Jump to content

El finale  

131 members have voted

1. 1. U ciji vagon uskacete za ovo finale?

• Golden Stejt Voriorsi (mi smo ceta kapetana Kera)
    • Toronto Raptorsi (mi smo sever i volimo zimu)

Recommended Posts

Posted
8 minutes ago, gggggggg said:

a nisi primetio pre toga da je ima ruku na curryjevom ramenu bar dve sekunde. 

usput ces zaboraviti spomenuti i cist faul nad thompsonom kod suta za tri kada se povredio. 

vazno je da kradu lopovi. mada sam ja debil sto uopste citam temu

Da znaci u 2/2 gde je GSW razbio i okrenuo Toronto, ima ceo 1 (taj delgadov post o sudjenju). Bas cudno. 
Naravno da nije kada su sudije za razliku od 1/2, u 2/2 svirali kako valja. U 1/2 su opasno opljackali Toronto i odrzali GSW iznad vode.
U 2/2 poceo je GSW da igra odbranu, bugi postao pozitivan igrac dok se toronto raspao u napadu, promasili otvorene suteve, glupo gubili lopte itd.
Ali uvek se to podvede pod " sudije  ne znaju" ali malo je na strani GSWa. 

Posted

ne mozes se onako raspasti kad igras protiv sampiona pa nek je i oslabljen. uzeli su voriorsi nazad prednost domaceg terena i sada je pritisak na torontu u naredna dva meca da napravi brejk. ocekujem i dalje da ce povratkom durenta svaka neizvesnost oko pobednika biti izbrisana.

Posted

Stvar je jednostavna, koliko god Raptorsi bili dobri defanzivno, čim ispušni ventili ne funkcionišu u napadu oni jednostavno ne mogu da prate Warriorse. Imali su ih na konopcima, trčali su i bili bolji, a onda loš finiš 2.četvrtine i pomračenje na startu treće. 

Posted

ma zavrsena je serija ovim brejkom, znalo se da ce g2 biti izuzetno nezgodan za Toronto sa psiholoske strane

Lenardova najgora partija u po, dosao je do nekih poena ali sveukupno uzas, strasno neuverljivo deluje taj njegov ler gas pace protiv rastrcanog Stejta

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...