrate za GOlden State Warriorse? " 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted June 6, 2019 Share Posted June 6, 2019 Steph Curry Sees How the Other Half Lives in the Finals LeBron James carried overmatched Cavs teams the past four championship series—most of the time, for naught. With both Kevin Durant and Klay Thompson sidelined, Curry got to walk the Warriors’ Game 3 loss to the Raptors in LeBron’s shoes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted June 6, 2019 Share Posted June 6, 2019 Curry je juce igrao Lebronovski, na svoj nacin, naravno. Ako se vrati Klay za G4, a verujem da hoce, GS dobija rutinski i vracamo se u Kanadu sa 2-2, a onda je sve potpuno otvoreno.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted June 6, 2019 Share Posted June 6, 2019 (edited) 1 hour ago, uini said: na stranu zadirkivanje i zajebancija sa allstarovima, meni je pomalo neverovatno da ljudi ovde sa otprilike gađenjem konstatuju kako je boogie neupotrebljiv i nepokretan. sve je to tačno ali lik je izašao iz jedne od najtežih povreda i u prvom kolu zeznuo mišić. sad se vraća na dža-bu u finalu i kao ajde boogie isporučuj. baš je nezahvalna situacija za njega, lik igra koliko može nije ovo neki diss bilo koga, više razmišljam naglas Ja o tome i pricam. Ovakav Cousins osakacen povredama nije preveliki faktor u playoffu, zato i ne razumem pricu kao sto je "povredili im se Klay i KD, ostala im jos samo 3 allstara". Od Boogiea je trenutno ostalo samo ime. Edited June 6, 2019 by Del Piero Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted June 6, 2019 Share Posted June 6, 2019 @Del Piero ma jasno je da je ta priča zajebancija jer je lebron bio u situaciji da nema kyrieja i lovea u finalnoj seriji. pa eto podjebavanje kao što reče kaos, bez klaya nemaju šta da traže. sinoć sam se probudio kao da sam navio sat u 3:15 i pogledao prvo poluvreme. baš je očigledna razlika u kvalitetu (u korist raptorsa, razume se) u ovakvoj konstalaciji snaga. ne znam da li je van gandi ili dzekson primetio da u tim situacijama, tj sa saznanjem da si bolji, i odluke o egzekuciji lakše padaju igraču sa loptom. lowry se dizao na šut kao da je regularna sezona. pomenuo sam jutros da je svaki igrač raptorsa imao makar 50% šut iz igre. dobili su sigurnost sa tim osećajem da su bolji. siakam je radio jerebku šta je hteo i na dva ista načina. mislim da to može biti plus u smislu dodatnog samopouzdanja čak i ako se klay vrati za sledeću tekmu a mislim da hoće. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 6, 2019 Share Posted June 6, 2019 Dobro ajde, ostala im 2 allstara, Boogie, Dre i Shone. Malo? Jbg, onda sledece sezone i allstar klupa, da se ne ponovi ovakva situacija... Ne moze coek ni da malo pecka da se neutralni ne bi uvrijedili. Igrace Klej game 4, KD 50-50% Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted June 6, 2019 Share Posted June 6, 2019 Toronto je juce odigrao bas timski i borbeno Treba imati u vidu da i oni prakticno imaju 3 allstara - Lenard i Kajl zvanicno, SIakam je morao biti pozvan ove godine (MIP) Imaju former defensive player of the year igraca i jako inteligentnog centra u vidu Marka, i Denija koji je savrsen 3D igrac za svaku ekipu i pobednik i pun samopouzdanja VanVleet ce svakako sl. godine konkurisati za 6th man of the year, a i Serdjo je iskusna stara kajla, u prajmu je predvodio ligu u blokadama i bio vazan sraf u onoj mocnoj OKC generaciji. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
OnionKnight Posted June 6, 2019 Share Posted June 6, 2019 4 minutes ago, Miki28 said: Dobro ajde, ostala im 2 allstara, Boogie, Dre i Shone. Malo? Jbg, onda sledece sezone i allstar klupa, da se ne ponovi ovakva situacija... Ne moze coek ni da malo pecka da se neutralni ne bi uvrijedili. Igrace Klej game 4, KD 50-50% Da, malo. Bugi se vratio iz 2 povrede i nije u stanju da bude faktor, Livingston nije više onaj igrač od prije par godina, nije u stanju ni da pogodi onu svoju poludistancu. Ne možeš reći da u ovakvom odnosu stanja Toronto nije puno kvalitetniji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted June 6, 2019 Share Posted June 6, 2019 A sta i da je Toronto kvalitetniji? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 6, 2019 Share Posted June 6, 2019 Pa onda na ljeto jos Allstar igraca... Salu na stranu, naravno da je Toronto bolji tim u ovom odnosu snaga ali isto tako je i GS bolji od svih kad su kompletni, cak i veca razlika tad kad su kompletni nego ovo sinoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted June 6, 2019 Share Posted June 6, 2019 Treba imati u vidu i da Klay bude spreman za G4 da nece biti na 100%, a tek Kej-Di... Toronto je i u drugoj utakmici bio jako blizu, da nije Iggy zveknuo dagger, imali bi napad za overtime/pobedu. Generalno, deluju kao dosta bolji tim u ove 3 utakmice. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
OnionKnight Posted June 6, 2019 Share Posted June 6, 2019 (edited) 11 minutes ago, pepe sancez said: A sta i da je Toronto kvalitetniji? Ništa. Samo je dosadno podsmjehivanje kako su ovi izgubili uprkos 3 all stara. Edited June 6, 2019 by OnionKnight 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts