Jump to content

El finale  

131 members have voted

1. 1. U ciji vagon uskacete za ovo finale?

• Golden Stejt Voriorsi (mi smo ceta kapetana Kera)
    • Toronto Raptorsi (mi smo sever i volimo zimu)

Recommended Posts

Posted

NIje gotovo, iako sad ne svirase Kandzi 3+1 i poklonise Stephany 2 slobodna i 4th SIakamu umesto ofenziv faula. 

Kandza u stilu Hardena dolazi do FT linije.

Posted

Evo Steve Javie kaze da je Curry napravio ofenzivni... ONE TRI PICKETINE

Ajoj koja bomba Karija..  Al nema, Kandza ce ih do kraja izbusiti ko svicarski sir

Posted
1 minute ago, nemanjau5 said:

Ali raptorsi vode 10, slijede komentari 'gotovo je daj sledecu tekmu'. Povedu dubsi 10 'pakuj se za oracle, gotovo je ovo'. (facepalm)

4 godina pises na forumu i nisi izvukao zakljucak da se jinksuje jako na forumu?

Posted
2 minutes ago, nemanjau5 said:

Ali raptorsi vode 10, slijede komentari 'gotovo je daj sledecu tekmu'. Povedu dubsi 10 'pakuj se za oracle, gotovo je ovo'. (facepalm)

Ja sam ovo pisao kad su gubili 10 :/

Nemam pojma odakle ovaj run, stvarno je delovalo da su Rapsi kontrolisali prvih 70 minuta serije.

Posted

Kawhi nije sporan, on svoje uvek isporuči, ostali ga neće ispratiti, ipak je prvu utakmicu nekoliko igrača Raptorsa odigralo mnogo iznad svojih realnih mogućnosti. Ovo je sad prava slika.

Posted
1 minute ago, gggggggg said:

ne blamiraj se delgado

Sta ti nije jasno, 4. Siakamu, horor od calla, Steve Javie objasnio. Fredi da cuva Karija i konstantno da pomaze Siakam sa Grina. Kandza mora da nastavi da hasluje..

Danny, jesi li u hali ? Jbg, hororna treca cetvrtina, ne deluje mi da Rapsi imaju energije za ovo

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...